Goede service en bediening

Wij komen al meer dan 25 jaar bij Piest voor witgoed fietsen etc

Blij verrast

Via bol.com bij Piest een tafel bbq besteld. Dinsdag werd helaas geen vierkante maar een ronde bezorgd. Meteen bol.com gebeld, zij zouden contact opnemen met Piest. Donderdag besloot ik zelf naar Piest te bellen en navraag te doen. Er was nog niets bekend omdat er een storing was met de mail. Geen probleem de juiste zou direct worden verstuurd. En ja hoor vrijdagochtend werd de juiste bbq bezorgd. Mijn complimenten voor de goede service, wij waren blij verrast. De ronde bbq is retour gestuurd.

Prima!

Goede ervaring zoals altijd. Monteur komt op afgesproken tijd. Nette installatie en uitleg van het apparaat

Goede ervaring, communicatie prima, werkzaamheden ook

Bij Piest loop je altijd tegen de goede fiets!

Prima service en doen wat ze beloven.

goede service en vriendelijk personeel

Je wordt goed en vriendelijk geholpen

Geweldig bedrijf met geweldig betrokken mensen

Uitstekend, meer dan goed.

Snelle en goede service

Prima service en qualiteit

Snelle service!

Snelle levering! Wasmachine bezorgd, aangesloten en uitleg!

Goed advies

Betrouwbaar ,goede service ,komen hier altijd weer terug

Gebeld, direct aan de lijn en goed geïnformeerd. Besteld en de volgende dag in huis. Prima service

Altijd zeer goed

Professionaliteit

Kwaliteit en service

Snel geholpen

Snel geholpen ruime keus

Zie onder

Keurig afgeleverd en Ingebouwd zoals ik van Piest gewend ben

Goed ervaring met alles

Goed geholpen met het uit zoeken van mijn ebike alles wat ik naar vroeg heb ik goed advies vor gekregen zo dat ik de goede keus kon maken en er heel blij mee ben.

Zeer tevreden over deze winkel

Afspraak gemaakt bij deze winkel voor een nieuwe e-bike. Kreeg meteen een heel uur, en ze nemen goed de tijd voor je. De algehele afhandeling verliep ook prima.

Top!

Goede service, snelle levering en vriendelijk/ kundig personeel!! Al jaren klant naar volle tevredenheid!

Goed en vlot

Goed en vlot ⁶

Vlot geholpen bij vervanging inbouw koelkast.

Ben al jaren een tevreden klant in deze zaak. Dit keer moest onze inbouwkoelkast vervangen worden. Het gewenste type was niet op voorraad. Er werd direct een leenkoelkast gebracht. Na 2 werkdagen was de gewenste koelkast er en werd de volgende dag naar tevredenheid geplaatst.

mijn ervaring is goed

mijn ervaring is goed werk ja

Op maat geholpen

Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Nemen de tijd voor je en stoppen niet voordat je tevreden bent met je aankoop. Goede service!

Erg klant vriendelijk

Goed contact snelle levering

tot nu toe oke

idem

Goed bedrijf

Je word goed geholpen door deskundig personeel

Olieslagweg 43

7521HX Enschede