het was super geregeld

Eigenlijk ging alles goed. Er werd geluisterd naar mijn wensen en daar werd ook aan voldaan. Ik kreeg op al mijn vragen duidelijk en gespecificeerd antwoord. Ik kan niet anders eggen: TOP

Was allemaal prima verzorgt.

Beste, Contact met Suset was bijzonder fijn. Stuk begeleiding ook prima en we konden met al onze vragen bij Suset terecht en werd opgevolgt. Communicatie naar ons toe was ook goed. De uitvaart was ook prima geregeld en begeleid. Dank u wel

Prima geholpen

Ben zeer tevreden omdat ik heel erg behulpzaam en uitgebreid ben geholpen

Professioneel en betrokken

De begeleiding deskundig uitgevoerd met zorg voor alle partijen

Een sublieme uitvaart volledig naar de wens van mijn echtgenote.

Vanaf het moment dat het Oleahof thuis kwam voor de verzorging van mijn echtgenote tot en met de uitvaart, is alles perfect geregeld. De uitvaart zelf was volledig naar de wens van mijn echtgenote en was perfect geregeld door de uitvaartleidster en dit geldt ook voor het gehele begeleidingstraject.

Profecioneel

Heel zorgzaam en begrijpend gehandeld

uitstekend verzorgd

Goed advies en meedenkend

zeer tevreden

Wij hebben de begeleiding en de medewerking bij de uitvaart van mijn man en onze vader als zeer prettig ervaren en zijn dankbaar dat alles geregeld kon worden zoals mijn man en onze vader dat gewild zou hebben. Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor.

Warm

Meelevend en professionele begeleiding. Een warm bad.

Een waardig afscheid in een prachtige entourage

Wij hebben ons als familie geweldig gesteund gevoeld door Christine en Alize, ook door al het overige personeel van verzorgers, gastvrouwen en horecapersoneel en mensen van de drukkerij en media. De communicatie was snel en direct en zeer professioneel, wat veel stress bij ons heeft weggehaald. Het feit dat wij gebruik konden maken van de 24-uur-familiekamer was voor ons van grote meerwaarde. Dat de uitvaart via een livestream te volgen was, was een fijne optie voor ons, vanwege familie in het buitenland en de beperkingen qua aantallen belangstellenden, ivm de Corona maatregelen. Wij houden goede herinneringen over aan het afscheid van onze man en vader. Heel veel dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Weer onwijs goed begeleid met alles. Ze leven met je mee en proberen te helpen waar nodig is. Van begin tot het eind alles keurig afgehandeld en geduldig.

Vriendelijk, ze nemen de tijd voor je. Leggen alles heel duidelijk uit. Alles gemaakte afspraken zijn uitgevoerd. De familie was zeer tevreden.

prima geregeld

prima en netjes geregeld

Onze ervaring met oleahof was uitstekend

Wij hadden Christine als hulp van de oleahof. Lieve vrouw, heeft ons super goed geholpen met alles. Ook vonden wij dat ze de afscheids dienst super goed heeft gedaan. De stukjes die ze vertelde tussen de liedjes door, deed ze super mooi. Ook vonden we het super dat ze het boekje van Nijntje en Bo de beer voorlas voor mijn klein kinderen.

Zeer dankbaar voor de goede zorgen

Wij als familie zijn Oleahof zeer dankbaar voor de liefdevolle uitvaart verzorgd door Christina en Frank. In ons grote verdriet zijn zij ons allen een grote steun geweest. Hartelijk dank hiervoor. Fam. Sjoukema

Alles was heel goed geregeld

Ben heel erg tevreden jullie hebben me goed geholpen precies zo als ik het wilde en vooral de tijd die jullie namen voor ons dank jullie wel

Een goede uitvaartzorg

Een goede en attente uitvaart zorg met uitstekende dienst verlening.

Mooi afscheid van Piet de Jong

Wij kunnen terug kijken op een goede week dat vanaf onze vader bij jullie binnen kwam tot het moment dat hij weggereden werd. Christine nogmaals bedankt , voor het mooi verwoorden van het volle leven van onze vader en opa.

Prima begeleiding.

Er wordt mee gedacht en meegeleefd. Een goed en fijn afscheid van onze tante. Mede door de vriendelijke uitvaartverzorger en zijn collega's.

Op het moment dat ik belde was de medewerker van Oleahof meteen betrokken. Empatisch naar ons als medewerkers en legde alles duidelijk uit. Doordat wij weinig ervaring hebben met het regelen van een uitvaart heb ik dit hierdoor zeer prettig ervaren. Gedurende tijd bleef Oleahof beschikbaar voor vragen en hebben zij de uitvaart geholpen vorm te geven zoals onze cliënt dit wilde. Bedankt hiervoor.

Het is fijn dat de mensen van Oleahof er zijn in deze moeilijke en hectische tijd.

Mijn ervaring en die van mijn familie met Oleahof is uitstekend, ze staan echt voor je klaar en het wordt tot in de puntjes verzorgt. Als familie komt er veel op je af na een overlijden en dan is het fijn dat er mensen zijn die je goed van advies kunnen zijn en waar je terecht kan met je vragen.

De zorg voor mijn moeder en voor ons was in 1 woord liefdevol. Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen en hebben een mooie uitvaart gehad

Gewoon goed geregeld

Alize was zakelijk wanneer dat gevraagd werd, had goed gevoel voor lastige situaties en was empatisch naar de betrokkenen Zo hoort het

De uitvaart was uitstekend verzorgd.

De uitvaart was in een stemmige sfeer en goed verzorgd.

Respect vol

Met veel respect behandeld en met veel respect voor overledene gezorgd. Niets dan lof voor deze begrafenis onderneming

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.