Zeer prettig. Het is fijn om op zo'n moment iemand te hebben die aan alle details denkt omdat je daar zelf geen ervaring c.q. geen aandacht voor hebt. Zeer professioneel, alles liep prima. Bedankt voor alle goede zorgen.
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling. Heel erg fijn dat u zo tevreden bent en dat de uitvaartleidster Alize met name ook op de details gelet heeft.
Eigenlijk wil je er geen ervaring mee hebben. Helaas hebben wij dat wel. Menig uitvaart meegemaakt en ook zeer bij betrokken met organisatie enz. Wij hebben gekozen om de uitvaart zoveel mogelijk zelf te regisseren, daarin werden wij erg professioneel begeleid door Elize, die zoals wij wilden zoveel mogelijk aan ons overliet. Ook een kleine aanpassing op het laatste moment is keurig verwerkt in de dienst.
Prettig contact. Altijd contact mogelijk. Aan alles wordt gedacht. Eigen inbreng wordt goed geaccepteerd. Adviezen die worden geg even zijn niet te opdringerig. De hele uit vaart worden goed doorgenomen en alles wordt gecheckt en er wordt gevraagd dat wat de uitvaartleider zegt over verloop van uitvaart klopt met wat wij denken/willen dat de uitvaart zal verlopen.
ik hed me op mijn gemakt gevoeld en het was goed verzorgd
Uit de rapportcijfers blijkt dat wij zeer content waren over de uitvaartverzorging.
Hartelijk dank voor uw reactie en goede beoordeling. Het is fijn te horen dat de uitvaart volledig naar uw wens is verlopen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop.
De communicatie tussen onze uitvaartverzekering PC Uitvaart en Oleahof was voor ons soms onduidelijk.
Hartelijk dank voor uw reactie en uw goede beoordeling. Helaas is de communicatie tussen PC Uitvaartzorg en ons door u soms als onduidelijk ervaren. Uitvaartverzekeringen blijven een ingewikkelde materie.
Zeer prettige ervaren goede beglijding echt een aanrader voor oelahof netjes repeteren ieder een die een bezoek brenkt aan oalahof 👍👍dan u wel voor alles
Ik heb het als een warme deken ervaren. En ik ben erg tevreden over de zorg , de aandacht en de betrokkenheid van de medewerkers. En het is een prachtig en waardig afscheid van mijn man geweest.
Er zijn wat aandachtspunten die voor verbetering vatbaar zijn. Dit is besproken.
Hartelijk dank voor uw reactie. Uw aandachtspunten hebben wij inmiddels intern besproken. Wij zullen hier de nodige aandacht aan schenken.
Bijzonder 'prettige' ervaring ondanks de situatie. Ideale omgeving bij gebruik maken van de familiekamer. Aanrader. Het zijn de kleine dingen die het geheel een goed gevoel gaven, dankzij de uitvaartleidster.
Zeer waardig en alles duidelijk uitgelegd. Zeker een 10+ waard.
Mede dankzij de inzet van de mensen van het uitvaartcentrum heeft mijn man een mooi afscheid gehad. Al onze persoonlijke wensen zijn ingewilligd. De kleine zaal was zeer intiem en de rode loper bijzonder.
De heer Post heeft ons op gepaste wijze bijgestaan in een verdrietige periode
Het geheel was goed verzorgd, met oog voor detail.
Fijn, goed geregeld en duidelijk.
We werden goed ingelicht over de verschillende soorten uitvaarten. De begeleiding was uitstekend.
Lieve mensen, een klein knikje, een blijk van medeleven, je voelt je geen nummer.
Vooral de prettige omgang met Christine Jellema en ook de houding en opstelling van de heren tijdens het verzorgen en in de kist leggen van oma was respectvol en prettig.
Het ophalen van de overledene, het voorbereiden en de begeleiding van de uitvaart werd respectvol en zeer professioneel gedaan.
Ijsselmeerstraat 63 a
1784MB Den helder
Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.