Vincent Heinink was mijn coach, we hadden een goede klik bij de intake. Ben blij met deze samenwerking. Het was even zoeken naar de juiste richting en met zijn hulp en de handvaten ben ik er achter gekomen welke richting het beste bij mij als persoon paste. Vincent is een zeer ervaren coach, helpt je na te denken, en verder te komen met als doel te doen wat jij leuk vind en waar jij gelukkig van wordt. Het is gelukt!! Binnenkort mag ik beginnen met de baan die echt bij past! Dankjewel Vincent Heinink!!
Mijn eerste kennismaking was zeer prettig. Ik heb het gehele traject als plezierig en leerzaam ervaren. Iemand die na 23 jaar zijn baan verliest is geheel onbekend met het geheel omtrent jezelf zo te positioneren dat je weer aantrekkelijk bent voor de markt. Door de deskundigheid van mijn begeleider ( Vincent Heinink ) ben ik staat geweest om een goed beeld te krijgen welke richting ik op wilde gaan. Al met al echt zeer tevreden en zeker aan te raden.
In januari benaderde ik CareerAdvisor met het verzoek om advies in het maken van een keus voor de juiste begeleiden. Ik kreeg een vrijblijvende transparante offerte waar ik het geheel traject voor me kon zien. CareerAdvisor komt to the point op alle punten waar dat nodig is. De duidelijkheid vooraf gaf mij al inzage in wat ik mocht verwachten. Vervolgens werd mij een coach toegewezen die na de eerste gesprekken in februari/maart nog meer maatwerk leverde en precies aan de slag ging op de punten die ik nodig had net zoals in de offerte was vermeld. Als een sneltrein ging het coachingsproces naar de nieuwe baan: terwijl ik geboeid zat te volgen welke tools ik straks weer nodig zou hebben merkte ik in juni ineens dat ik gearriveerd was bij de nieuwe baan. Briljant!
Roel Speelman is de man die je graag de weg wijs naar een nieuwe pad in je carrière, of jezelf aanzet tot het verdiepen van je kennis en vaardigheden. Zo zeg hij “zoek niet naar de beperkingen maar kijk naar alle mogelijkheden”. Ik heb een leerzame ervaring met hem als coach gehad bij mijn outplacement traject bij het vinden van een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Hij luister naar je, hij inspireer je, hij motiveert je en heeft veel kennis van mensen en sociaal vaardigheid. Top professionele coach met zijn kalme, proactief uitstraling. Zeker een aanrader voor iedereen die verder wil met zijn toekomstige carrière.
Na een intake gesprek werd ik door CareerAdvisor aan Roel gekoppeld als begeleidingscoach. Hij heeft mij middels oefeningen, testen en vooral door te vragen me laten denken over welke baan ik echt wil. "Gevoel" stond hierbij centraal. Ik vond dit een leuke en vooral uitdagende manier van coaching. Daarnaast jezelf ontwikkelen en uit je "comfort zone" halen, was ook een prettige manier om dichter tot een baankeuze te komen. CareerAdvisor en Roel hebben mij geholpen tot het maken van een baankeuze en raad deze dienstverlening zeker aan.
Via een outplacement traject kwam ik terecht bij Roel Speelman van CareerAdvisor. Na een eerste gesprek waren we er al snel over uit dat ik moet werken aan mijn droom, namelijk het opzetten van mijn eigen onderneming. Roel had een goede aanpak om mij vooral aan het denken te zetten over wie ik ben (persoonlijk) en wat voor type ondernemer ik ben. Nadat we dit inzichtelijk hadden heeft Roel veel tijd genomen om met mij te sparren over ideeën en richtingen. Toen ik eenmaal de smaak te pakken had heb ik een goede start kunnen maken waarbij ik de juiste beslissingen wist te maken op basis van mijn kerncompetenties en kernkwaliteiten. Ook was Roel zo attent om mij de tools te geven om ook op persoonlijk vlak ontwikkelingen door te kunnen maken. Dit heeft mij gemotiveerd om op een specifiek onderwerp te doen aan verdere zelfontwikkeling.
Na 16,5 jaar werken moest ik vanwege een reorganisatie opnieuw solliciteren. Manon Stijnen heeft mij daarbij enorm op weg geholpen. Ze is een geweldig coach, zeer betrokken, geduldig en meelevend. Fijne gesprekken en ik kreeg altijd goede adviezen mee waar ik veel aan had. Dankzij Manon heb ik nu meer zelfvertrouwen gekregen en in een mum van tijd een nieuwe uitdaging gevonden waar mijn hart een sprongetje van maakt. Manon, enorm bedankt voor de fijne hulp!
Ik heb een fijne jobcoach toegewezen gekregen, die op een prettige manier samen met je op zoek gaat naar wie je bent en wat je nu echt graag wil. Dit heeft bij mij geresulteerd in het vinden en een baan die bij mij past!
