Uitermate professioneel maar met veel gevoel gehoor gegeven aan onze wensen

Ik kan alleen maar positief zijn over de afhandeling na het overlijden. Wij wisten precies hoe wij het wilden hebben en zo is het ook gebeurd.

Een warm bad

We zijn ontzettend goed begeleid en er werd fijn meegedacht over de uitvaartdienst

Heel vriendelijk en goed geholpen

Heel netjes en vriendelijk en goed geholpen. Als er iets is kan je altijs contact opnemen en dat is heel fijn.

Persoonlijk en in alle details naar onze wensen voorzien.

Samen met het gezin hebben wij van Suset van Lieshout een geweldige emotionle en liefdevolle ondersteuning gehad in deze moeilijk tijd. onze hartelijke dank, Suset

We kijken terug op een mooie uitvaart waarbij aan alles is gedacht.

We konden de uitvaart indelen en aankleden zoals we zelf wilde. Het was heel fijn dat er een 'generale repetitie' was en bleek dat een muziekstuk minder geschikt was, het Oleahof kwam gelijk met een keuze voor een oplossing.

Heel vriendelijk en prima verzorgd

Wilden en konden alles voor ons regelen, en stonden altijd klaar. Echt een ontzorging in moeilijke tijden.

Fijne begeleiding

Warme en duidelijke begeleiding. Goede verzorging van mijn moeder. Er werd prima met onze wensen rekening gehouden. Zowel gevraagd als ongevraagd was het advies super.

gewoon goed

gewoon goed

Zeer respectvol en uitmuntende hulp

Ik ben zeer goed geholpen met de uitvaart van me moeder wilde zelf de regie hebben en daar was alle ruimte voor. ondertussen werd ik zeer goed geholpen. zeer prettige ervaring bij zo een groot verlies

Niets dan lof!

Duidelijke en professionele voorlichting. Uitstekende en warm-menselijke begeleiding.

Goed verzorgd

Ze hebben ons goed begeleid . Als we vrage hadden, kwam het ook goed . Van het begin af aan zijn we goed opgevangen Na het overlijden van me moeder

Professioneel

Beste Suset Heel erg bedankt voor de voortreffelijke zorg tijdens de dagen na het overlijden van mijn moeder. Vooral door de manier waarop en de warmte die jij uitstraalde, vonden wij het fijn dat jij ons hielp en eveneens de uitvaart professioneel en op liefdevolle wijze hebt verzorgd. Met hartelijke groet Ingrid Veen

Hele mooie uitvaart

We zijn op een hele fijne manier geholpen. Voor een uitvaart in besloten kring was het heel mooi.

Een mooi en waardig afscheid

Na het overlijden van mijn man heb ik zijn laatste periode bij het Oleahof als heel keurig ervaren. Alles was tot in de details geregeld en er werd niets aan het toeval overgelaten, tevens was niets was onmogelijk. Kortom we hebben zijn afscheid heel mooi en waardig ervaren, waarvoor onze dank.

Prima geregeld

Dit was voor mij de eerste uitvaart die ik moest regelen. Ik was best zenuwachtig, maar ik ben prima begeleid van het begin tot het eind. Ondanks dat je er niet naar uitkijkt, wordt je er gewoon doorheen begeleid en dat is enorm fijn. Aardige mensen en prima services.

Uitstekend begeleid in de uitvaart procedure.

Professioneel en betrokken

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en de verzorging bij het overlijden van een dierbare. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg na de uitvaartdienst met de uitvaartleider zijn uiterst plezierig verlopen. Wij kijken terug op een waardig afscheid.

Prima uitvaart en nergens aan hoeven denken, alles werd verzorgd

Zorgeloze uitvaart met prima begeleiding die onze zorgen met Yarden direct weg nam

Voorzover van toepassing op een uitvaart; prima!

Uitvaart precies zoals we vooraf hadden besproken. Muziek op tijd, foto's niet op volgorde, maar dat bleek achteraf een goede greep. Foto van de overledene heel mooi samengevoegd met de Lange Jaap. Uitvaartbegeleider opende en hield zich vervolgens, op ons verzoek, op de achtergrond. Alle sprekers wisten wanneer zij aan de beurt waren. Uiteindelijke sluiting van de uitvaartceremonie respectvol naar de aanwezigen en daarbij een korte samenvatting van alles wat gezegd was. Los van het menselijke aspect, de Oleahof is een hele mooie locatie.

Warm.

Mijn ervaring met de Oleahof is dat daar mensen werken die warm, meelevend en meedenkend zijn. Dank je wel Christine voor de begeleiding.

Geweldig gedaan.

Wij werden netjes ontvangen om de crematie te regelen. Er kan heel veel als men dat wilt. Mijn moeder wilde het simpel houden.

Goede ontvangst

Fijne mensen die in de moeilijke tijd Correctie afhandeling in een mooi rouwcentrum

Fijne zorg, lief personeel!!

Mooie zaal en mooie rauwkamers! Frank wat ben je goed in je vak top begeleiding voor de uitvaart van mama!

Een afscheid waar mijn vader vast en zeker blij mee zou zijn geweest!

Allereerst willen wij onze complimenten persoonlijk aan onze uitvaartbegeleidster doorgeven! Ze is een aanwinst voor de Oleahof. Wij waren heel blij met haar als uitvaartbegeleidster. Met zoveel respect, waardigheid en warmte heeft ze ons begeleid. We kijken met tevredenheid terug op de uitvaart. Dus heel veel dank.

het was super geregeld

Eigenlijk ging alles goed. Er werd geluisterd naar mijn wensen en daar werd ook aan voldaan. Ik kreeg op al mijn vragen duidelijk en gespecificeerd antwoord. Ik kan niet anders eggen: TOP

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.