goede sevice

E - Bike gekocht en vrieskast . bevalt goed

Uitstekende objectieve voorlichting over diverse mogelijkheden.

Wij zijn tevreden over de technische en inhoudelijke kennis over de diverse producten, zodat wij een weloverwogen keuze hebben kunnen maken. Vlotte service: kortom een bedrijf dat er zijn mag!

top bedrijf met perefecte service

naar aanleiding van een kennis ben ik terecht gekomen bij Piest. de werknemers zijn aardig en vakkundig. heb met plezier mijn nieuwe samsung 8 k q-led bij hun gekocht.

Altijd de beste en goede uitleg en service

Al meer dan 30 jaar klant dat geeft de vertrouwen in Piest.

Prima service zoals altijd.

Al vele jaren prima service.

Goede service, ondanks kleine miscommunicatie, ben ik tevreden.

Ikzelf interpreteerde de leveringsdatum verkeerd. Na contact opnemen volgde een goede communicatie. De levering was zeer goed, een vriendelijke werknemer die slagvaardig en snel de koel/vriescombinatie leverde, installeerde en de oude koelkast meenam. Dank jullie wel, ik ben heel erg tevreden.

prima winkel

prettige verkoper, correcte bezorging

Prima winkel met ervaren personeel. Telefonisch minder goed bereikbaar.

Prima winkel met deskundig personeel. Afspraken worden nagekomen. Bedrijf is alleen slecht telefonisch bereikbaar.

persoonlijke service

wasmachine keuze gemaakt in de winkel, goede uitleg gekregen netjes machine naar zolder gebracht en de oude weer meegenomen

Bij deze aankoop raar gevoel overgehouden.

Op de medewerker die ons hielp was niets op aan te merken hij heeft ons heel goed geholpen. (Wij wouden een bepaald artikel die we via Piest internet hadden gevonden.) Toen hij een vraag hierover stelde aan een vrouwelijke medewerker ging het mis haar reactie was erg klantonvriendelijk! We vonden het heel vervelend voor de medewerker die ons goed hielp. Als wij niet zo lang al bij Piest kwamen hadden wij denk ik de winkel verlaten.

Oude wasmachine uit het wasmachinemeubel verwijderd en de nieuwe wasmachine netjes geinstalleerd :-)

Nieuwe wasmachine gekocht en snel afgeleverd.

Worden super fijn geholpen

Wij kopen al jaren alles bij Piest. Zeer goede en fijne service. Worden goed geholpen en geadviseerd. Kortom, blijven alles bij Piest kopen en zijn zeer tevreden.

Ruim assortiment top service.

De prijsopgave was goed en redelijk snel. De factuur liet wel even op zich wachten

Ik heb goed ontvangen en snel

Machine netjes op de 2e verdieping gezet en oude naar beneden . Ook de werking van de machine netjes en duidelijk uitgelegd.

Snel, goedkoop en afspraak is afspraak

Per e-mail een offerte gevraagd voor een inbouw vaatwasser. Hetzelfde apparaat was incl montage €248,00 goedkoper dan een heel bekende keuken/badkamer boer. Zegt genoeg in mijn optiek.

Hele snelle levering en vriendelijke service

Vriendelijke en goede service bij het installeren van mijn Bosch wasmachine met uitgebreide informatie en advies. Vrijdag besteld, zaterdag in huis en ze namen mij de oude kapotte wasmachine mee terug.

levering prima. uitleg over radio matig, deze doet het nog steeds niet

Levering van oven verliep prima. Helaas doet de radio het niet. Even een app downloaden en dan gaat het vanzelf. Nou mooi niet, de app is geinstalleerd en er volgt geen één aanwijzing. Dus, tot heden geen muziek.

Goede service en kwaliteit

Altijd goed en klantvriendelijk geholpen genoeg keuze en kwaliteit

Mensen met vakkennis!

Prima service.

Kapotte tv wordt opvgehaald voor ev. Reparatie, ondertussen leen tv. Tv blijkt niet te repareren na 3 weken, vervolgens goed advies in winkel. Nieuwe tv wordt in huis geïnstalleerd en geen omkijken meer naar.

Service prima

Vriendelijk personeel

Goede en snelle service Vriendelijk en bekwaam personeel.

Vriendelijk personeel.

Zeer goede service