Super leuke ervaring voor de kinderen!

Kinderen hebben hele leuke 3 dagen gehad. Kwamen elke dag kapot thuis (van plezier) en gingen elke dag weer met energie naar het kamp toe. Leiding was creatief, communicatief en kundig. En vooral veel lol gemaakt!

• Wat was de kamplocatie? HC Rotterdam

Onze dochter (7) zegt dat ze het "leuk" heeft gehad.

Van tevoren een mailtje met een dagprogramma dat er goed uitzag en vervolgens 3 dagen helemaal niets vernomen. Geen foto's, geen verslagje helemaal niets. De link komt nog!? Aangezien we niet meer dan "leuk" terugkrijgen, hebben wij geen enkel idee van wat er is gedaan, en of ze uberhaupt iets aan hochey hebben gedaan. (thema's waterpret, pyama en voetbalshirts). De staff ziet er aardig, gemotiveerd en energiek uit, maar kan natuurlijk ook niet echt comnuniceren, bij binnenkonst of bij het ophalen. Jammer

• Hockeyprogramma N.v.t.
  • Sociaalprogramma N.v.t.
  • Locatie N.v.t.

Super leuk

Mijn dochter en haar 2 vriendinnen hebben een geweldige tijd gehad. Elke dag kwamen moe en heel blij thuis. Kudus voor alle begeleiding!

• Wat was de kamplocatie? HC Rotterdam

Het beste kamp van deze zomer!

Hidde en Viggo zijn deze zomer naar 3 hockrykampen geweest en dit is de leukste! Het programma was leuk en er waren hele enthousiaste en betrokken trainers.

Training and fun!

Kids had a lot of fun besides training!!!

• Wat was de kamplocatie? HC Rotterdam

Onze dochter telt nu al af naar volgend jaar!

Onze dochter heeft een geweldig kamp gehad. Ze raakt niet uitgepraat over de alle activiteiten, de groep, het hockeyen, camperen in tentjes, het eten en zeker ook de leiding. Een aanrader!

• Welk soort Kamp is bezocht? Junior slaapkamp
  • Wat was de kamplocatie? HC Bloemendaal

Wederom super kamp

3 heel gezellige dagen

Fantastisch!

Onze dochter heeft een top ervaring gehad. De leiding was heel enthousiast en super leuk!

• Welk soort Kamp is bezocht? Junior slaapkamp
  • Wat was de kamplocatie? HC Bloemendaal

Een leuk hockeykamp met enthousiaste begeleiding

Mijn zonen hebben zich uitstekend vermaakt tijdens het mini hockeykamp. En de begeleiding was super.

Mijn dochter heeft genoten

Vooral begeleider Aniek

• Wat was de kamplocatie? HC Nuth

De kinderen hebben genoten!

3 mooie dagen in Nuth. Heerlijk vermaak en enthousiaste begeleiding. Moe en voldaan hebben de kinderen deze dagen afgesloten. Dank organisatie en begeleiding voor de goede zorgen!!!

• Wat was de kamplocatie? HC Nuth

Isabelle heeft veel geleerd en volop genoten

Ze vertelde iedere avond volop over wat ze geleerd heeft en niet te vergeten, en ook zeer belangrijk, de sfeer, de gezelligheid, de begeleiding, het plezier. Het vertrouwen in jullie team was er en de band met de teamgenoten en andere teams was erg fijn. Daarnaast vond ze het fijn dat het een kleinere groep was en ze veel aandacht kregen '1-op-1' waar ze veel van kon leren. Chapeau voor jullie en bedankt dat Isabelle geweldige dagen kamp heeft genoten!!! Met vriendelijke groet, Kathrin (moeder)

Mijn dochter heeft genoten

Mijn dochter heeft 3 hele fijne dagen gehad. Ik kan niet zo goed beoordelen hoe de inhoud van de dagen is geweest. Ik ben daar niet bij geweest. Maar ze is drie dagen met heel veel plezier naar het hockeykamp gegaan.

Super!

Mijn dochter heeft genoten!

Geweldig genoten

Tweede keer dat mijn dochter heeft meegedaan en het was weer een groot succes. Enthousiaste begeleiders en leuke activiteiten. Een dikke aanrader

'Mam, ik ben kapot'

Onze zoon was 3 dagen naar Bovelander kamp op HC Breda...3 uitzinnig gezeligge dagen. Veel gehockeyed, veel feest, spelen, dansen, van alles wat een jochie van 6 nodig heeft!

