Een warme deken, eervol en professioneel.

We hebben de uitvaart en de periode vooraf aan de uitvaart als zeer waardevol ervaren. De mensen van de Olea Hof zijn stuk voor stuk professionals die hun vak verstaan. Geruisloos wanneer dat nodig is en aanwezig zonder het te vragen op de momenten dat dit gewenst is. De communicatie verliep uitstekend en ook bij telefonisch contact met andere collega’s dan Christine was iedereen van alles op de hoogte. Dat geeft vertrouwen. Christine is voor ons een absolute heldin in het verhaal en heeft ons zeer goed aangevoeld. We hopen nu een hele tijd niet in de Olea Hof te komen maar mocht dit onvermijdelijk zijn dan zullen wij zeker weer voor jullie kiezen.

Met een goede begeleiding en ondersteuning een waardig kunnen nemen van onze dierbare

Zorgzaam duidelijk en medelevend

Heel goed. Lieve mensen, goede zorg, alles snel geregeld. Zeer flexibel en alles bespreekbaar. Suset heeft ons fantastisch bijgestaan.

Prima verzorgt

Goed meegedacht met het maken van kaarten en uitvaart. Behulpzaam

Zeer deskundig en warm.

De voorbespreking en de uitvaart zeer goed begeleid

Super ervaring met Oleahof uitvaartzorg

Christine Jellema heeft vanaf het begin tot het eind het afscheid van onze vader begeleid. Zij was betrokken, menselijk en heel flexibel. Een betere begeleiding kun je je niet wensen in zo'n moeilijke tijd.

De uitvaart is zeer goed verzorgd.

De uitvaart is van begin tot eind zeer zorgvuldig uitgevoerd. De accommodatie is sfeervol.

Warmhartig, geïnteresseerde en organisatorische medewerking

Oleahof is een prachtige locatie met buitengewoon vriendelijk, hulpvaardig en warmhartig medewerkers die er alles aan doen om de uitvaart een mooie beleving en herinnering te laten worden.

Zeer professioneel

Veel dank voor Elize en het hele team. De thuisopbaring heel respectvol er werd volledig met onze wensen rekening gehouden. Er werd goed geluisterd hoe wij als gezin de uitvaart van mijn man voor ogen hadden. Het is ook precies zo gegaan. Alles tot in de puntjes geregeld. Heel veel dank hier voor het geeft ons een warm gevoel in deze verdrietige en moeilijke tijd.

Voldeed aan mijn verwachtingen

Goede begeleiding en service

Ons contact met Christine was prettig. We kijken terug op een mooi afscheid van onze partner, vader en opa. De contacten waren prettig en de afspraken duidelijk. Bedankt

Zeer professioneel

Goede begeleiding en communicatie. Niets is teveel qua wensen. Zeer mooi aandenken ontvangen.

Wij waren ontzettend blij met Christine Jellema

Mijn kinderen en ik zijn ontzettend fijn geholpen

Alles uitstekend uitgevoerd

Van begin tot eind alles goed geregeld en de uitvoering van de dienst heel bijzonder en mooi kortom een bijzondere plek

Grandioos

De uitvaart van mijn vrouw is voortreffelijk verlopen door toedoen van het team van Oleahof en precies naar onze wensen, de begeleiding was uitermate goed geregeld, door alle genodigden werd er vol lof over gesproken ook de nazorg was subliem! Onze tevredenheid is voor meer dan 100% en hiervoor onze dank van de hele familie

Zorgzaam,respectvol en stijlvol

Zeer goede verzorging van het afscheid van mijn man. Ook een minder standaard uitvoering van de crematie was mogelijk.Bijzonder veel lof voor de medewerkster die contactpersoon was ,ze heeft het hele proces prima begeleid. Prettig dan men steeds te maken had met dezelfde begeleidster

Persoonlijke en volledig aandacht voor een waardig afscheid

Het Team van Oleahof Uitvaartzorg heeft ons geweldig ondersteund tijdens het in orde maken van en tijdens de condoleance en uitvaart van mijn vrouw en onze moeder. Suset grote klasse zoals je onze wensen heb vertaald naar de uitvaart welke wij voor ogen hadden. Wij zijn jouw en de rest van het Team zeer dankbaar en kijken ondanks het verdriet mede dankzij jullie expertise en inlevingsvermogen terug op een mooie uitvaart.

Persoonlijke aandacht en praktische zorg.

Doordat we goed werden geassisteerd hebben we de herdenkingsdienst heel persoonlijk kunnen maken. Daardoor hebben we waardig afscheid kunnen nemen van onze moeder.

Prima, goed verzorgt

In een donkere periode van ons leven zorgen zij voor een sprankeltje licht.

Het oleahof is zeer betrokken en neemt alle zorgen voor wat betreft de uitvaart weg. Tot in de puntjes wordt alles geregeld. Het moet echt onze uitvaart zijn. Wij mogen bepalen hoe de uitvaart gaat. Als er een probleem ontstaat tijdens het proces wordt er alles aangedaan om dit op te lossen.

Fijn personeel met deskundige ervaring.

Wij zijn als familie heel goed begeleidt door Uitvaartzorg Oleahof. De uitvaart had niet mooier kunnen zijn en daar zijn wij heel dankbaar voor.-

heel fijn.

Wij vonden het heel respectvol, warm en zeker meedenkend.

georganiseerd

alles werd goed en netjes verzorgd.

Alles was naar wens geregeld

Zoals je de uitvaart wilde hebben, zo werd het ook uitgevoerd…er werd goed naar je geluisterd…helemaal top.

Fijne medewerkers, die er alles aandoen om de uitvaart mooi te maken.

We werden fijn opgevangen en begeleid om de uitvaart van onze vader te regelen. Tijdens de gespreken kreeg de uitvaartbegeleidster een beter beeld en verwerkte de herinneringen in een begeleidend verhaal die weer werd gebruikt op de uitvaart. Ze nam genoeg tijd om onze wensen te verwerken. Ik heb alles als een fijne uitvaart ervaren.

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.