Vriendelijke, persoonlijke en vakkundig geholpen met goed resultaat

Topservice, topbril

Zoals gewoonlijk topservice. Bril past perfect, veel complimenten over gekregen wat natuurlijk goed doet.

goede en gepaste hulp afgestemd op de persoon

wordt goed en gastvrij klantgericht geholpen zonder directe verplichtingen.

Super goed

Goede uitleg en zeer kundig super gave ervaring zeer persoonlijk

Zeer prettige zaak

Zeer fijne zaak met deskundige medewerkers. Prettige en fijne communicatie met klanten

uitstekende service en zeer klantvriendelijk

De tijd die genomen wordt voor een oogonderzoek is zeer prettig. He kiezen van de juiste bril en juiste glazen is heel deskundig. De bril die uiteindelijk wordt geleverd voldoet aan alle wensen.

Hier tevens ons nieuw mailadres [email protected]

Goed/deskundig advies

Ik werd vriendelijk ontvangen. Kreeg een deskundige oogmeting. Met het uitzoeken van een nieuwe bril werd er goed meegedacht, wat heeft geresulteerd in een mooie bril, waar ik iedere dag nog steeds tevreden en blij mee ben. De kwailteit van de brilleglazen is uitstekend!

Goede service nemen de tijd voor je en een heel prettige sfeer

Nog steeds de perfecte bril!

Na lang zoeken vond ik bij Stephan Optiek de perfecte bril, klein en rood. Na 3 jaar ben ik nog steeds iedere dag blij met deze bril. Zojuist kreeg ik een mailtje voor een brillen servicebeurt. Daar ga ik zeker gebruik van maken, ik dank jullie voor de service (schroefjes) aandraaien en de mailtjes, vriendelijke groet,

Deze bril siert de afkomst van Stefan.

De persoonlijke aandacht is fijn,en je kunt altijd binnen lopen.

in een woord geweldig !

het kost wat maar dan is het ook helemaal goed vooral het zicht is veel beter onder alle omstandigheden

Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam en een uitgebreide collectie brillen. Voor ieder wat wils!

Mijn ogen heb ik na laten kijken en verder was het aan mij wat ik verder wilde. En ik heb weer de nodige complimenten gekregen over mijn nieuwe rode bril ;)

Super fijn momteur

Veel keuze, fijne opticien. Zeer fijn monteur, zit goed op de neus,nergens drukplekjes. Zeker de volgende bril van Stefan optiek. Binnenkort even terug voor de apk:)

Top, erg blij mee

Hallo lieve mensen, Ik ben zeker heel blij met mijn bril. Hij draagt licht en fijn, het zicht is prima en hij staat overal bij. Super bedankt voor jullie goede advies (zowel voor de glazen als het monteur). Op dit moment blijft hij nog prima op mijn neus staan maar als dat minder wordt, kom ik graag even langs om wat bij te laten stellen. Ook mijn varifocus lenzen doen het prima. Vooral de mogelijkheid tot afwisseling van lenzen en bril bevallen me heel goed. Nogmaals dank en tot gauw. Lieve groeten, Anoek Boele-Loonen

Ben zeer tevreden over het zicht wat ik nu heb

Ondanks dat ik dacht een andere kleur van mijn montuur uitgezocht te hebben,bied ik hier voor nogmaals mijn excuses aan, jullie hadden gelijk, Ben nu heel tevreden ,ook over de kleur 🤓

Prima advies en service!

Bij Stephan optiek krijg je een eerlijk en vakkundig advies en een prima service gedurende de hele "looptijd" van de bril.

voldoet prima, zit lekker en het zicht is goed

Goede advisering en service

zeer tevreden

fijn te woord gestaan alles goed uitgelegd

Ik ben meer dan uitstekend geholpen met de aanschaf van mijn bril.

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe bril. Het montuur zit heerlijk en blijft keurig op zijn plaats. Ik ben blij met de keuze van de glazen. Deze geven mij een rustig en ontspannen beeld. Mijn hartelijke dank voor het deskundige advies.

vak- en mensenkennis

Aangename aandacht bij het kiezen van een bril , maar ook de vriendelijke hulp als er een ongelukje" gebeurd is

Mijn ervaring met Stevans opthiek is zeer uitgebreide uitleg en kennis van de aanbevolen producten,

Klantvriendelijk,ben zeer goed geholpen door de deskundige en t uitzoeken van een nieuwe bril met daarbij de juiste advies. Ben zeer tevreden over mijn nieuwe bril..zit goed..perfect afgesteld, kortom klasse.

Optiek met stijl

Ik word altijd goed geholpen,vindt het een prachtige zaak,zeer gastvrij.

Perfect geholpen door zeer deskundig personeel

Fantastisch

Fantastisch en geduldig geholpen!

Wat fijn dat het is gelukt om een mooie, stoere passende bril te vinden. Het kostte even wat tijd, maar het is zeker de moeite waard. Dank daar voor!

Steenweg 52

5707CH Helmond

Over Stephan Optiek

JE OGEN ZIJN VAN HARTE WELKOM Jouw ogen zijn belangrijk. Met die gedachte gaan wij elke dag aan het werk. Als je bij ons binnenstapt tref je vriendelijke, gemotiveerde mensen. Specialisten die jou en je ogen willen verwennen. Die pas stoppen als jij het helder ziet. Daarbij ondersteund door de nieuwste technische hulpmiddelen, een berg ervaring, klantgericht stijlgevoel en natuurlijk een sprankelende collectie. Laat wat mindere ogen je niet weerhouden de juiste deur binnen te stappen. Bij Stephan Optiek in Helmond, daar zijn je ogen van harte welkom.