Ik zie het lezen weer helder tegemoet

Fijn door Ties door het hele traject van oogmetingen en testen op de aanwezigheid van evt. staar en het kiezen van de juiste beglazing heen geleid. Mijn dank daarvoor, Groet Paul Bosch

Honderd procent tevreden

Al jaren zijn wij , m.n. mijn echtgenote en ik , klant bij Stephan Optiek. In al die tijd hebben we hun vakkennis en adviezen hogelijk gewaardeerd.

Geduld en invoelvermogen

Dankjewel

Vakmanschap en goede service

Stephan & zijn team zijn mensen die hun vak verstaan. Uitermate tevreden. Echt een aanrader.

Top, persoonlijk, servicegericht

Altijd prettig om bij Stephans Optiek binnen te lopen. Mooie collectie en heel fijne mensen die je helpen om een keuze te maken en service te verlenen.

Perfect geholpen

Netjes en correct aan nieuwe bril geholpen

Zeer goede en vriendelijke service

Zeer goed en vriendelijke service

Ik ben heel erg tevreden over Stephan Optiek

Heel fijn geholpen, zeer vriendelijke en deskundige medewerkers, supergoede service

ja

ik ben zeer teverden over mij bril

Ik heb een volmaakte bril.

bij het controleren /meten van mijn ogen was ik zenuwachtig, maar ik werd door Nick meteen op mijn gemak gesteld. bij de keuze van het montuur ben ik afgegaan op het advies van Nick. en dat heeft goed uitgepakt: ik ben blij met het montuur en krijg ook van iedereen complimenten. maar het belangrijkste is het zien! ik zie weer scherp en helder. dank je wel, Nick. ik ben reuze blij met mijn nieuwe bril.

Goede behandeling

Erg klantvriendelijk en deskundig

Ik heb een geweldige bril

Heel fijn geholpen met zowel oogmeting als de bril uitzoeken en afstellen!

Vakkundig en betrokken.

Zoals ik al schreef: Vakkundig en toegwijd. Prima service!

Prettig en goed geholpen

Afspraak met Nick was erg prettig en Nick heeft goed advies gegeven

top

Uitstekende begeleiding bij het uitzoeken naar mijn nieuwe bril Dank

Zeer goede Opticien

Verschillende brillen gekocht, ze nemen de tijd en geven naar mijn mening Top service. Is er iets met je bril aan de hand of er is iets mee gebeurd dan fixen ze het meteen. 5 Sterren meer dan waard! ⭐️ ik maak er zes van.

Altijd vriendelijk en netjes geholpen

Kwaliteit en dienstbaarheid staan hoog in het vaandel!

Ik ervaar grote mate van professionaliteit en service met producten van een hoge kwaliteit!

Meedenkend en goed service

Had last van traanogen. Heeft naar mijn ogen gekeken en advies gegeven in welke lenzen passen. Ook advies gekregen om via de huisarts/oogarts naar mijn traanbuisjes te laten kijken.

perfecte kundige service

Hier is klant koning. Er wordt met je meegedacht en de service is top. Een aanrader als je gaat voor kwaliteit

Goed zicht vanaf dag een!

Vriendelijk en deskundig geholpen, keuze uit veel mooie monturen die veelal niet "standaard" zijn.

Meedenkend

Professioneel

Ik vind t prettig dat er geluisterd wordt en men meedenkt wat voor mij het beste is.

Goede hulp, eerlijk advies

Ik ben superfijn geholpen en ook al is het een kwestie van smaak, ik waardeer de eerlijke mening over verschillende monturen. Ook het advies over diverse glasopties is kundig en eerlijk.

Blij met mijn nieuwe zicht.

De nieuwe bril is prima. Fijn dat ik zo binnen kan lopen als het weer eens nodig is. De keuze van het montuur was even wennen, maar de glazen zijn nu echt beter.

Steenweg 52

5707CH Helmond

Over Stephan Optiek

JE OGEN ZIJN VAN HARTE WELKOM Jouw ogen zijn belangrijk. Met die gedachte gaan wij elke dag aan het werk. Als je bij ons binnenstapt tref je vriendelijke, gemotiveerde mensen. Specialisten die jou en je ogen willen verwennen. Die pas stoppen als jij het helder ziet. Daarbij ondersteund door de nieuwste technische hulpmiddelen, een berg ervaring, klantgericht stijlgevoel en natuurlijk een sprankelende collectie. Laat wat mindere ogen je niet weerhouden de juiste deur binnen te stappen. Bij Stephan Optiek in Helmond, daar zijn je ogen van harte welkom.