5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel Goed. Fantastisch uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik vind het werken met ready to school heel fijn je krijgt veel meer aandacht en leraren kunnen je vragen goed beantwoorden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bij Ready to school veel geleerd wat ik tijdens mijn lessen niet heb meegekregen. En ik vind de leraren heel aardig en ze geven een goede uitleg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd weer zeer prettig om bij binnen te lopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dankzij Ready To School heb ik een fijne leerplek gevonden om te studeren en weer motivatie voor school gekregen. Zodra ik een vraag had, werd die beantwoord op een manier die goed te begrijpen was. :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

De docenten die je hielpen waren super lief en aardig, en zij konden op alles antwoorden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door lenteschool snapte ik wiskunde veel beter en kon ik veel meer vragen stellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Slecht, kom daar om iets te leren en te oefenen wat ik niet snap. Krijg ik iemand van mijn eigen leeftijd (17 jaar) voor me neus die het zelf ook niet snapt. En als we opdrachten moeten maken samen schrijft xe zelf de uitwerkingen erop voor wij de kans krijgen om na te denken.

N.V.T.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks de redelijk lange dag vond ik het toch een leuke dag. En natuurlijk super tof dat ik geslaagd ben met dank aan Ready to School

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was erg goed georganiseerd en ik vond het lesmateriaal erg fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede uitleg alleen laat de leerlingen eerst wat vragen stellen over wat ze moeilijk vinden en doe dan de opgaven die er op lijken niet een vraag en dan bespreken of zo iets in die richting. Maar voor de rest goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel geleerd en geoefend, aardige leerkrachten en diploma is binnen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het fijn hoe het werd uitgelegd en het bijbehorende boekje was erg handig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben erg goede ervaringen met RTS, zaken worden snel opgepikt en op maat aangeboden. Wanneer er iets fout gaat (wat logisch is als 2 kinderen al jaren naar RTS gaan) dan word dit professioneel en keurig opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima training en fijne begeleiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super goede ervaring. Snel en goed geregeld!

Bredaseweg 204 15

5038NK Tilburg

Over Ready to school

Ready to school is een jongerenorganisatie met een hart voor het onderwijs. Wij willen op een kwalitatieve en inspirerende manier jongeren klaarmaken voor de uitdagingen die zij in hun verdere leven tegen gaan komen. Door hen te leren om te leren en zich ergens voor in te zetten, ondersteunen we jongeren in het vinden en ontwikkelen van hun talenten. We werken met jonge medewerkers die vakinhoudelijk uitblinken en die we trainen op de ontwikkeling van het puberbrein en specifieke hulpvragen. Hierdoor kunnen zij de persoonlijke begeleiding geven die bij de jongeren past.