TOP

Ze zijn zeer netjes en heel Klantvriendelijk. Echt een Aanrader!!

Deskundig personaal, uitstekende service

Zeer goede voorlichting en super service

Klantvriendelijk

Goede service, meedenkend

top service

Goed advies voor koeler en vriezer en zorgvuldige deskundige plaatsing. Telefonische bereikbaarheid is heel slecht. Als dit beter was geweest had ik 5 sterren gegeven.

Zeer nette service en wordt graag met je meegedacht.

Geduldig en vakkundig geadviseerd

Prettig contact zoals we bij Piest gewend zijn.

Uitstekend.

Uitstekende service. Goede apparatuur.

Goede servicebij de installatie.

Over het geheel goed, maar iets meer enthousiasme bij de verkoop mag wel. Bij het plaatsen en installeren was het uitstekend.

Goed advies

Deskundig

Prima!!

Goed voorgelicht en op tijd geplaatst!!

Tevreden klant

Super geholpen Aardige personeel

Vakkundig, vriendelijk en snel

Voor het eerst een fornuis met inductiekookdeel aangeschaft. In de winkle werd alle tijd genomen om alles uit teleggen en alvast werd er 1 gerserveerd. Toen we zover waaren dat hij geplaatts kon worden was dat ook erg snel gedaan door een super service verlenende monteur en zijn stagiere

Goede ervaring

Word er altijd vriendelijk geholpen

Gewoon goed geholpen

We waren op zoek naar een nieuwe wasdroger en hadden online al ons huiswerk gedaan en wilden voor een Siemens warmtepompdroger gaan. Piest had deze in de winkel staan voor een nette prijs. Sterker nog: de prijs was gelijk aan de goedkoopste online aanbieders. In de winkel hadden we nog een paar vragen over de werking, onderhoud en over de bezorging en het aansluiten. Dat werd allemaal netjes uitgelegd en geregeld. We hebben ook gekozen voor de extra verzekering: 10 jaar lang 4 euro per maand (480 euro totaal dus), waarvan we 350 euro terug krijgen als er nooit iets met de wasdroger is. Ik vind dat heel netjes... Bezorging en aansluiten gebeuren op afspraak enkele dagen na aanschaf. Twee mensen van Piest droegen het nieuwe apparaat naar de zolder en sloten hem aan. Het oude apparaat namen ze mee terug.

Lossen het probleem snel en vakkundig op.

Waar de installateur steken liet vallen werden deze snel en vakkundig op.

Wasmachine geplaatst, uitleg ,oude meegenomen. Het is jammer dat ik een paar weken later dezelfde wasmachine in een advertentie van jullie voor ruim € €200 goedkoper zie

zeer goed

zeer goed personeel

Deskundig en professioneel personeel

Zeer vriendelijk en correct personeel

Prima , goede service en bediening

Piest helpt je uit de brand

Toen onze koel-vriescombinatie kapot ging door inductiespanning veroorzaakt door onweer, kregen we kosteloos een dergelijke koelkast te leen, totdat we een nieuwe kochten nadat alles geregeld was met de verzekering. Wel prettig in dat warme weer in de zomer.

Perfecte service

Zoals altijd leuk geholpen en een prima advies gekregen twee mooie nieuwe fietsen gekocht en zijn er zeer tevreden over

geweldig in alle opzichten

kom er al 40 jaar altijd goede uitleg vriendelijk sterke service top. Nemen nog alle tijd voor de klanten zeer veel verstand van alle producten daardoor goede adviezen. Ik kan rustig zeggen als er iets is wordt het zeer snel opgelost. Een aanrader voor iedereen.

Was op zoek naar een nieuwe e-bike groot damesmodel. Mijn maat hadden ze niet meer. Hebben rondgebeld en nog 1 gevonden bij een andere zaak. Was die week erop binnen. Getest en goed bevonden. Mijn oude fiets ingeruild en goede prijs en meerdere accessoires voor gekregen. Kortom zeer tevreden met mijn nieuwe fiets. Zijn al vele jaren klant en service is altijd uitstekend

Super geregeld.

genoeg ervaring om tot een goede keuze te komen

om tot een goede keuze te komen van een elektrisch apparaat door goede informatie te geven

Olieslagweg 43

7521HX Enschede