Heel vriendelijk personeel die ook met ons meedacht.

Vanaf het ophalen van de overledene tot het afscheid zeer fijn bijgestaan, het opbaren was volgens ons zeer persoonlijk gedaan aan de hand van wat wij van ons moeder vertelde De medewerkster die ons bijstond gaf ons alle ruimte in onze keuzes Ook de contacten via telefoon en mail verliep ook perfect. Onze dank is enorm

Goed geregeld

We hebben mijn vader een waardig afscheid kunnen geven. Vrijwel alles was goed geregeld en we kregen goede medewerking bij onze zelf uit te voeren wensen. Er was eigenlijk maar één minpunt. Bij de koffieronde na de ceremonie werd de spekkoek niet goed uitgerold op de tafels waardoor er naderhand wel veel overbleef doordat er dus te weinig op tafel was gezet. Het is wel mee naar huis gegaan maar er had niet zoveel over moeten zijn geweest. Maar dat was dan ook alles.

Fijne dienstverlening

Als familie voelden wij ons gesteund door alle medewerkers. Van de begeleiding bij het ophalen, de prettige gesprekken met Christine, begeleiding tijdens de bijeenkomst, de nazorg en de baliemedewerkster.

Zorgvuldig, waardig en respectvolle begeleiding

Wij kijken met een goed gevoel terug op een waardig en mooi afscheid van onze man, vader, schoonvader en opa. Het is het laatste stukje, wat we maar 1 keer konden doen. Hierover zijn we allemaal zeer tevreden en hebben we een goed gevoel aan over gehouden. Met de fijne en zorgvuldige uitvaart begeleiding van Alize, die ons op alle momenten bij stond en er was voor ons. Respectvol, transparant en liefdevol. We hebben dit als zeer waardevol en ondersteunend ervaren.

Zeer professioneel en respectvol

Ik ervaar de gehele begeleiding rond de uitvaart als zeer professioneel en respectvol. Er wordt alle tijd genomen om de wensen te bespreken. Vervolgens is alles exact volgens plan uitgevoerd door de medewerkers van Oleahof. Mijn waardering hier voor.

Compliment voor onze uitvaartbegeleidster Alize Okel

Alles met liefde tot in de puntjes verzorgd

Absoluut tevreden met gehele aanpak van het opbaren van mijn man. Vrijwel altijd was er wel iemand die vroeg of er nog hulp nodig was. Oleahof was een liefdevolle omgeving. Mijn kinderen delen deze mening.

De uitvaardienst is geheel naar onze wens verzorgd.

De uitvaartdienst van mijn vrouw en onze moeder is geheel naar onze wens verzorgd. En in Oleahof heerst een uitvaartwaardige sfeer.

Goed verzorgde uitvaart met veel aandacht voor de mensen

De ontspannen houding van de uitvaartleider Frank Post droeg er zeker toe bij dat iedereen van de familie zich ontspannen voelde. Er werd goed gecommuniceerd door de medewerkers van het Oleahof.

Warm

Kon met al m’n vragen terecht. Vond t jammer dat er geen Spotify gebruikt kon worden..ik moest dat door andere laten doen… dat gaf wat onnodig gedoe.

Hele mooie uitvaart en zorg

De uitvaart was heel mooi. De verzorging daarom heen was heel goed en mooi geregeld. De begeleiding tijdens dit alles was erg goed.

Mijn ervaring is met het Oleohof is zeer goed

Beste allemaal, ik wil jullie namens de familie bedanken voor alle goede zorgen en perfecte uitvaart. Tijdens het gehele proces hebben jullie ons geweldig ondersteund en geholpen.

Mooie respectvolle uitvaart

We wilden een informeel afscheid, passend bij de overledene en dat is fijn geregeld. We kijken hier allen met een goed gevoel op terug. Nog wel één punt van aandacht betreft de beperkte openingstijden: Wij hebben van verschillende mensen teruggekregen dat zij voor een gesloten deur stonden.

Professioneel en integer

Met genoegen kijken wij terug op de professionele en integere wijze waarop alle medewerkers van Oleahof na het overlijden van mijn man en onze vader zijn omgegaan.

Fijne ervaring met een goede feedback

Wensen besproken en uitgevoerd. Mooie dienst. Alleen de koffie kamer was krap qua tijd ivm rit door naar Schagen toe. Maar voor de rest was iedereen tevreden. Bedankt hiervoor.

Mooie uitvaart van mijn moeder

Goed verzorgd en erg vriendelijk allemaal.

Prachtig

Christien heeft de uitvaart precies zo uitgevoerd als dat wij hebben aangegeven. Alle medewerkers bedankt voor de goede zorgen van moeders en familie! groetjes, Humphrey Jansen

Zeer goed!

Van het moment van verzorging midden in de nacht tot het einde vol liefde en begrip!

Heel persoonlijk, behulpzaam, eigenlijk gewoon perfect

We werden heel goed geholpen, goed advies. Onze wensen werden perfect uitgevoerd. Vooral heel veel dank aan Frank Post. we zijn jullie heel dankbaar

Perfecte afhandeling

Mijn complimenten voor de zeer correcte afhandeling

Zeer professioneel en inlevend

Bijzonder fijne begeleiding gekregen door Suset van Lieshout. Zeer professioneel en respectvol en niets was haar teveel. Wij hebben dit als familie erg gewaardeerd en maakte het afscheid van onze vader, opa tot een waardig afscheid. Alles was van A tot Z top geregeld! Onze dank is groot! Fam. Hooft

Respectvol.

Respectvol afscheid nemen op een zeer mooie locatie. We bevelen Oleahof van harte aan. Dank gaat uit naar het personeel voor ondersteuning en liefdevol afhandeling met het verlies van onze moeder, oma en grootmoeder. Familie Mulder.

Professionele- en respectvolle uitvaart

Wij ervoeren een tot op de puntjes verzorgde uitvaart, mede door het toedoen van onze uitvaartbegeleidster Alize. Namens de familie onze hartelijke dank.

Fantastiche begeleiding.

Liefdevol en begripvol. We hebben ontzettend veel aan Alize gehad. We konden echt op haar steunen. Ook de nazorg was heel warmhartig. Klasse.

Respectvol, liefdevol en professioneel.

Zeer goed inlevingsvermogen.

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.