Fijne begeleiding.

Een mooie uitvaart

Warm en betrokken

Wij hebben de begeleiding en het leiden van de uitvaartdienst (door Suset) als warm en betrokken ervaren en mede daarom kunnen wij als familie terugkijken op een mooie dienst.

Deskundige gang van zaken en een prettige manier van omgang.

Ondanks dat er veel beslissingen genomen moeten worden was het een prettige sfeer waarin e.e.a. geschiedde. Korte lijnen wat betreft contact en we zijn goed gehoord. Ondanks de huidige maatregelen is het een mooie dienst geweest, waarin iedereen zich veilig heeft gevoeld.

Over het algemeen heel tevreden.

Goede begeleiding en prettige omgeving. Muziek en speaker van sprekers mag wat harder. Goed duidelijk maken waar camera’s livestream hangen.

Ontzorgd

Fijne en praktische begeleiding. We werden volledig ontzorgd, waarbij de keuzes juist heel erg bij ons werden gelaten. Wij hebben dit als familie als zeer waardevol ervaren. Ook complimenten voor de Corona-proof organisatie. We kregen vaak te horen dat ook onze gasten dit erg prettig/veilig vonden.

Meelevend, goede organisatie

Wij hebben de afwikkeling als prettig ervaren. Erg meelevend en professioneel. 1 tip: de enquête zou ik niet op de dag van de uitvaart versturen maar bijvoorbeeld 1 week nadien. Dit geeft iets meer tijd voor bezinning.

Een mooie dienst en mooie locatie

We werden heel netjes geholpen en vonden de dienst ook heel mooi vanwege Corona soms wel anders natuurlijk maar daar werd genoeg rekening met onze wensen gehouden dus al met al prima!

Plezierige ontvangst en attente benadering van familie en belangstellenden

Vanaf het eerste contact fijne en attente benadering door Christine, ze dacht goed mee en bracht alternatieven naar voren in deze soms ingewikkelde situaties. Kortom : goed gegaan en fantastisch gedaan Oleahof

Alles naar wens geregeld

Wij zijn uitermate tevreden over de begeleiding en zorg van de uitvaart van onze geliefde. Mensen denken echt met je mee. Wij kunnen met een goed gevoel terug kijken hierop.

Goed georganiseerd. Ontspannen.

Lieve.vriendelijke begeleiding. Complimenten naar iedereen. In het bijzonder naar vrouke bais. Lieve en rustgevende vrouw. Wij zijn zeer tevreden en hebben een mooi afscheid kunnen nemen van mijn moeder. Bedankt allemaal voor de goede zorg. Rene van ooijen.

een prachtig verzorgde uitvaart voor onze moeder

Prima ondersteuning bij de organisatie van de uitvaart voor onze moeder, wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop dit gedaan is. Heel veel dank daarvoor.

Netjes en verzorgd

De uitvaart en het afscheid waren netjes geregeld. Wel een aandachtspunt is de verzorging van het drukwerk. Ik had het gevoel dat we daar zelf erg alert op moesten zijn en daar leent zich deze tijd niet voor. Er stond een fout in 1 van de achternamen en tijdstip van livestream was niet genoemd. Bij eerdere versies ging er ook telkens iets mis.

Prettig persoonlijk contact en goed advies.

Ik kijk terug op een goed verlopen en waardig afscheid van mijn vader. Dit schrijf ik toe aan het luisterend oor en de goede adviezen van de medewerker van Oleahof (Alize).

Steun als je het nodig hebt.

Het telefoongesprek bij de melding was niet goed. De telefoniste liet blijken niet zo goed op de hoogte te zijn van de situatie rond het hospice in Den Helder. Wellicht nieuw of onervaren maar verder niet hinderlijk. De begeleidend uitvaarder Alize Okel hebben we ervaren als inlevend, duidelijk en een gids in een deze omstandigheden. Heel fijn. Waarvoor onze dank.

Professioneel

Fijne begeleiding, ook fijn dat het geheel rondom de uitvaart losjes was. Christine Jellema is rustig, dit komt zeer prettig over.

Zeer professioneel, fijne begeleiding

Vanaf het eerste contact direct een goed gevoel, zeer professioneel ingesteld, met gevoel voor nabestaanden en het vermogen om Ad-hoc aanpassingen te doen aan het afgesproken programma..

Uitstekend geregelde uitvaart

De uitvaart van mijn vader is verzorgd door de Oleahof. Vanaf het eerste contact tot op de dag van de uitvaart zelf uiterst vriendelijke medewerksters ontmoet, die alle tijd voor ons namen en ons goed hebben geholpen. Keurige en professioneel geregelde uitvaart zelf. Ook na afloop nog prettig en professioneel in de verdere afhandeling.

Zorgzaam en heel warm

Lieve mensen, Wat een lieve aardige en ontzettend zorgzame mensen zijn jullie. Vanaf de dag van aanmelden tot aan de uitvaart hebben jullie ons bijzonder bijgestaan en geholpen. Heel veel dank daarvoor. Jullie steun en zorg helpt ons om het verdriet te dragen. Jan en Bernadette De ouders van Carlijn

geweldig

de uitvaart van mijn vader, dhr. J.J. Lahnstein, is prachtig en hartverwarmend verlopen. Alle wensen vanuit de familie zijn gerealiseerd en de uitvaart was precies wat wij onze vader toegewenst hebben. Wij vonden het ontzettend fijn dat jullie een uitzondering gemaakt hebben om onze moeder onverwachts als 31ste persoon toe te laten, ondanks de corona maatregelen. De begeleiding door Frank, Dennis, de medewerkers van de receptie en de catering hebben wij als zeer positief ervaren. hartelijk dank voor jullie inzet en begeleiding namens mijn moeder en mijn zussen en broer en de rest van de familie..

Goede begeleiding

Goede begeleiding, luisterd oor, alles is mogelijk wij waren dik tevreden.

Prima en vooral waardig geregeld.

Heb het ervaren als zeer prettig op een naar moment.

Geruststellend dat je het allemaal uit handen kan geven

Geruststellend dat je het allemaal uit handen kan geven. Zoveel zorg en aandacht, respectvol.

Zeer goede ervaring, zorgzaam en heel betrokken.

Mijn ervaring: In een tijd, waarin je wordt geleefd, is het zo fijn dat, je mensen om je heen hebt, die je op een goede manier begeleiden. Wij mochten heel veel warmte en begrip ontvangen. Groet Ena

Met veel respect & inlevingsvermogen, liefdevol afscheid kunnen nemen

Ondanks de Covid-19 hebben we respectvol afscheid kunnen nemen van onze (schoon)vader, opa, dit helpt ons bij de verwerking van dit plotselinge verlies....... Goed inlevingsvermogen vermogen van Frank de uitvaartleider, welke de dienst geheel naar onze wens heeft geleid. Van begin tot t eind. De geluidsman ( Dennis Pool ) heeft ons fantastisch geholpen door assertief te reageren op onze muziek wens en foto collage. ( scheelde veel stress). WE-transfer is perfect programma om bestanden over te zetten, goede tip van Frank. Dank namens de gehele familie

Professioneel en menselijk.

Ik vind dat Oleahof een zeer professionele uitvaartzorg levert, maar nog belangrijker vind ik dat dit op een persoonlijke en medelevende manier gebeurt. Niks dan lof voor de menselijke begeleiding onder voor de cliënten emotionele omstandigheden.

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.