Een betrokken ondernemer en personeel, die service hoog in het vaandel hebben staan.

Door de betrokkenheid ervaar je de adviseur als iemand die mee denkt en ook eerlijk zijn mening geeft als het gaat om alle mogelijkheden tegen elkaar af te wegen.

uitstekende service

Elke keer bij een bezoek uitstekend en vriendelijk geholpen

Deskundige en goede optiek

Zeer deskundige mensen. Weten waar ze mee bezig zijn, PERFECT

Perfecte service, ook als je wat minder te besteden hebt.

Al jaren wordt ik hier prima geholpen. Er staat deskundig personeel en voor ieders budget, al doet de sjieke uitstraling van de winkel je misschien twijfelen om naar binnen te stappen.

Duidelijk, goed advies

Ik ging op aanraden van een kennis naar Stephan optiek. Ik ben zeer tevreden over mijn bril. Nu na drie jaar nog steeds. Naar mijn mening zijn mijn ogen niet verslechterd. Sta wel open voor een oogmeting. Na onze verhuizing als het wat rustiger is weer wil ik hier graag op terug komen.

Prima, alle gemaakte afspraken zijn negekomen.

Positief. Deskundig personeel.

Uniek en perfect geholpen

Je wordt goed geholpen met een mooi advies. Zijn eerlijk en kijken ook echt naar je budget. Uiteindelijk zelf overschreden maar geen spijt van gehad! Wat een mooie bril en wat krijg ik er leuke reacties op. Ik zal iedereen jullie aanbevelen. Tien met een griffel

Super blij met mijn bril

Goede service en heel vriendelijk

Super!

Heel erg fijn geholpen in een fijne ontspannen sfeer. Prachtig montuur samen uitgezocht, de glazen zijn nog een beetje wennen, maar dat gaat vast goed komen. Nogmaals bedankt voor de fijne hulp 👍

Een hele prettige en zorgzame opticien

Stephan Optiek is niet de goedkoopste opticien, maar mogelijk wel de beste in Helmond e.o. Heeft altijd mooie brillen in de collectie. Belangrijker nog is dat er veel aandacht is voor de gezondheid van je ogen en daarin gaat deze opticien erg ver.

Het voelt als thuiskomen.

Uiterst vriendelijk en deskundig personeel. Niemand dringt je iets op. Daarnaast is de inrichting en ambiance van de zaak voortreffelijk. Je voelt je als klant welkom.

Ik ben tevreden met mijn sportbril

Fijn montuur,uitstekende kwaliteit glazen. Draagt heerlijk,sterk en licht van gewicht.

Fijne winkel, goede service

Mooie collectie, vriendelijk en je voelt je altijd welkom.

Professionaliteit

Gewoon goed, zoals “het heurt”

Professionals

Heb via de site gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Pure kennis en kunde van Stephan optiek hielpen mij om een keuze voor de meest geschikte Serengeti zonnebril te maken. Duidelijk dat de klant hier nog echt koning is.

Een topper voor Helmond en omgeving

Erg prettig en heel vakkundig. Al het personeel is van hoog niveau. De brillen en lenzen zijn erg goed. Het gaat hier wel om een andere prijsklasse. Maar goede waar prijst zichzelf. :-)

Veel aandacht.

We hebben een mooie hippe bril voor onze dochter uitgekozen. Er is veel persoonlijke aandacht voor de klant vanuit Stephan en zijn collega's. Het is de totaal-ervaring, die het verschil maakt.

Top zaqk

Beste opticien in de regio. Ben al ruim 15 jaar klant, voor zowel lenzen als bril.

zeer tevreden met mijn 1e varifocale bril

het was even wennen (is mijn 1e varifocale bril) maar uiteindelijk zeer tevreden, de bril staat goed, past goed bij mijn gezicht, ik voel bijna niet dat ik een bril op heb, kortom zeer tevreden. I De service bij Stephan Optiek is geweldig, vakbekwaam en zeer vriendelijk personeel. Ik zou Stephan Optiek zeer zeker aanbevelen !

geweldig

geweldig

Goede en vriendelijke service.

Heel goed! Krijg veel complimentjes over het “hippe” montuur.

tevreden

Ben tevreden met gekozen bril montuur: heb ook meerdere complimenten hiervoor ontvangen.

Altijd klantvriendelijk, altijd kundig, altijd meedenken, prachtige collectie, tja wat wil een klant nog meer.

Is licht en draagt daardoor prettig

Super gastvrij, nemen de tijd voor een goede oogmeting en gedegen advies.

Je wordt door de mensen van Stephan Optiek bij de hand genomen in het hele proces. Eerst een zeer uitgebreide oogmeting met duidelijke uitleg over wat de uitslag van de meting is. Daarna wordt er samen gekeken naar welke bril bij jou past, waarbij ze goed aanvoelen wat jouw voorkeur en smaak is. Nadat je je bril op kunt halen ben je altijd nog welkom om je bril te 'fine-tunen'. En de koffie smaakt overigens ook erg goed 😉 Conclusie: zeer tevreden klant!!

Steenweg 52

5707CH Helmond

Over Stephan Optiek

JE OGEN ZIJN VAN HARTE WELKOM Jouw ogen zijn belangrijk. Met die gedachte gaan wij elke dag aan het werk. Als je bij ons binnenstapt tref je vriendelijke, gemotiveerde mensen. Specialisten die jou en je ogen willen verwennen. Die pas stoppen als jij het helder ziet. Daarbij ondersteund door de nieuwste technische hulpmiddelen, een berg ervaring, klantgericht stijlgevoel en natuurlijk een sprankelende collectie. Laat wat mindere ogen je niet weerhouden de juiste deur binnen te stappen. Bij Stephan Optiek in Helmond, daar zijn je ogen van harte welkom.