De uitvaart van mijn vrouw was netjes en goed verzorgt
De uiteindelijke uitvaart was erg mooi en goed geregeld maar we moeten helaas toch wel aangeven dat er een paar dingen fout waren gegaan, deze dingen zijn allemaal door onze uitvaart begeleider opgelost zodra we ze opbrachten maar als er van te voren iets meer aandacht voor die punten was geweest, had het niet nodig geweest om het op te lossen.
-Na het ophalen van overledene hadden wij meteen een uur later een gesprek al, we kregen later te horen dat we er ook voor hadden kunnen kiezen dat de volgende dag pas te doen. (hierdoor hadden wij geen vragen klaar en vergaten een hoop te vragen)
-informatie in het gesprek over aula enzo duidelijker. wij kregen d'op kamer, door hoe dit aan ons werd uitgelegd dachten wij dat dat de koffiekamer was, kwamen door de site achteraf er pas achter dat het de kleinere aula was. (meerdere informatie ging zo fout, iets duidelijker uitleggen wat alles is en betekent, op meerdere momenten wisten wij niet waar we mee akkoord gingen. wij gaven een te korte tijd aan omdat we dachten dat dat de tijd voor alleen de koffiekamer was en blijkbaar was het voor alles samen, etc.)
-Informatie die familie geeft, iets beter aantekeningen, het werd opgelost maar onze uitvaard begeleider had per ongeluk bijv de tijd dat ze getrouwd waren fout door aannames in plaats van doorvragen.
-Kaart voorbeelden een mee naar huis neem formaat voor vinden, desnoods pdf op website. Wij hadden een kaart gekozen in snelle haast maar wouden eigenlijk de andere opties nog zien en andere foto mogelijkheden maar hadden hier geen kans meer toe. Met voorbeelden dus pdf op website of als meeneem boek zoals rouwteksten.
-Duidelijkere informatie over foto/video en geluids materiaal doorgeven, gelukkig was 1 van de regelaars hier een icter die het snapte , maar vele normale mensen zouden hier problemen mee kunnen hebben.
Uitvaardbegeleider (Frank) is erg netjes, meelevend en meedenkend, alles meteen opgelost.
Problemen zijn algemeen, niet Frank persoonlijk!