Mij leek het geweldig, maar mijn zoontje (6) vond t niet leuk

Ervaring was top, goed geregeld, enthousiast en ontzettend leuk programma. Helaas heeft mijn zoontje het toch niet zo ervaren. Veel studentikoze grapjes (als je dit niet doet, moet je alle hagelslagjes in een pak tellen), als je 6 bent neem je dit allemaal erg serieus en hij heeft het als een heus strafkamp ervaren. Te streng. Niet samen naar de wc enz enz… hij vond het gewoon te spannend. Misschien is 6 jaar ook te jong, maar helaas hier niet voor herhaling vatbaar. Mijn advies zou wel om voor het jongste groepje toch iets soepeler te zijn. Laat ze in elk geval samen naar de wc lopen enz. En een hagelslagje laten vallen tijdens lunch is ook geen drama. Of een keer je bitje niet mee naar een wedstrijdje is ook niet strafbaar als je 6 bent. Ik denk dat het bij de oudere kindjes makkelijker is, dus misschien toch kleine uitzonderingen maken?

• Wat was de kamplocatie? BH & BC Breda

Super kamp en enthousiast team

Onze dochter heeft het ontzettend naar haar zin gehad. Iedere dag kwam ze hyper en liedjes zingend terug. Elke ochtend had ze weer veel zin om naar het kamp te gaan. Enthousiaste leiding werd ook als fijn ervaren! Volgend jaar weer!

• Wat was de kamplocatie? BH & BC Breda

Drie dagen fun & sport samen

Wat een feest was het ook dit jaar weer. Drie dagen feest gecombineerd met leuke sportieve hockey activiteiten. Enthousiaste en goede begeleiding.

Fantastisch!

Onze dochter heeft 3 fantastische dagen gehad! 1 groot feest!

Heel leuk!

Onze dochter heeft het heel leuk gehad tijdens de afgelopen 3 dagen op Hockey kamp. Het enige minpunt is dat er geen fruit en groente als snack werd geserveerd, maar alleen boterhammen, friet, broodje knakworst, wafels en koek.

• Wat was de kamplocatie? BH & BC Breda

Kinderen vonden het fantastisch!

Kinderen vonden het fantastisch! Alleen wat minder kinderen dan een kamp op Bloemendaal een paar jaar geleden! Veel dank. De begeleiding was super. PS locatie was in Noordwijk. Staat niet in het keuze menu namelijk ;)

• Hockeyprogramma N.v.t.
  • Welk soort Kamp is bezocht? Junior Hockeykamp
  • Wat was de kamplocatie? N.v.t.

Goed georganiseerde sportieve gezelligheid

Dochter heeft enorm genoten van gezelligheid en de hele dag sport en spel. Goede begeleiding van leuke jongelui.

• Wat was de kamplocatie? MHC Forescate

Leuk

Mijn ervaring was algemeen zeer goed! Ik heb het deze week echt naar mijn zin gehad en de begeleiding was ook gezellig. Een punt wat ik wel heel jammer vond is dat er geen normaal drinken tijdens het eten werd gegeven zoals limonade thee etc.

• Welk soort Kamp is bezocht? Ultimate Beach & Hockey Camp
  • Wat was de kamplocatie? Zandvoortsche HC

Toffe week gehad!

Alles was helemaal te gek. Mirthe heeft echt een leuke week gehad. Ze vond alleen het avondeten echt tegenvallen. Het was niet lekker en te weinig. En dat terwijl ze echt geen moeilijke eter is!

• Welk soort Kamp is bezocht? Ultimate Beach & Hockey Camp
  • Wat was de kamplocatie? Zandvoortsche HC

Verspronckweg 63 C

2023BB Haarlem

Over Bovelander Hockey Camps

Bovelander Hockey Camps: Pro’s on and off the Field. At Bovelander we believe that hockey is more than just a sport. It’s a culture. With that in mind, we set up our hockey camps and clinics since 1996. Hockey players not only learn to play better but also to get more fun out of everything related to hockey - both within and outside the lines of the field. Hockey isn’t a sport to play on your own. Hockey is a sport to play in a strong team. At all our hockey camps we shed light on building a real team spirit.