Zeer kundig

Zeer goed, kundig en prettige medewerkers!!

Persoonlijk en betrokken, goed advies in een mooie zaak!

Zeer klantvriendelijk

Je voelt je altijd welkom bij Stephan Optiek. Duidelijke antwoorden op al je vragen. After sale service is supergoed.

super

Sinds ik bij Stephan Optiek ben nooit geen problemen met het zien en alle problemen worden professioneel aangepakt

Serieus goed geholpen!

Zeer professioneel geholpen bij de aanschaf van mijn allereerste "echte" bril.

Top service

Aandacht voor de persoon

Super geholpen

Geweldige service!!

Geweldige service. Aardige, hartelijke en belangstellende mensen

Ik voel mij altijd welkom. Wordt altijd goed geholpen. Niets is teveel.

Al jaren zeer tevreden.

Zeer tevreden, zoals boven reeds aangegeven.

Vriendelijk en vakbekwaam.

Mijn ervaring is altijd erg positief. Stephan neemt zijn vak erg serieus en brengt dit naar mijn idee heel goed over aan zijn collega’s

Goede service en je wordt er goed geholpen.

Zie hier boven

Fijne , eerlijke service!

Proffesioneel, klantvriendelijk, sociaal en gezellig!

Top service!

Ik ben al jaren klant bij Stephan en zijn team. Heb er inmiddels al vele lenzen, bril en zonnebrillen gekocht. Elke keer weer staan ze klaar met een goed advies en top service. Het feit dat je ook al jaren dezelfde gezichten (personeel) ziet, zegt ook zeker iets over Stephan Optiek.

Klantvriendelijk, behulpzaam en een zeer goede service!

Ze doen er alles aan om het perfecte zicht te creëren.

Altijd fijn geholpen door Nick

Blij dat Nick met mij meekijkt voor een nieuwe bril. Ben weer heel blij met mijn keuze en de service Vind het wel jammer dat ik van kennissen hoor, die al jaren bij jullie komen, niet meer zo tevreden zijn ,en twijfelen of ze nog wel naar jullie toe komen. Heb inderdaad de bril gezien en deze zag er echt niet netjes uit.( pootjes vd bril).Geadviseerd om terug te gaan , wat ze al enkele keren hadden gedaan , maar niet heeft geholpen. Zij hadden het gevoel dat na de aankoop er minder aandacht aan je wordt besteed. Wilde dit toch even melden . Maar ik ben tot nu toe heel tevreden

Ik krijg zoveel reacties op mijn o zo mooie theo bril, voel me elke dag mooi met mijn bril van Stephan optiek.

top!

Zeer klantgericht en vriendelijk. Echt kwaliteit! Ook deze mail mbt gratis APK na 1 jaar, top! Ga ik zeker gebruik van maken.

Betrokken, vriendelijk, behulpzaam.

Stephan Optiek kan samen met jou heel goed de bril vinden die bij je past. Kwaliteit is zeer goed, net zoals de service. Heel tevreden.

Goed professioneel personeel. Altijd vriendelijk. Ben geholpen door Stephan zelf, Hij biedt goede hulp, maar laat de keuze aan je zelf. Samen kom je er uit, zodat je het montuur hebt,wat bij je past.

Zoals altijd vriendelijke en prima zorg

Zoals altijd vriendelijke en prima zorg, contactlenzen zijn snel geleverd

Perfecte service!

Klantvriendelijk, servicegericht en vakkundig.

Super service!

Service op maat

Gewoon de beste!

Zeer kundig, hoge kwaliteit, aandacht, modieus, professioneel, sfeer, zeer klantvriendelijk, goede nazorg, goed bereikbaar en contact, zorg op maat

Heel klantvriendelijk

Altijd aardig en behulpzaam, goed advies!!

Fijne controle afspraak en de lenzen zijn superfijn.

Een halfjaarlijkse controle vind ik fijn, zodat ik erop kan vertrouwen, dat het goed gaat met mijn ogen.

Steenweg 52

5707CH Helmond

Over Stephan Optiek

JE OGEN ZIJN VAN HARTE WELKOM Jouw ogen zijn belangrijk. Met die gedachte gaan wij elke dag aan het werk. Als je bij ons binnenstapt tref je vriendelijke, gemotiveerde mensen. Specialisten die jou en je ogen willen verwennen. Die pas stoppen als jij het helder ziet. Daarbij ondersteund door de nieuwste technische hulpmiddelen, een berg ervaring, klantgericht stijlgevoel en natuurlijk een sprankelende collectie. Laat wat mindere ogen je niet weerhouden de juiste deur binnen te stappen. Bij Stephan Optiek in Helmond, daar zijn je ogen van harte welkom.