We kijken terug op een mooi afscheid en een prettige begeleiding

Het contact met uitvaartleider Mevr. Suset van Lieshout is als zeer prettig ervaren. Deskundig en rustig zijn alle zaken goed geregeld. Ook de begeleiding tijdens de afscheidsbijeenkomst verdient een pluim. Al met al, ondanks de droeve gebeurtenis, een mooi afscheid.

uitstekende service

mijn ervaring is , dat er goed naar je geluisterd wordt, en de medewerkers zijn begripvol en meegaand, ondanks de beperkingen die we nu ondervinden. we voelden ons welkom in het oleahof, en vonden daar altijd een luisterend oor, als dat nodig was, hoe vaak of wanneer dan ook. Ook toen alles achter de rug was, werden we gebelt hoe het met ons ging, en of we nog ergens hulp bij nodig hadden, wat wij als zeer fijn ervaren hebben. jullie zijn toppers.

Ik zag er tegenop, maar door een goede uitleg gerustgesteld.

Alles was volgens aangaande afspraken keurig geregeld. Mijn familie (ook van buiten Den Helder) was zeer te spreken over het geheel. Vooral de kop koffie/thee liep als een trein en bediening zeer professioneel en aardig, Tevens het vervoeren van onze overleden zuster, door familie naar de gereedstaande begrafenisauto, vond men indrukwekkend. Het laatste afscheid was emotioneel. Top voor de man die voor de auto liep, met de foto van mijn zuster. Het gaf een ieder een goed gevoel. Mijn zuster heeft een goed leven gehad en een mooi afscheid. Alles netjes en respectvol verlopen. Met dank van mijn familie aan personeel Oleahof.

Goed geregelde uitvaartdienst

goede communicatie vriendelijke personeel mooie locatie goede zorg geleverd voor de overledene uitvaartdienst was zeer goed en de verzorging van muziek en foto’s tijdens uitvaartdienst was zeer naar tevredenheid

Vakkundige zorg met vriendelijke en persoonlijke aandacht

We zijn heel vakkundig en vriendelijk geholpen voor mijn vaders uitvaart. We hadden enige tijd geleden al een eerste gesprek gehad. Daar konden we na mijn vaders overlijden op voortborduren. Hele fijne persoonlijke aandacht en betrokkenheid van Suset. Zo werd voorgesteld om vanwege het kleine gezelschap de dienst in één van de koffiekamers te houden in plaats van de aula. De intiemere sfeer zorgde voor een persoonlijk afscheid waar we zeer tevreden en met een goed gevoel aan terug denken.

Een zeer professionele uitvaartvereniging, met hele lieve mensen in dienst.

Goed, correct geholpen

We zijn goed en correct geholpen voor, tijdens en na mijn vaders uitvaart. Er werd meegedacht, betrokkenheid getoond en onze wensen werden ingewilligd waar mogelijk.

Respectvol

Tot in de puntjes geregeld

Zeer warme benadering.

De uitvaart was naar wens en keurig geregeld.De persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de uitvaartbegeleidster hebben we als zeer prettig ervaren.

Ze nemen je alle zorg uit handen op een zeer professionele en vriendelijke wijze

Rustig, vriendelijk en vertrouwenwekkend

heel goed verzorgt en behulpzaam bij alles

goed geregeld en behulpzaam

zeer prettige benadering

mijn/ onze ervaring met de medewerkers van Oleahof, hebben we als zeer prettig ervaren. Vriendelijke ontvangst, maar voor ons een hele fijn en ontspannen begeleiding van Frank.

Zeer prettig alles besproken tot op detail

Ik had echt het idee dat alles heel snel en vakkundig werd geregeld. De mogelijkheden werden goed uitgelegd en we kwamen er snel uit. Ook de uitvoering was prima. Behalve dat de foto's niet gingen lopen bij het tweede lied. De foto van mijn moeder zou alleen blijven tijdens de sprekers. Ook de online versie was geweldig waardoor de fam uit Brabant het ook goed konden volgen.

Liefdevol

Er werd goed naar onze wensen geluisterd en met ons meegedacht. Al het personeel is vriendelijk en bijna alles kan en mag. Maar ze zijn ook eerlijk en geven aan als dingen niet verstandig zijn.

Warm

Sfeer warm en zeer betrokken

Alles netjes geregeld

De uitvaart was naar wens en keurig geregeld, niets op aan te merken. De persoonlijke aandacht van de uitvaartbegeleidster hebben we als erg prettig ervaren.

Wij hebben een hele goede ervaring gehad. Heel goed geholpen U heeft veel geduld met ons gehad. namens mijn kinderen hartelijk bedankt voor Uw medewerking.

een zeer fijne persoonlijke benadering bij een emotioneel afscheid

een zeer fijne persoonlijke benadering bij een emo

Ondanks het verdriet, een goede ervaring

Werd goed naar ons geluisterd, Frank nam de tijd

Netjes, duidelijk en respectvol.

- Verzorging van huis naar "Olea"hof werd met respect ervaren. - Uitvaartcentrum Ölea"hof : net en schoon onderhouden pand. - Goed ontvangen en duidelijke uitleg tijdens de gesprekken die volgde. - Uitvaartdienst werd respectvol en netjes begeleidt. - Zoals was afgesproken werd ook alles correct uitgevoerd. - Ontvangst dranken en broodjes werd goed verzorgd. - Begeleiding naar de begraafplaats werd als bijzonder fijn ervaren. - De nazorg was uitstekend!

Prettige medewerkers luisteren goed en hebben alles goed uitgelegen, ons goed begeleid en goede nazorg verleend.

Het was de best georganiseerde uitvaart die we mijn moeder konden geven.

De uitvaart van onze moeder was, ondanks de coronamaatregelen, perfect geregeld. De live stream is zeer goed door de genodigden op afstand beoordeeld en ook dit was heel fijn. Wij denken met een heel goed gevoel terug aan deze dag.

In 1 woord. Top.

In alle opzichten een geweldig uitvaartcentrum

Luisteren, advies, begeleiding en uitvoering was prima in orde. Geen enkel minpunt.

Zeer behulpzaam en zeer vriendelijk

Wij zijn zeer goed geholpen bij de uitvaart van onze vader en partner. Het team van Oleahof is zeer behulpzaam, altijd bereikbaar en denken mee. Zeer professionele begeleiding en een goede verzorging.

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.