Begripvolle begeleiding

Alle zaken werden in alle rust besproken en met gevoel uitgevoerd. Vooral complimenten aan Alize , die ons door de hectiek heeft geloodst. Het was voor ons helaas een tweede uitvaart in anderhalve maand. Dan kun je wel wat extra steun gebruiken . En die steun hebben wij zeer zeker gekregen.

Een mooi afscheid

Alize en Frank hebben de uitvaart van mijn vader prima geregeld. Wij waren erg blij met de 24 uurs kamer, waar je ieder moment van de dag de overledene kunt bezoeken: Een uitkomst voor familieleden van buiten Den Helder en ook om nog even wat langer bij je dierbare te kunnen blijven. Wij kijken terug op een mooi afscheid.

Uitvaart helemaal verlopen als gehoopt

Alize heeft ons met raad en daad bijgestaan. Dat heeft ze zodanig gedaan, dat we een uitvaart hebben gekregen zoals we gehoopt hadden

Professioneel, met persoonlijke aandacht, rekening houdend met emotionele context.

Goede balans tussen voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van de praktische zaken rondom de uitvaart en anderzijds goed rekening houdend met de emotionele behoefte van de familie. Dit heeft ons heel goed geholpen de dag van het afscheid van onze lieve moeder heel persoonlijk vorm te geven.

Uitstekende dienstverlening

Top verzorging, uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden die er waren. Vriendelijk en persoonlijk naar de nabestaande. Perfecte afwikkeling. Bedankt voor de goede zorg.

Mooi geregeld.

Dat mijn man opgehaald werd, was heel indrukwekkend, dat de meneer voor de auto liep en dat ze tot de duinen aan toe langzaam reden. Totdat de auto uit het zicht was. De kist was mooi voor ons als echte jutters. Kwam alleen ietsje later. Maar werd met een gesprek geregeld door Henk in een voorlopige kist te leggen. Zaterdag kwam Alize Okel thuis bij ons voor een voorlopig gesprek. Dinsdag 2e gesprek in Oleahof. Uitvaart mooi geregeld. Opmerking: verbeterpunt: Spotify of iets dergelijks regelen, zodat je als familie zijnde niet bezig hoeft te houden met het downloaden van mp3 muziek, dat is meer van deze tijd. Dit zou meer rust geven in deze stressvolle week. De rit naar het crematorium stelde wij zeer op prijs langs de Golfbaan en stilstaan bij Henk zijn huis. Na afloop veel positieve reacties gekregen over de condoleance in de koffiekamer wat voor vele het nadenken gaf dat dit ook op zo'n manier kon. Mooi vonden ze het. Nogmaals bedankt Alize.

Overweldigend

Suset heeft ons op een uitstekende wijze geholpen in de week na het overlijden van Johanna mijn echtgenote, moeder en oma. Zij gaf zeer goede tips en advies voor de uitvaart. We kunnen hier met een heel goed gevoel op terug kijken en zijn haar daar heel dankbaar voor. Terwijl we met veel verdriet veel vragen en wensen hadden. Was daar een luisterend oor, zo ontzettend warm en liefdevol personeel ook. De uitvaart was tot in de puntjes perfect verzorgd. De Oleahof geeft een warm huiselijk gevoel. Als laatste wil ik nog even iets vertellen over Suset wat een geweldige persoon en liefdevol is zij. Wat waren wij blij dat Suset onze uitvaartbegeleidster was, en natuurlijk zijn de andere uitvaartleider/s ook prima. Maar bij Suset hadden we gelijk al een klik van wauw wat een bijzondere vrouw is dat. Zij is meer dan een 10 waard Suset wij willen jou bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan zij voelde zo met ons mee een topper in het geen wat zij doet, dikke knuffel van ons allemaal Met vriendelijke groet Cees, Brian, Dylan, Rochelle. Aanbevelen?

Geweldig verzorgd

nooit gedacht dat het zo zou verlopen

Keurig verzorgd, in een mooie mix van eerbied en ontspannenheid

Keurig verzorgde uitvaart. Mooie en passende mix van eerbied naar overledene en nabestaanden enerzijds en ontspannen omgang anderzijds. Door vakantie en COVID wel mix aan contactpersonen, wat communicatie niet vereenvoudigde.

