5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles rondom de uitvaartging met respect en zorg. Ook het ophalen van mijn vader, het respect voor zijn lichaam was hartverwarmend.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel veel werk en zorg uit handen genomen in de hectische tijd na het overlijden van mijn moeder.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel waardering voor de gehele verzorging van de uitvaart. Het heeft mij maar ook de overige familie zeer geraakt. Vakmanschap.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al onze contacten met de medewerkers zijn zeer plezierig verlopen. Er was ook voor detail en dat is zeer waardevol

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kijk tevreden terug op de uitvaart. Samen met mijn echtgenoot hebben we vooraf de uitvaart besproken. De gehele uitvaart is volgens onze wensen tot in de puntjes uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lieve mensen, wij hebben jullie meelevendheid als warm en oprecht ervaren. De zorg besteed aan ons en ons verdriet was troostend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waarderen het ten zeerste dat, door het professionele omgaan met deze uitvaart, er toch een persoonlijke tint aan de uitvaart gegeven is. Wij zijn dankbaar dat, met een medewerking van een ieder, de overledene een uitvaart heeft gekregen die hij verdiende. Nogmaals onze dank hiervoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat is het uitvaartcentrum in Julianadorp prachtig. Wij waren blij verrast toen we het interieur zagen. Hoe verfijnt en fris. Het pasje waarmee we 24 uur per dag toegang hadden tot de rouwkamer en keuken vonden we heel fijn. Heerlijk bij pap een kopje koffie gedaan, net als altijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben ontzettend goed begeleid in het gehele proces. Heb heel veel waardering voor her werk wat jullie op een respectvolle en gemeende manier doen. Mijn dank is zeer groot hiervoor!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Frouwke is geknipt voor haar werk. Voelde precies aan wat onze wensen waren. Gevoelig, accuraat en heel prettig in de omgang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze welgemeende dank voor de keurig verzorgde uitvaart. We willen de heren van de rouwauto bedanken die mijn man 's nachts naar het Oleahof hebben gebracht,heel netjes geregeld. Iedereen bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijk,respectvol,er werd tijd genomen, Bedankt. Compliment voor de rouwkamer (De Duinlamer)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn zus en ik zijn zeer tevreden. Je hebt zelf je verdriet en dan word je keurig met alle dingen geholpen en op een nette respectvolle wijze.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel veel dank voor de warmte en het medeleven dat ik mocht ervaren bij de uitvaart van mijn vriend en partner. Zeer stijlvol en met zorg voor detail.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

beter kan niet. deze mensen verstaan hun vak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke, warme benadering van Suset. De complimenten voor de inbreng en het meedenken in oplossingen voor soms lastige vraagstukken. Ook stelden we het zeer op prijs dat de mogelijkheid werd geboden om de deksel van de kist te versieren voor oma. Wij voelden ons gesteund.

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.