Ben had het enorm naar zijn zin en kwam elke dag doodmoe, maar vol verhalen thuis. Fijn dat het deze keer niet zo heel heet was, zodat er wat meer gehockeyd kon worden. Ook het zingen, keeten en snacken was top. Het bezoek van de International was ook erg "cool".
Was super leuk, dikke 10
Nu, een week na het kamp, komt onze zoon nog steeds met enthousiaste verhalen over wat hij allemaal heeft meegemaakt op het hockey- & beachkamp. Een herinnering om nooit te vergeten.
Leuke afwisseling tussen spelletjes en hockeytraining.
Onze dochter heeft een super week gehad op hockeykamp ! Een herinnering voor het leven !!
Sfeer was bij aankomst meteen goed. Alles was goed georganiseerd en heel duidelijk. Kinderen voelden zich meteen op hun gemak. Hockey sessies waren erg leuk en alles buiten het hockey heel gezellig. Na afloop een heerlijk vermoeide dochter opgehaald die het helemaal geweldig had gevonden!!
Leerzaam, afwisselend en gezellig. Goede sfeer, leuke groep en uitstekende begeleiding.
En paar tips om het nog leuker te maken: * Milou had het leuk gevonden als de deelnemerslijst met bv Naam/ leeftijd / Hockeyclub van te voren was gedeeld. * Leeftijdsverschil 10 - 16 jaar vond ze erg groot. Beter van 12 - 16 jaar. * Haar moeder had het leuk gevonden als er een app was voor de ouders waar dan gedurende de week een kleine update verschijnt met wat foto's.
De jongens hebben op het mini en juniorkamp van Bovelander bij RHC heel erg genoten. Een gevarieerd programma, goede enthousiaste begeleiders en mooi weer hebben allemaal bijgedragen. Ik denk dat ze volgend jaar graag nogmaals komen.
Zeer goede locatie, gemotiveerde Moni’s en een leuk programma maken dit kamp tot een zeer leuke ervaring. Onze dochter was heel enthousiast en wil volgend jaar zeker terug.
Mijn dochter van 7 vond het heeeeel Leuk terwijl ze hockey maar zo zo vond, is zij het gelukkig door dit kamp leuker gaan vinden. Leuke mix qua spelletjes
Onze kids hebben het heerlijk gehad. Naast hockey ook tijd voor andere leuke dingen. De staf is heel enthousiast en maakte echt het verschil!
Een mooie mix van sportiviteit en lol. Mijn dochter is lekker fanatiek en ook daar was voldoende aandacht voor. De begeleiding vond ze geweldig en de club de Hoeksche waard ook.
Lekker hockeyen, leuke spelletjes en super enthousiaste leiding!
Onze zoon heeft intens genoten
We kenden het concept reeds van de grote neven en alleen maar bevestigd dat het nog steeds top is. Alles zat goed in mekaar en denk dat de jongens de vlg seizoenen zeker opnieuw zullen opteren voor Bovelander en vlg mij gaan er nog wat kids van Hoegaarden volgen. ik maak alvast goede reclame :-)
Hij vond het helemaal fantastisch, volgend jaar wil hij weer
Echt onder de indruk van de manier waarop dit kamp geregeld is. Alles goed overzichtelijk en georganiseerd met duidelijke regels. Maar vooral heel veel plezier voor de kinderen. Met veel hockeyactiviteiten maar ook spellen en activiteiten voor het totale kampgevoel. Mijn 2 dochters hadden het fantastisch. Volgend jaar staat er opnieuw een hockeykamp van Bovelander op de planning
Mijn 2 zoons gingen voor de derde keer. Dat zegt wel genoeg denk ik. Ze vinden het elk jaar weer geweldig leuk. En zijn flink onder de indruk van de international. Mijn dochter is dit jaar voor het eerst geweest. Zij wilde op het laatste moment toch graag met een vriendinnetje. Gelukkig kon dit nog! Zij is al net zo enthousiast als haar oudere broers. Ik heb nu nog een zoontje van 2 1/2. Hij is uiteraard nog niet geweest, maar als ik zie hoe blij hij wordt als hij de verhalen hoort en de liedjes al meezingt, dan wil hij over een paar jaar ook! Heel erg bedankt!
Voorafgaand en elke ochtend geen zin, eenmaal daar en na afloop een leuke dag gehad.
Ik vond het super leuk.
het was super leuk! Je leert veel. Er kwam ook een hockeyster die in het Nederlands elftal zit. Tip: zorg dat de kinderen niet de helen tijd aan de Bovie punten denken.
Een top week
goed georganiseerd, leuke leiding.
Heel leuk, leuke begeleiders, was altijd grappig. Ik had gehoopt dat je qua hockey meer zou leren.
Verspronckweg 63 C
2023BB Haarlem
Bovelander Hockey Camps: Pro’s on and off the Field. At Bovelander we believe that hockey is more than just a sport. It’s a culture. With that in mind, we set up our hockey camps and clinics since 1996. Hockey players not only learn to play better but also to get more fun out of everything related to hockey - both within and outside the lines of the field. Hockey isn’t a sport to play on your own. Hockey is a sport to play in a strong team. At all our hockey camps we shed light on building a real team spirit.