Persoonlijke en warme aandacht voor de nabestaande en een goede respect volle verzorging van de overledene.
Goede ervaring, behalve op het moment over afspraak van vervoer naar het mortuarium VU
Wij waarderen het zeer dat u onze dienstverlening als goed ervaren heeft. Voor het realiseren van het overbrengen van uw echtgenote naar het VUMC is een schriftelijke toestemming van de arts verplicht. Helaas bereikte ons deze toestemming later dan verwacht.
Prachtige uitvaart en alle wensen zijn voldaan.
Christine, een super goede uitvaartleidster. Warm, denkt mee, zodat de uitvaart niet te wensen overlaat. Alles was geregeld. We kijken er met een heel goed gevoel op terug. De meeste bezoekers kwamen van buitenaf. Zij vonden het een mooie warme ruimte. Vele complimenten ontvangen.
Dank voor uw goede beoordeling. Bezoekers van buiten de stad zijn vaak onder de indruk van onze mooie en stijlvolle accommodatie.
Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan de uitvaart plechtigheid van moeder. Alles werd keurig in overleg geregeld, wat voor ons een fijn gevoel gaf. Wij willen Frank dan ook heel hartelijk danken voor deze begeleiding
Goede begeleiding en duidelijk uitgelegd wat kan en mag. De ruimte is naar mening perfect ingericht om goed afscheid te kunnen nemen voor en tijdens de uitvaart.
Ik heb het contact heel erg prettig gevonden. Ik maar ook alle kinderen hebben alle ruimte en vrijheid gehad om aan al onze wensen uiting te kunnen geven.
We kijken terug op een prachtig en waardig afscheid van mijn vader. Heel erg bedankt voor de goede begeleiding de afgelopen week. Dat is heel belangrijk in zo’n hectische en emotionele tijd. Bedankt hiervoor Frank. Je bent een kanjer.
Respectvolle en rustige sfeer. Opmerking crematorium; kille en zakelijke ontvangst Rouwauto voerde geen vlaggetjes tijdens vervoer overlede. Is dit niet meer gebruikelijk?
Geachte heer Van Lier, Hartelijk dank voor uw reactie. Uw opmerking over uw de ontvangst in het crematorium hebben wij aan hen doorgegeven. Het klopt dat onze rouwauto's geen vlaggen meer draagt. Op onze rouwauto’s zit geen bevestigingspunt voor vlaggen.
Wij zijn fijn begeleid vanaf het begin tot na de crematie van ons moeder daarom deze mooie cijfers.
Mevr.van Lieshout heef alles prachtig geregeld Ik ben heel tevreden met alles van begin tot einde. Mvg Lars-Erik Olofsson
Ontzettend bedankt voor de verleende diensten. De vraag of ik Oleahof Uitvaartzorg zal aanbevelen? - Liever niet natuurlijk!!
Mooie en besloten uitvaart. Twee kleine puntjes van aandacht, Bij eerste ontvangst van familieleden in familiekamer Oleahof geen koffie en thee geserveerd, wel aangeboden tijdens definitieve bespreking draaiboek. Verkeerde boekje Zorg erna meegekregen.
Dank voor uw mooie beoordeling. Onze uitvaartleidster heeft inmiddels uw kleine puntjes van aandacht met uw moeder besproken.
alles prima verzorgd Alleen een dipje toen bleek da de foto's ook online aangeleverd konden worden--wisten we niet- verder geen klachten
Hartelijk dank voor uw reactie. Het spijt ons dat tijdens het eerste gesprek niet duidelijk gecommuniceerd is dat de foto's ook online aangeleverd kunnen worden.
zeer goed verzorgt
Het is de afgelopen week heel goed verlopen en we kijken met 'een goed gevoel' terug op de aandacht en begeleiding van Oleahof Uitvaartzorg.
Heel fijn zijn alle mensen van de oleahof. In een moeilijke tijd denken ze goed mee.
Het zit niet in de Nederlandse cultuur om snel een 10 te geven, maar als alles niet beter kon, dan is dat een verdiende 10! Alle lof en respect voor Alize en het team. Iedereen was heel betrokken, goede voorlichting en meedenken, ruimte voor eigen ideeën en in de uitvoering is alles perfect uitgevoerd. Kortom, ga zo door! Veel dank, ook namens mijn moeder, zus en overige familie. Edwin
Vorige week een perfect geregelde uitvaart gehad van mijn schoonmoeder . Top geregeld !
Wij zijn na het overlijden van mijn moeder heel goed begeleid, zowel in de verzorging van mijn moeder, de begeleiding rondom alle formaliteiten en de uitvaart. Wij zijn onder de indruk van de professionaliteit van alle medewerkers!
Ijsselmeerstraat 63 a
1784MB Den helder
Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.