Goed georganiseerd en dolle pret
Mijn zoon heeft er erg van genoten. Er zijn een paar verbeterpunten naar mijn mening: De tweede dag had ik twee 'wielrennertjes' thuis, het was een redelijk bewolkte dag, maar de zon schijnt ook door de wolken heen. Ze hadden flink gekleurde koppies, armen & benen en een lekker wit lijfje. Het beter bijhouden van zonnebrand is wel een must. De derde (warme) dag zijn er drie smeer-pauzes ingelast, maar dag twee had het ook geen kwaad gekund. Er wordt bij het weggaan als de kinderen er nog wel zijn, op de kussens geploft door de leiding en sigaretten opgestoken. Als ze willen roken is dat natuurlijk prima, maar doe dat dan wel als ALLE kinderen van het terrein vertrokken zijn. Het moet een sportieve en rookvrije omgeving zijn. Hoewel ik ook jong ben geweest en heel goed begrijp dat het ook superleuk is voor de leiding om een dergelijk lkamp te begeleiden, vind ik het niet helemaal nodig om aan de kinderen te vertellen hoeveel bier je hebt gedronken die dagen. In een roze bubbel houden van kinderen hoeft van mij helemaal niet, ze mogen weten wat er gebeurt in het leven, maar vertellen hoeveel bier je kan drinken lijkt me weer een ander verhaal. Kortom, ze hebben echt genoten, ze hebben enorm veel plezier gehad, het is goed georganiseerd, maar iets meer besef van de leiding wie/wat ze om zich heen hebben en wat voor boodschap ze de wereld in sturen, kan geen kwaad.
Alles was goed geregeld en de leiding enthousiast en toegankelijk. Beiden kinderen hebben een heerlijk kamp gehad!
Super leuk kamp. Hele leuke leiding. Kids worden ingedeeld in kleine groepjes waardoor het lekker overzichtelijk blijft. De combinatie van hockey en spelletjes is perfect. Hij is nu 2x geweest en kan niet wachten tot de volgende keer.
Het was heel leuk voor mijn zoontjes om zoveel kinderen te zien hockeyen. Ze spelen zelf bij de enige hockeyclub die Luxemburg rijk is en hebben genoten. Ze willen zelfs deze zomer nog een keer! Ook hun vocabulaire in het Nederlands is ‘verrijkt’... ;-)
Mijn zoon geeft aan om volgend jaar weer mee willen doen
Onze zoon ging er nu voor het 2e jaar heen en heeft genoten. Fijne sfeer, leuke oefeningen. Begeleiders betrokken, een feest!
Goed georganiseerd, goede krachtige leiding, goede afwisseling van activiteiten. Scoutingachtige karakter spreekt mij wel aan en was een succes.
Het was heel leuk en ik heb heel veel geleerd van de trainingen.
De start was wat rommelig en onduidelijk wat zowel voor kinderen als ouders wat ongemakkelijk is, echter na dag 1 is dat gevoel weg en de enthousiaste reacties van de deelnemers op de leiding is gewoon aandoenlijk!
In een woord FANTASTISCH
Alles prima geregeld van ontvangst, informatie vooraf, eten en zeker de activiteiten overdag! Onze dochter van nog maar 6 jaar was wel dood op na afloop! Maar zo hoort het! Complimenten aan het team!
De sfeer was vanaf het eerste moment erg goed. Leuk team. Activiteiten waren afwisselend voor de kinderen.
Relax sfeer voor kinderen. Leuk. Soms jammer als er minder leergierige kids tussen zitten die leercurve verminderen. Aldus de kleine zijn uitleg.
Onze meiden hebben weer genoten! Top begeleiding, goede sfeer, volgend jaar graag een hele week ;)
Onze dochter., Fiene, vond het elke dag een feestje om naar het kamp te gaan.
Merle heeft het fantastisch gehad. Iedereen enorm bedankt! De kamp liedjes worden inmiddels door het hele gezin gezongen.
De jongens hebben een fantastisch hockeykamp gehad en waren dol op de enthousiaste staff, en mama Fleur in het bijzonder. Jammer dat het programma iets uitliep, waardoor er weinig tijd was voor het 'gastoptreden' van Floris Wortelboer. Dit had overigens weinig invloed op de pret en de kampbeleving.
Beide kinderen (mini en junior) kwamen na 3 dagen nog steeds laaiend enthousiast thuis.
Suzie, 8 jaar: ik vond het een superleuk kamp! Je kan veel leren, het is gezellig, en je hebt een springkussen. Je krijgt lekker eten (friet, knakworst, limonade en je mag zeg boterhammen maken. Volgend jaar ga ik weer!
Super enthousiaste staff, mijn dochter vond het fantastisch!
Onze zoon (bijna 8) erg enthousiast.
Verspronckweg 63 C
2023BB Haarlem
Bovelander Hockey Camps: Pro’s on and off the Field. At Bovelander we believe that hockey is more than just a sport. It’s a culture. With that in mind, we set up our hockey camps and clinics since 1996. Hockey players not only learn to play better but also to get more fun out of everything related to hockey - both within and outside the lines of the field. Hockey isn’t a sport to play on your own. Hockey is a sport to play in a strong team. At all our hockey camps we shed light on building a real team spirit.