Professioneel met warmte en medeleven

Alize heeft ons heel goed geholpen in de week na het overlijden van onze vader. Gaf goede tips en advies voor het condoleren en de afscheidsdienst. We kunnen hier met een goed gevoel op terug kijken en zijn haar daar heel dankbaar voor.

Heel mooi alles geregeld.

Vanaf begin tot het afsluiten, alles correct en in overeenstemming met de wensen geregeld, open voor vragen en mogelijkheden..

Geweldige service vanuit het personeel

Eerste gesprek helder en duidelijk, denkt mee en beider vervolgens service, niets is te veel en stelt daarmee de klant zeer op haar/zijn gemak.

Vriendelijke en prettige sfeer

Behulpzaam, vriendelijk, duidelijke en heldere communicatie Er kan snel geschakeld worden.

Warm en liefdevol

Terwijl we met veel verdriet veel vragen en wensen hadden. Was daar een luisterend oor, zo ontzettend warm en liefdevol personeel. De uitvaart was tot in de puntjes perfect verzorgd. De Oleahof geeft een warm huiselijk gevoel.

Een fijne organisatie in verdrietige omstandigheden

Vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart hebben wij Oleahof als een fijne organisatie leren kennen. Precies op het juiste moment de juiste zaken regelen in zo’n heftig proces is wat je verwacht van een uitvaartverzorger en dat hebben zij meer dan waargemaakt.

Zeer goed verzorgd

Prettig gesprek , goede afspraken kunnen maken, alles steeds in overleg, perfect uitgevoerd.

Medeleven en vertrouwen

Wij hebben de begeleiding als zeer warm, respectvol en met veel rust ervaren.

Super geregeld

Van begin tot het eind betrokkenheid.

Gewoon goed

Goede ontvangst, prima uitleg, prima afrondend gesprek, service is dus uitstekend. Sfeer volle uitvaart en een goede sfeer in de koffiekamer, het ontbrak ons aan niets.

Gaf precies de steun die nodig was

Uw begeleiding in een emotionele en hectische tijd was vriendelijk, helder, leidend en plooibaar

Warme, liefdevolle mensen

Werden zeer respectvol ontvangen. Altijd antwoord op vragen. Mijn man lag er zeer goed verzorgd bij.

Correct verlopen contact

Op correcte wijze met de contactpersoon alle praktische zaken en wensen mbt de uitvaart besproken. Alles is goed verlopen muv de dia voorstelling tijdens de uitvaartdienst die stil bleef staan en daarna niet meer geheel vertoond werd. Ook verzorgers handelden keurig en correct, zoals men van hen mag verwachten.

Zorgvuldig, vakkundig.

Op een prettige wijze veel zorgen weggenomen in een lastige periode. Uitvaart was perfect geregeld.

Betrokken

Uiterst professionele dienstverlening. Een warm contact met oprechte betrokkenheid.

Fijne en persoonlijke begeleiding

In deze trieste periode een fijne en rustige begeleiding. Zeer professioneel. Samen alle optie bekeken zodat onze persoonlijke wensen vervuld konden worden. De uitvaart was ontspannen zoals we hadden gewild. We kunnen terug kijken met een heel goed gevoel.

goed meegedacht en zorgen ontnomen

vanaf het eerste contact goed meegedacht en geholpen aan een mooie uitvaart. wij hadden geen zorgen over het verloop. en er wordt duidelijk gecommuniceerd. gewoon top.

Tijd genomen voor ons

Werd tijd voor ons genomen en alles keurig afgehandeld. Ondanks het probleem met de rouwauto werd alles keurig en respectvol gedaan, excuses gehad van de medewerkers die er waren. Verteld door ons dat ze er niks aan konden doen, waren op tijd en een prachtige crematie gehad. Afhandeling was ook goed. Ben met alles tevreden.

Goede begeleiding tot het laatste aan toe.

Als nabestaande word je goed begeleid van begin tot eind. Er wordt rekening gehouden met alle wensen en er zijn veel mogelijkheden. Voor de kinderen was er ook een goede begeleiding. We vonden het fijn dat we zo intensief mee mochten helpen met de verzorging van mijn vader. Dat zorgde ervoor dat we het goed konden afsluiten.

Zeer ervaren vriendelijk meedenkend personeel

Bijna alles kan en je wordt bij alles geholpen. Zonder hun had ik dit allemaal niet gered! Nogmaals heel erg bedankt!

Zeer professioneel zonder zakelijk te zijn.

Mijn ervaring met de medewerkers van het Oleahof was zeer goed. Een toegankelijke benadering, niet teveel contact en gelukkig ook veel op de mail. Begrip voor de drukte waarmee je te maken krijgt en precies het respect dat je verwacht. Geen overdreven reactie en alles tot in de puntjes verzorgd. Antwoorden op vragen en een keurige afhandeling.

Professioneel geregeld.

In een trieste situatie van overlijden is het fijn dat Oleahof vele punten van aandacht uit handen neemt.

Heel erg fijn

Fijne begeleiding door team Oleahof

Goede begeleiding door Oleahofteam, ze zijn meelevend en meedenkend, luisteren goed en gaan voor een persoonlijke aanpak van een afscheid.

Uitermate professioneel maar met veel gevoel gehoor gegeven aan onze wensen

Ik kan alleen maar positief zijn over de afhandeling na het overlijden. Wij wisten precies hoe wij het wilden hebben en zo is het ook gebeurd.

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.