Fijne ondersteuning bij het regelen van het afscheid

Goed geholpen door Oleahof bij het overlijden van mijn vader. Fijn om één aanspreekpunt te hebben. Er wordt geluisterd naar jouw wensen. Niks word je opgedrongen. Wanneer iets niet klopt wordt er snel naar een oplossing gezocht. Er wordt meerdere keren contact met je opgenomen hoe het gaat. Medewerkers zijn betrokken.

We zijn heel goed geholpen

Onze uitvaart werd verzorgd door Frank Post. De familie is zeer te spreken over Frank. De aanloop naar de uitvaart, maar ook de uitvaart zelf is goed verlopen. Frank heeft namens de familie gesproken en dit is als zeer prettig ervaren. Denis Pool heeft ons goed geholpen bij de dankbetuiging voor in de krant. We hebben hier veel leuke berichten van gehad. Waarom dan 4 sterren en geen 5? Bij het maken van de eerste opzet van de rouwkaart hielp een mevrouw ons (naam vergeten) en die vond dat er een aantal dingen op de kaart moesten aanzien dat gebruikelijk is en ging daar in discussie over. Dit hebben wij als niet zo vriendelijk ervaren. De volgende dag heeft iemand anders ons geholpen (Mevrouw dop) en die pakte alles goed op en heeft ons zeer goed geholpen. Nico Sonnemans heeft een mooie uitvaart gehad en wat goed is begeleid. Een uitvaart / herinnering dat de familie een mooie plek kan geven. Bedankt

Warme, verzorgde, professionele begeleiding!

In de rollercoaster waarin wij belandde zijn zij ons baken geweest! Waardoor wij een mooi, persoonlijk, respectvol en waardig afscheid van onze vader hebben kunnen regelen.

Positieve ervaring

Goede en correcte uitvaartverzorging

Professioneel begeleid bij een sombere situatie

Wij hebben erg veel gehad aan de Uitvaartbegeleiding van Oleahof. Ze hebben ons goed geadviseerd en goed meegedacht om zo, ons laatste afscheid toch wat aangenamer te maken. Suset wist ons bij onwetendheid vaak de goede kant op te sturen, waardoor wij weer verder konden. Kortom: een aanrader voor iedereen die uitvaartzorg nodig heeft.

Uitstekend geregeld allemaal

Alles wat we hebben voorgesteld is ook op die manier uitgevoerd, daarvoor onze dank

Zeer mooi verzorgt!!

Uitstekende uitvaart met goede, prettige contacten. Prima verzorgt.

De uitvaartleidster Christine heeft alles tot in de puntjes verzorgd

Mijn ervaring waren zeer positief van het begin tot afwikkeling

Prima en in staat om met de wensen mee te bewegen

Positief, alleen nog niet zo in staat alle middelen in te zetten Bijv kleine zaal geen video verbinding mogelijk Ook hebben ze zelf geen samenwerking met iemand Dit hebben we zelf geregeld Verder prima en goed te bereiken

Ontzettend lief en echt alsof mijn mam de eerste was die ooit overleden is, super lief en begripvol voor de wensen van mijn mams, heb dit als héél prettig ervaren. Mijn dank is dan ook zeer groot

We zijn ontzorgt

Alles is precies zo geregeld zoals we wilde. En we hebben er geen omkijken naar gehad. Bedankt voor de goede zorgen.

Geweldige steun aan gehad

Vanaf eerste contactmoment tot aan uitvaartceremonie, en zelfs daarna, alles respectvol en volledig verzorgd. Wij, als nabestaanden, houden er een warm gevoel aan over.

Intieme ambiance voor een waardig afscheid.

Ideale ruimte en locatie voor een intiem afscheid.

In alle opzichten boven verwachting!

De betrokkenheid, inzet en toewijding van de medewerkers waren boven alle lof verheven, evenals het resultaat van hu inspanningen.

Heel fijn!

De begeleiding van de medewerkers van de Oleahof, en in het bijzonder van Christine Jellema tijdens de dienst van de uitvaart van mijn vader, hebben mijn naasten en ik als heel prettig ervaren. Respectvol, begripvol, goed weten te vertalen wat er gewenst is. Het is een uitvaart geworden zoals mijn vader het gewild zou hebben!

Warm en betrokken

Duidelijk rustige en passen alles aan aan de wensen met warme en betrokken zorg.

Alles is naar volle tevredenheid geregeld

wij hebben het als een warm en zeer betrokken begeleiding van de uitvaart ervaren.

Bijzonder deskundig, medeleven. Een bedrijf wat zijn sterren meer dan waard maakt.

mooie locatie, aandacht voor nabestaanden en begeleiding voor de kleinkinderen. Goede duidelijke uitleg en luisteren naar watnabestaanden willen.

Goede begeleiding

Werden goed geholpen. En kregen voor sommige dingen rustig de tijd om te beslissen.

Mooie en zeer goed verzorgde uitvaart

Zo mooi omschreven in de tekst 'over Oleahof Uitvaartzorg': 'aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat'. Alles ook tot in de puntjes geregeld. Vanaf het eerste gesprek thuis tot aan de handdruk bij het verlaten van het crematorium.

Het Oleahof is een prachtige locatie voor een mooie uitvaart.

Wij hebben het ervaren als een warm bad. Het ontvangst was goed geregeld. De service was perfect, de locatie zoals de familie kamer zeker kleine kring is een aanbeveling. Het uitgeleide naar de rouwauto geheel in stijl. Kortom alles geweldig.

Fijn afscheid

Als contact persoon en naaste van overledene heb je veel aan je hoofd. Dan kan een duidelijke uitleg heel fijn zijn ook als er een draaiboek is.

Goede begeleiding

De begeleiding was goed , we kregen alle tijd om de dingen te regelen en om beslissingen te nemen die vaak erg lastig waren. De uitvaart begeleider was goed en snel bereikbaar. Er was alle hulp en medewerking.

bijzonder goede begeleiding

Vanaf het moment dat de begrafenisondernemers mijn echtgenoot na het overlijden tot aan de begrafenis was er vriendelijkheid en respect. Wij waren blij dat wij mijn echtgenoot nog drie dagen thuis hebben opgebaard. Zowel voor de familie, kinderen en klein kinderen was dit een troostvolle ervaring. Ook nadat de kist was opgehaald en de deur van de rouwauto werd dichtgedaan waren wij onder de indruk van het respectvolle afscheid waarbij de ondernemen voor de auto uitliep de straat uit. Alle eer en dank aan de perfecte en vriendelijke begeleiding van Suset van Lieshout. Zij heeft ons en vooral mij bijzonder geholpen

De begeleiding in de uitvaart liet niets te wensen over

De begeleiding verliep uitstekend. Vragen konden direct worden beantwoord. Ook ohgv de dienst zelf een gevoel van medeleven. Hierbij onze hartelijke dank voor de wijze waarop zowel de begeleiding alsook de uitvaartdienst verliep.

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.