Prima geholpen zowel in de winkel als door de monteur.

Snel en keurig geholpen bij het uitzoeken van een combi-magnetron. Vervolgens laten plaatsen door een monteur, snel en keurig gedaan.

Koop eigelijk al jaren bij piest , klantvriendelijk juiste advies en goede service.

Kundig, betrouwbaar & goed advies

In mum van tijd was het voor elkaar; een nieuwe fiets met alle toebehoren (fietstassen, degelijk slot) en een goedadvies meegekregen vwb een fietsverzekering; chapeau.

Prima zaak.

Klantvriendelijk, kundige verkopers en goede service. Vorige week een amerikaanse koelkast gekocht, deze werd snel en keurig bezorgd. Goed prijs-kwaliteit verhouding.' Aanrader!

Prima service geweldige monteur

De koelkast moest eerst worden uitgebouwd voordat de oven erin kwam Maar de monteur deed dat op een zeer prettige manier Alles vakbekwaam vriendelijk en heel zorgvuldig

Prima geholpen

Zoals al eerder zijn we deze keer prima geholpen bij vervanging van onze inbouw koelvriescombinatie.

Primas Service

Naar mijn reviews van 22 augustus moet ik u vertellen dat de firma Piest onze klacht naar volle tevredenheid prima heeft opgelost,daarom mijn excuse voor die plaatsing

Goed geholpen en prima advies/productkennis

Kom er al jaren, altijd goede ervaring

Altijd goede service

Als we een groot apparat nodig hebben gaan we altijd naar Piest. Ruime keuze goede service en geen poes pas. Gewoon top.

Goede Service

Wasmachine netjes geplaatst en uitleg over de werking. En de oud weer meegenomen!

Fantastisch, al 40 jaar goede service

Al 40 jaar klant goede service, echt familie bedrijf.

Zoals je verwacht

vaatwasser en koelkast laten vervangen. monteur: vriendelijk, adequaat, duidelijk en heldere uitleg. Op en top vakman. Verwachting komt elke keer uit bij Piest: Top

Goed geholpen en prima service

Super goed geholpen in de winkel en de installatie in huis was ook netjes verzorgd

Fijne winkel

Vriendelijk weten waar ze het over hebben Niet opdringerig Gewoon prettig

Wordt altijd prima door Ronald geholpen en geadviseerd!

Zeer slechte service

In december een inductie plaat gekocht merk bosch met een jaar garantie nu juli een spontane barst maar geen garantie omdat wij de plaat zelf kapot hebben gemaakt wat een onzin.maar geen enkele hulp je moet maar naar de verzekering.piest koop er niets.

vriendelijk en deskundige monteur

Goede service en prettige medewerkers die weten goede kennis van zaken hebben.

Maken goed werk,en laten altijd alles netjes achter

Gewoon perfect

Al jaren lang kopen wij onze producten bij piest. De service is gewoon goed, snel en altijd behulpzaam als we naderhand vragen hebben.

zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden .

Goede en nette service.

Goede en snelle service

Omdat mijn wasmachine kuren had en ik een monteur daarvoor wou laten komen belde ik Piest. Ik had mij ook gelijk verwend met een nieuwe condensdroger door alvast op de website te kijken naar welke het zou moeten worden en aan de telefoon hadden ze die gelukkig op voorraad zeiden ze dus brachten ze die meteen mee tijdens de afspraak voor mijn wasmachine. Hele fijne service en vriendelijke monteurs. Ze namen mijn oude droger mee terug. Al met al een goede ervaring voor een schappelijke prijs. Een héle blije klant hier :)

Uitstekend services

Luistert goed naar je vragen en bied alle mogelijkheden, zeer tevreden.

Olieslagweg 43

7521HX Enschede