Zeer goed verzorgd

We zijn zeer goed begeleid. De medewerkers zijn betrokken en stralen professionaliteit uit.

Een warm mooi afscheid

Alize heeft namens Oleahof Uitvaartzorg precies de uitvaart voor ons geregeld zoals wij dat bedacht hadden. Ze voelde snel aan wat wij als familie wel en niet wilden en kwam zelf met voorstellen die perfect bij onze wensen paste. Wij hadden besloten om de uitvaartplechtigheid in het Oleahof zelf te houden in plaats van het crematorium en hoe fijn is dat gebleken... Een prachtige ruime en warme locatie om op ene fijne manier samen met allen die ons lief is afscheid te kunnen nemen.

Zeer goed gedaan

Dat het filmpje toch op het laatste moment gelukt is en de eerste song ook. geweldig, dank Suset voor je inzet. Moeder heeft een waardig afscheid gehad.

Dankzij Oleahof Uitvaartzorg met hun zorg, rust en betrokkenheid, een mooie uit aart kunnen hebben!

Een uitvaart voor je dierbare ( voor mij mijn moeder ) verzorgen is al emotioneel en moeilijk, maar tijdens corona in mijn mening nog meer. Dankzij de mensen van Oleahof dit toch kunnen verwezelijken. Deze mensen boden naast een luisterend oor ook oplossingen en vooral vertrouwen en rust om alles voor een ieder in mijn familie goed te laten verlopen en een mooie afsluiting te kunnen hebben met en voor mijn moeder. Mijn dank is oneindig groot!!

Behulpzaam en ondersteunend

Mijn ervaring was zeer goed. Zowel Alize als de andere mensen waren heel begripvol en respectvol. Hoe er met onze vrouw en moeder is omgegaan was uitmuntend. Ook de hulp en ondersteuning naar ons als familie was meer dan geweldig. De uitvaart is precies gelopen zoals wij dat voor ogen hadden. Het perfecte afscheid. Al onze wensen werden uitgevoerd en wij werden met raad en daad begeleid. Onze waardering en dankbaarheid is groot. Een groot Compliment voor Alize hoe ze ons heeft opgevangen en begeleid heeft.

Prima ondersteuning

Fijne ondersteuning in moeilijke tijden.

In deze moeilijke tijd afscheid nemen.

In deze tijd waarin afstand houden belangrijk is, hebben wij het afscheid ervaren als een intiem samenzijn. Dit komt zeker door de medewerking van oleahofmedewerkers om er samen iets moois van te maken.

Zeer goed begeleid

Wij zijn zeer goed begeleid en geïnformeerd voor vragen konden we altijd bellen. Het personeel is medelevend wn betrokken.

Goed en met aandacht geregeld. Warm!

Vanaf het eerste telefoongesprek tot de afhandeling was het zeer goed geregeld. Je voelt ook verbondenheid. Ondanks de verdrietige omstandigheden hebben wij het als heel mooi ervaren.

Goed verzorgd en erg behulpzaam.

Goed verzorgd en erg behulpzaam. De uitvaart was erg beperkt vanwege de corona maatregelen, waardoor ons algemene gevoel over de uitvaart en alles er om heen helaas matig is en het tevredenheids cijfer op ruim voldoende blijft steken. Hier kan Oleahof echter totaal niets aan doen en nemen we hen ook niet kwalijk. Christine heeft ons ondanks de moeilijke omstandigheden toch erg goed geholpen. Groet, Frans

goed verzorgd

goed contact werd goed geluisterd naar de wensen en de uitvaart prima verzorgd.

Het was voor ons een rustpunt in deze zeer moeilijke tijd!

Ondanks alle beperkingen die de corona maatregelen ons oplegden, konden wij bijna helemaal op de manier zoals mijn vrouw dat wilde, afscheid van haar nemen. Ook de begrafenis verliep op een fijne steungevende manier. Onze dank aan de mensen van Oleahof en in het bijzonder aan Frank Post die ons afscheid op een warme en rustgevende manier begeleidde!

Niks dan lof ondanks de Corona met al zijn maatregelen Het was een mooie uitvaart

Positief mooi en respect vol.

Een mooi uitvaartcentrum met medewerkers die je respectvol en met warmte behandellen. Een zorg minder in zeer zorgzamen tijden.

Erg betrokken ondanks de beperkingen

Ondanks de beperkte mogelijkheden door de corona maatregelen was iedereen enorm betrokken. De Oleahof heeft enorm bijgedragen aan het mooie afscheid dat wij hebben kunnen nemen van onze man, vader een opa. Wij zijn alle medewerkers daar erg dankbaar voor! Groeten familie Fossen en van Doorn

Zeer goed verzorgd

De zorg voor de overledene was prima en ook voor ons als nabestaanden was alles prima geregeld

In de gegeven omstandigheden goed.

Ondanks de omstandigheden (Covid-19) is de uitvaart goed verlopen. Het respect om bij het ophalen van mijn moeder, midden in de nacht, dan evengoed voor de auto uit te lopen hebben mij geraakt. Het geduld om de advertentie samen te stellen, bij te schaven tot hij naar ons “ zin” was. Het was vreemd om alleen te overleggen, de uitvaart met zijn drieën te zijn. Ondanks dit alles kunnen wij met een goed gevoel terugkijken. Alize bedankt voor de begeleiding!

Geweldig geregeld.

De uitvaart van Gre groen-koorn was gezien de omstandigheden heel goed verzorgd. Onze complimenten daar voor.

Alles super goed geregeld

Wij hebben een mooi afscheid voor onze Dochter/Zus gehad dankzij het Oleahof, als we een mail stuurde met een vraag kregen we daar bijna direct antwoord op, ook al was het op zaterdag of zondag avond. Geen vraag was te veel. Wij willen dan ook speciaal Frank bedanken voor de goede begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Het is duidelijk dat jullie het vak een warm hart toedragen.

Alles goed geregeld in rare tijd.

Een bizarre uitvaart in een bizarre tijd, waar jullie ook niets aan kunnen doen. Verder alles goed geregeld.

Heel prettig verlopen

Kleine kanttekeningen Jullie hebben geen streaming service Aanbieden van drankjes mag iets explicieter. Ik moest zelf vragen of ik nog een biertje kon krijgen

Betrokken en professioneel

De medewerkers van de Oleahof zijn betrokken én professioneel. En dat is precies wat je nodig hebt in zo'n moeilijke periode. Wij kozen voor thuisopbaring, alles verliep prima in overleg en met goede begeleiding waar nodig.

In 1 woord super en heel goed teamwork

Mijn moeder is uit bed gevallen en heeft een week in het ziekenhuis gelegen en is daar ook overleden haar gezicht zag er niet uit met een grote hoofdwond maar onze complimenten gaan uit naar de mensen die haar zo mooi hebben opgebaard echt super wij wisten niet wat wij zagen. Ook hebben wij 3 keer een andere uitvaartbegeleider gehad i.v.m. ziekte maar echt alle 3 goed op elkaar ingesteld dus teamwork.

Het was een goed en waardig afscheid

Wij werden zeer goed begeleid in deze moeilijke tijd om de juiste keuzes te kunnen maken. De uitvaartleidster was aardig, zeer vakkundig en zeer menselijk.

Heel goed

Alles is perfect geregeld door Oleahof medewerkers.

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.