Fijne begeleiding, keurig geregeld alles

Frank heeft alles keurig geregeld. Het voelde Vertrouwd door zijn luisterend oor en begrip. Vragen via de mail werden ook snel beantwoord. Kortom wij kijken met een heel goed gevoel terug op het afscheid van mijn vader. Één tip : het zou fijn zijn om de overlijdensakte niet alleen digitaal te krijgen, maar ook fysiek.

Niks was teveel, we zijn perfect "ontzorgt" de hele week!

Van het begin tot eind, zonder enige druk en haast een perfecte begeleiding. Alles was bespreekbaar en mogelijk, kundig personeel met veel ervaring.

Heel goed en zéér veel eerbied.

Geheel ont zorgt als een warme deken en mensen met liefde voor het werk. Altijd een luisterend oor.

Super!

Prachtige uitvaart voor mijn moeder mede dankzij de hulp en tips uitvaartleidster Suset. Haar begeleiding was super! Het was helemaal zoals we het voor ogen hadden. Dus heel veel dank, namens de familie.

Een goede steun tijdens een verdrietig afscheid!

Een zeer persoonlijke en hartelijke ondersteuning tijdens de opzet van en tijdens de uitvaart van onze lieve moeder. We hebben de steun van Christine Jellema als uitvaartleider als zeer positief ervaren. Het toeval wilde dat Christine zowel de uitvaart van onze vader 16 jaar terug als de uitvaart van onze moeder heeft mogen verzorgen. We zijn hier erg blij mee! Dit maakte het nog een stukje persoonlijker. Nogmaals bedankt!!!

Zoals onze vader het wilde

De uitvaart is precies zo verlopen zoals onze vader het graag wilde, dank namens de familie

Mijn zorg is goed uit handen genomen en prima begeleiding

Nou alles problemen zijn er uit handen genomen het en is een draaiboek opgesteld naar wens eigenlijk ,alles weer doorgenomen .

Warm!

De medewerkers van de Oleahof zorgen voor een welkom gevoel waarin alle emoties er kunnen zijn. Rust en een prachtige locatie hebben de ervaring voor ons heel waardevol gemaakt.

Van het eerste tot en met het laatste contact uitstekend geregeld!

De uitvaart van mijn vader is door de medewerkers van de Oleahof van het eerste tot en met het laatste contact uitstekend geregeld. Woorden als waardig, meelevend, professioneel en kwaliteit zijn op z'n plaats. De Oleahof neemt veel uit handen, is goed bereikbaar en doet alles zoals afgesproken is. Complimenten!

Erg tevreden

De uitvaart was volgens de afspraak zeer goed verlopen. Onze dank daarvoor.

Heel erg tevreden

Zeer netjes geholpen en afgewikkeld

Het kon niet beter alles tot in de puntjes perfect geregeld Super,

Deze afscheidsdag van mijn dierbare kon niet beter, precies zoals wíj het wilden, echt top. Nogmaals onze dank aan mevrouw Subset van lieshout

Netjes verzorgd.

Als familie zijn wij tevreden hoe de uitvaart van onze zus en vriendin is verlopen. Wij danken U voor Uw expertice.

Zoals we het wilden........

In deze trieste periode een fijne en rustige begeleiding. Uitvaartbegeleider Christine Jellema heeft het hele proces van de intake tot het afscheid geweldig begeleid en hierdoor hebben wij een mooie plechtigheid kunnen houden. Zeer professioneel. Alles was bespreekbaar en kon worden uitgevoerd. Wij wisten precies hoe wij het wilden hebben en zo is het ook gebeurd. De uitvaart was ontspannen zoals we hadden gewild. We kunnen terug kijken met een goed gevoel. Wij willen alle medewerkers dan ook heel hartelijke bedanken voor de goede en nette verzorging in een voor ons lastige tijd. Dank namens alle betrokkenen.

We zijn heel goed bij gestaan door Alize okel Kooy. Heel veel complimenten voor haar, het voelde voor ons als een warm bad.

Een respectvolle en professionele begeleiding

De uitvaart is volledig naar wens verlopen en we zijn ondersteund waar nodig. Wij kijken terug op een waardig afscheid.

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.