Volgende bril een borrel! Over 2 weken!
Geen
geen
Het assortiment voor het iets goedkopere segment aan brillen misschien wat uitbreiden.
Misschien als er meer klanten staan te wachten even vertellen dat er zo iemand naar hen toekomt.
Ga zo door .
Betrokken, professioneel en super vriendelijk
Altijd vriendelijk ontvangen. Zeer goede hulp bij uitzoeken bril. Je krijgt eerlijk advies en zeker geen verkooppraatje.
perfecte winkel om een bril te kopen
Ga zo door! TOP
Ondanks dat mijn lenzen niet goedkoop zijn en elders vast en zeker goedkoop zijn krijg je voor de extra wel een goede service!
Hele mooie zaak waar de kwaliteit van de producten, presentatie en advisering bovenaan staat.
Juist vanwege de prachtige collectie, maar vooral ook de professionaliteit en klantvriendelijkheid heb ik er voor gekozen om wederom bij jullie een nieuwe bril uit te zoeken. Het maakt bij jullie niet uit door wie je geholpen wordt, jullie zijn allemaal even vriendelijk én hebben veel kennis en weten dit met enthousiasme uit te dragen. Bedankt voor de goede service Groetjes Marijke
Ik ben altijd uitermate tevreden. Ook ervaring met andere opticiens, maar de service en snelheid bij Stephan is vele malen beter.
kwaliteit staat voorop, niet de goedkoopste, maar klantvriendelijkheid en service maakt dit bedrijf zich helmaal waar. super service
Zo doorgaan.
Gewoon een fijne winkel met de mooiste brillen van Helmond , goed advies, zeer vriendelijk en gastvrij personeel.
Steenweg 52
5707CH Helmond
JE OGEN ZIJN VAN HARTE WELKOM Jouw ogen zijn belangrijk. Met die gedachte gaan wij elke dag aan het werk. Als je bij ons binnenstapt tref je vriendelijke, gemotiveerde mensen. Specialisten die jou en je ogen willen verwennen. Die pas stoppen als jij het helder ziet. Daarbij ondersteund door de nieuwste technische hulpmiddelen, een berg ervaring, klantgericht stijlgevoel en natuurlijk een sprankelende collectie. Laat wat mindere ogen je niet weerhouden de juiste deur binnen te stappen. Bij Stephan Optiek in Helmond, daar zijn je ogen van harte welkom.