Mijn dochter heeft een superweek gehad!
Geweldig kamp voor kids
Olivier heeft het erg naar zijn zin gehad, zo erg zelfs dat hij weer wil.
De eerste keer hockeykamp van mijn 7 jarige dochter was met het Bovelander Mini camp een grot succes! Ze ging iedere dag met heel veel zin naar het kamp, en kwam aan het einde van de dag super enthousiast weer terug. Volgend jaar wil ze weer, dat zegt genoeg.
Super leuke staf Gezellig kamp Goede trainingen Leuke activiteiten
Ik heb er veel geleerd, veel gelachen en gegiecheld. ;-)
Een super week. Alleen jammer dat het leeftijds verschil zo groot was. Bij de 10-16 jarigen waren er maar 3 11 -jarigen. Niet dat zij dit al bezwaar gezien hebben hoor. Ook jammer dat mobiel mee een optie is. Geen bericht is goed bericht en een week zonder kan prima. Verder helemaal top.
Het was mijn eerste ervaring met de kampen. Ik ben erg enthousiast, had elke dag mijn zoon en 2 vriendjes in de auto die het waanzinnig leuk hadden gehad en nergens over klaagden. Niks was niet leuk, zoals ze zeiden. Ze gingen elke dag met heel veel zin naar het kamp.
Ik vind het kamp heel leuk!
Drie dagen feest voor mijn dochter, hockeyen, muziek, sportieve spelletjes en veel lol met elkaar. Een top begin van de vakantie.
Mijn dochter was heel positief. Het enige wat ze iets minder vond waren de oefeningen, soms iets te simpel, maar daar hadden we dan ook zelf voor gekozen. Volgende keer het Junior kamp!
Zingen
Jullie weten er elke keer ECHT een feestje van te maken. Onvergetelijke herinneringen voor onze jongens. Bedankt!
Hij kwam elke dag enthousiast thuis. Voor herhaling vatbaar.
Lotte vond het kamp wel leuk en gezellig maar wilde meer hockey oefeningen en trucjes leren. Spelletjes hoeft voor haar niet zo, wilt liever fanatiek hockeyen.
De kids waren heel enthousiast!
Er zou in het vervolg wat meer op hockey gefocust mogen worden. Ik heb wat techniekjes en behendigheid leren gemist. Verder super maar mijn zin gehad.
Goede energie met een aantal leiders/ leidsters waar de kinderen vol van zijn zoals Bo, Daan, Gijs en Floor. Hier hebben onze kinderen een super ervaring mee gehad. Echter we kregen ook de opmerking dat twee leidsters van de jongste kinderen “strafte” als ze niet meededen met een activiteit bijv polonaise lopen (Justine en Cato). Dan mochten ze bijvoorbeeld niet beginnen met eten en ongeveer 20 minuten wachten of kinderen moesten 20 minuten ergens naar staren als ze iets niet deden. Dit vinden we vreemd en lijkt ons meer bij ontgroeningskampen van studenten en zeker niet bij kinderen van 8-12 jaar.
Hele gezellige leiding! Enthousiast. Goed verzorgd.
nvt
De combinatie van hockey en spel hebben de kids (8 en 10) als zeer leuk ervaren. Leuke leiding/trainers en veel lol gemaakt gaven ze allebeid aan.
Mijn kinderen hebben het erg naar hun zin gehad bij het hockeykamp. Het was erg gezellig en leerzaam. Enig verbeterpunt: ik vind de prijs van 189 euro per kind hoog voor 3 dagen kamp zonder overnachting. Je zou ook nog een korting kunnen geven als er meerdere kinderen uit 1 gezin meedoen.
Beste Sacha, Fijn dat de kinderen het zo naar hun zin hebben gehad! We hebben een gezinskorting van €10,- en deze heeft u bij uw boeking meteen al gekregen. Daarnaast krijgt u als u volgend jaar terugkomt ook nog eens onze terugkomkorting! Met vriendelijke groet, Namens het Bovelander team, Gijs Nipshagen
Onze zoon geniet al 3 jaar op rij van het kamp, een sportief, gezellig en goed georganiseerd kamp. Samen met vrienden genieten, zijn hockey skills verbeteren (zijn eigen woorden), maar ook heerlijk op het springkussen, lachen met de leiding, gekke liedjes - iets met popcorn - de verkleeddag en als hoogtepunt de bekende hockeyer mogen spreken en handtekeningen verzamelen.
Verspronckweg 63 C
2023BB Haarlem
Bovelander Hockey Camps: Pro’s on and off the Field. At Bovelander we believe that hockey is more than just a sport. It’s a culture. With that in mind, we set up our hockey camps and clinics since 1996. Hockey players not only learn to play better but also to get more fun out of everything related to hockey - both within and outside the lines of the field. Hockey isn’t a sport to play on your own. Hockey is a sport to play in a strong team. At all our hockey camps we shed light on building a real team spirit.