Uiteindelijk zeer tevreden

Door een onvoldoende eerdere reparatie van onze wasmachine waren we helaas genoodzaakt een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Veel eerder dan verwacht. Na een goed en prettig gesprek met de bedrijfsleider hierover is ons uit coulance een flinke korting op een nieuwe wasmachine aangeboden. Ook kregen we uitstekend advies bij het uitzoeken van een nieuwe machine. Een dag later werd de machine al geleverd en geïnstalleerd. Piest, bedankt.

Uiteindelijk zeer tevreden

Keurig geholpen bij het aanschaffen van een droger rustig en niet opdringerig.

Altijd goede service

Droger keurig gebracht en aangesloten

Deskundig en behulpzaam

Zeer goede ervaring

Zeer behulpzaam

Aardig en vlot. Alles netjes achtergelaten. Alleen kan ik niet de extra garantie van 2+3 jaar voor elkaar krijgen.

Zeer goede vriendelijke monteur.

Zeer goede monteur.

Goede uitleg,en welke fiets geschikt was voor mijn lengte.

Vriendelijk en behulpzaam.

Betrouwbaar en kwalitatief goed bedrijf.

Grote transparantie. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Prima Communicatie.

Voor bijna ieder probleem is er een oplossing.

Voor iedere wens, probleem is er een oplossing of er wordt meegedacht hoe je er het beste kunt aanpakken zonder dat het gelijk kapitalen kost. Ook de gelwverde service is op alle fronten uitstekend.

uitstekend

prima service

Heeft Piest nieuwe monteurs?

De wasmachine is aangesloten. Met dank aan de tweede monteur die even kwam helpen is het goed gebeurd. Ik ben erg gewend aan een ervaren monteur van Piest. Maar tijden veranderen.

Eerlijk toen ik reviews las schrok ik en wou ik niks te maken hebben met Piest! Maar gelukkig heb ik toch geluisterd naar mijn gevoel! Ik ben geweldig geholpen van a tot z. Ze hebben geluisterd naar wat ik wil, en vanuit daar een aanbod gedaan! Hoewel communicatie af en toe verwarrend was is het toch goed gekomen. Ik heb grote aankoop gedaan meerdere producten. Top service alles netjes aangesloten materiaal weer meegenomen en afspraak was afspraak! Ik zal iedereen aanraden om al die negatieve reviews te negeren!

Prettige winkelervaring

Prima geholpen, fijne service

Deskundig

Deskundig, klantvriendelijk en goede service. Het personeel is altijd behulpzaam. Het thuis installeren van de apparaten wordt zorgvuldig geplaatst.

Goed advies. Prima geholpen

Duidelijke uitleg in de winkel over de verschillende producten.

Nieuwe koelkast, prima geïnstalleerd. Blij mee!

Prima koelkast geïnteresseerd. Blij mee!!

Klantvriendelijk, netjes, kennis van zaken en hulpvaardig

Mevrouw gaf duidelijke uitleg, je kunt als klant doorvragen, wordt netjes geholpen en er is goed te overleggen

Vakkundig en vriendelijk

Gezamenlijk onze wensen besproken, en daarna de juiste keuze kunnen maken

Super fijne winkel Nemen je serieus Smeren je niets aan Goede uitleg Komen zeker weer terug

Wat je er ook koopt Altijd goede uitleg Rustig en vakkundig Komen afspraken na Zeker een aanrader!!

Vriendelijke verkoopster en monteur

Prima geholpen!

Heel klant vriendelijk, konden goed zaken doen !

Fijne winkel

Prettig geholpen met de aankoop van een vaatwasser. Was op voorraad, dus snel leverbaar. De installatie verliep ook goed. Zeer tevreden!

Olieslagweg 43

7521HX Enschede