Fantastisch

Mijn dochter heeft het geweldig gehad. Alles was goed georganiseerd en ze heeft veel nieuwe internationale vrienden gemaakt. Alleen de tentindeling zou wat beter op leeftijd kunnen. Ze is vegetariër en ook daarmee werd goed rekening gehouden. Volgend jaar wil ze weer!

• Wat was de kamplocatie? Zandvoortsche HC

Mijn dochter heeft een fantastische en supergezellige week gehad.

Mijn dochter heeft een fantastische en supergezellige week gehad.

• Wat was de kamplocatie? Zandvoortsche HC

Heerlijke combinatie van bezig zijn met je sport en vrije tijd zo dichtbij en op t strand

Goede leiding, hele dag vermaak en vertier zowel met hockey als daarbuiten! Een feestje!

Geweldig super enthousiast

Mijn dochter vond het geweldig wil volgend jaar weer. Heeft heel veel nieuwe vrienden gemaakt. Het team vond ze super leuk en de activiteiten ook. Beste week uit haar leven roept ze nu. Sfeer was top!!!!

Fabtastisch gaaf kamp!

Het was een super leuk programma, de sociale activiteiten waren geweldig. Het eten zou wel iets beter kunnen, de leiding was helemaal prima. Kortom voor herhaling vatbaar.

Fantastisch Camp !

Organisatie 10 van 10 Punten Training. 10 van 10. „ Opleiders en Trainers 100 ‼️‼️van 10 P Location 10 van 10 Volgend jaar grag weer !!!!

Fantastisch!!

Wat ik het belangrijkste vind is goede sfeer en leuke leiding. Het hockey programma was voor mij niet belangrijk. Mijn dochter kwam vol zelfvertrouwen en plezier terug. Erg leuke staff en erg leuke kinderen. Ook de buitenlandse kinderen is geweldig. Ze wil volgend jaar weer. De prijs vind ik wel veel voor wat de kosten zijn.

• Wat was de kamplocatie? Zandvoortsche HC

Absoluut boven verwachting goed!

Een dochter in classic hockey camp tegelijk met een dochter in goalie camp. Beide met heerlijke verhalen en leuke anekdotes van dit kamp. Een van de dochters werd ziek, maar kreeg fantastische begeleiding (Rosa!) Fantastisch. Ze hebben leuke nieuwe internationale contacten opgedaan. Ik denk dat beide graag leider willen worden voor Bovenlander, dus that says it all 😊 Heel erg bedankt voor alles! Tessa van den Berg (Tamara en Tianne)

Una experiencia única

Mis hijos han disfrutado muchísimo del campamento, han practicado hockey, hecho surf, hecho amistades y sobre todo se han divertido. Están deseando volver el próximo año

• Nous recommanderiez-vous? Oui
  • N/A
  • N/A

Super gezellige sfeer

Hele gezellig sfeer! Komt ook door begeleiders! Super lekker eten! Veel geleerd qua hockey, en Engels ;)

HET WAS TOP!

Het was heel leuk en gezellig! ik mis het kamp en de personen en de begeleiders dus dat is al een teken dat het super leuk was!

Great time

Good hockey planning and nice free time activities

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Which kind of Hockey Camp did you visit? Classic Hockey Camp
  • What was the Hockey Camp location? Zandvoortsche HC

top

goed trainingschema en hele leuke activiteiten buiten de trainingen. Ook erg belangrijk. tenten blijven wel aan de krappe kant

• Wat was de kamplocatie? Zandvoortsche HC

Prima, leuk vermaak. Kan beter.

Kinderen vermaken zich prima, maar niet echt hockey op maat. Aan het einde van de dag wedstrijd was waardeloos: Te groot veld, te lang, 20 tegen 5, jongens tegen meisjes. Mijn dochter en haar vriendinnen vonden dat echt niet leuk. Ze zijn daar nog echt te jong voor met te weinig spel ervaring. De begeleidster roepen dan iets van... Bied je aan... Loop vrij... Ze hebben geen idee! Een international uitnodigen is leuk, maar voor de meeste kinderen van 6,7 (8) nog totaal geen toegevoegde waarde. Begeleiding was leuk en gezellig.. Geen hockeytalent gezien.

• Wat was de kamplocatie? Gooische HC

Top kamp voor de mini’s

Onze dochter deed dit jaar voor het eerst mee en heeft een top tijd gehad! De leiding was erg leuk volgens haar en je merkt dat ze echt wat dingen geleerd heeft. Voor zowel haar als ons zeker voor herhaling vatbaar.

De kids hebben genoten!

Onze kids van 8,5 jaar oud hebben het heel leuk gehad. De begeleiders waren enthousiast en er werd veel gezongen en gedanst. Mijn zoon had verwacht dat hij meer zou hockeyen en meer trucjes zou leren dus wellicht een verbeterpunt voor volgend jaar.

• Wat was de kamplocatie? BH & BC Breda

Superleuk en goed geregeld!

Ondanks dat onze dochter het heel spannend vond om te gaan ( met 6 jaar oud en zonder hockeyervaring 1 van de jongsten), kwam ze moe maar blij en voldaan terug eind vd dag!

Top kamp

Mijn zoontjes van 7 en 8 jaar hebben het mini hockeykamp in het Westerpark in Amsterdam bezocht in juli 2019. Ze hebben drie heerlijke dagen gehad, veel hockey, maar ook voldoende andere spelletjes. Duidelijke communicatie en goede verzorging van eten, drinken en snacks. Ook was er voldoende aandacht voor wat spanning bij de kinderen op de eerste dag. Het hoogtepunt was het bezoek van de oranje heren speler. Top kamp!

• Wat was de kamplocatie? AMHC Westerpark

Leuk en veel geleerd!

Leuke staff, super goed ingevulde dagen en een blije dochter die nieuwe trucs heeft geleerd. Goed begin van de zomervakantie!

• Wat was de kamplocatie? HC Haarlem

Superleuk! Hij wil volgend jaar weer!

Mijn zoon kwam elke dag moe maar voldaan thuis. Had elke keer weer zin om er heen te gaan. En baalde toen het was afgelopen. Hij had grote verhalen over het kamp en was enthousiast over de activiteiten. Volgend jaar wil hij weer!

• Welk soort Kamp is bezocht? Junior Hockeykamp
  • Wat was de kamplocatie? HC Haarlem

Ze heeft het geweldig gehad

Leuke enthousiaste leiding en leuke activiteiten! Eerste dag iets veel hockey, misschien ook meer spelen gewenst. Blijft wat aan de prijs

• Wat was de kamplocatie? Gooische HC

Topkampje

Mijn dochter vindt het altijd super, al voor de derde keer geweest. Dit jaar was ze wel ongelukkig ingedeeld met kinderen uit groep 2, terwijl zij in groep 4 zit. Sommige konden nog helemaal niet hockeyen en mijn dochter en haar vriendinnetje zijn nogal fanatiek. Na een dag zijn ze in ander groepje gezet maar wel alleen omdat wij erom vroegen. Daarna hebben ze het heel leuk gehad. Groetjes Dominique (moeder van Pippa van Wijngaarden)

• Wat was de kamplocatie? HC Bloemendaal

Gezellig, goed georganiseerd, leuke sfeer

Een leuke, gezellige sfeer, mooi programma. Een aandachtspunt; de wedstrijdjes aan het einde van de dag, waarbij iedereen deelnam, waren de teams veel te groot, waardoor veel kinderen niet eens aan de bal kwamen. Veel haakten af of vonden t echt niet leuk op die manier. De trainers zelf hadden nog t meeste lol.

• Wat was de kamplocatie? HC Bloemendaal

Mijn jonge dochter heeft de tijd van haar leven gehad

Spontane en leuke begeleiding. Sociale veiligheid hoog in het vaandel. Alles gewoon top geregeld.

• Wat was de kamplocatie? HC Bloemendaal

Top kamp, veel plezier en veel geleerd

Nog dagelijks zingen we de liedjes thuis

Verspronckweg 63 C

2023BB Haarlem

Over Bovelander Hockey Camps

Bovelander Hockey Camps: Pro’s on and off the Field. At Bovelander we believe that hockey is more than just a sport. It’s a culture. With that in mind, we set up our hockey camps and clinics since 1996. Hockey players not only learn to play better but also to get more fun out of everything related to hockey - both within and outside the lines of the field. Hockey isn’t a sport to play on your own. Hockey is a sport to play in a strong team. At all our hockey camps we shed light on building a real team spirit.