Prettige coach, die goed naar luisterd en de tijd voor je neemt. Fijn om met Vincent samen dit traject af te leggen. Kreeg altijd antwoord of hielp mij weer verder op weg, als ik even vastliep met mezelf.
Na enige scepsis aan het begin (het coaching traject was immers aangeboden én betaald door mijn ex-werkgever) heb ik mijn mening al snel positief moeten bijstellen. Mijn persoonlijke coach Vincent gaf me in het begin alle ruimte om mijn frustratie over een gedwongen ontslag te uiten waarbij hij zich begripvol en volledig onafhankelijk heeft getoond. Al snel wisten we door goede gesprekken en oefeningen mijn negatieve ervaringen om te zetten naar een positieve blik op de toekomst. De hulp en feedback tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan was prettig, ongedwongen en vooral zeer bruikbaar. Feilloos wist hij mij een spiegel voor te houden waardoor ik meer inzicht in mijzelf en mijn mogelijkheden heb gekregen. Dat ik niet ver van een nieuwe baan afzat (ik hoor het hem nog zeggen), daarvan was ik zelf nog niet overtuigd. Alsof het zo moest zijn, tekende ik een week na ons laatste coaching gesprek een contract bij mijn nieuwe werkgever! Hoe? Door dicht bij mijzelf te blijven en door mijn meerwaarde op een goede en overtuigende wijze te presenteren. Het zat gewoon al in me, ik moest het alleen even terugvinden. Het coaching traject heeft me daar zeker bij geholpen. Daarnaast was het ook gewoon prettig om iemand te hebben als steun tijdens een toch wel moeilijke tijd. Vincent, bedankt hiervoor!
Goed tevreden over de samenwerking. De samenwerking , ondersteuning en uitleg van René van Saane is mij goed bevallen.
Marijke heeft me zo goed geholpen. Tijdens de afspraken en ook daarbuiten. Mijn cv is nu super! Verder kon ik haar altijd appen. En hielp ze met teksten en voorbereidingen. Echt blij dat ik haar hulp had. Raad het iedereen aan!
Ik ben via google beland bij career advisor. Na een kort telefoongesprek ben ik door Tejo gekoppeld aan Vincent Heinink als coach. In het eerste gesprek wist Vincent al gelijk de spijker op zijn kop te slaan en wist goed te verwoorden waar ik naar op zoek was. Door Vincent kwam ik erachter naar welk soort baan ik precies op zoek was, maar ook wat belangrijk was voor mij. We hebben veel gesprekken gevoerd en hij wist mij iedere keer weer positief te stemmen, want 13 jaar niet gesolliciteerd te hebben en dan ook nog corona tijd. Ik zag vooral de onzekerheden. Mede door Vincent voelde ik de positieve energie en heb ik uiteindelijk een baan gevonden. De belangrijkste les die hij mij heeft geleerd: gras groeit niet door er aan te trekken. Ik was te gefocust om persé die baan te vinden, maar juist door het los te laten kwam het uiteindelijk toch op mijn pad. Door mijn positieve ervaringen zou ik Career Advisor zeker aanraden. Het is fijn om een coach te hebben die je na een outplacement traject je helpt de dingen goed af te sluiten en je te richten op de toekomst. Niet alleen in het vinden van een baan, maar ook leer je jezelf beter kennen en ontdekken wat jij belangrijjk vindt.
De begeleiding van Marijke Swinkels was erg prettig. Ze hield goed in de gaten of het niet te snel ging voor mij. Hierdoor heb ik de tijd gekregen om rustig na te denken over wat ik wil in mijn loopbaan en een baan te vinden die werkelijk bij me past. Met name het opstellen van mijn werkwaarden heeft me erg geholpen. Daarnaast was Marijke ook een luisterend oor in de zoektocht die ik had naar wat voor type persoon ik ben en hetgeen ik meegemaakt heb, zowel prive als zakelijk, zodat ik dit een plek te kunnen geven.
Al wat langer vroeg ik mij af of ik wilde blijven doen wat ik altijd al deed en overwoog een carrièreswitch. Het traject met Vincent Heinink van CareerAdvisor heeft mij doen inzien waar mijn kwaliteiten en interesses liggen. Dit is geresulteerd in een andere baan waarin ik mijn opgedane ervaringen kan inzetten en me verder kan ontwikkelen. Heel prettig om met iemand te praten die richting geeft aan de zoektocht en me heeft geholpen om keuzes te maken op basis van zaken die er (voor mij) toe doen.
Toen te horen kreeg dat mijn baan zou komen te vervallen leek even de hele wereld stil te staan. Wat nu? Ik besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en nam op een late vrijdagmiddag contact op met CareerAdvisor. Binnen een uur had ik een van de coaches aan de lijn, bespraken we mijn persoonlijke situatie en werd de eerste afspraak gepland. Ik heb mijn samenwerking met Vincent Heinink als zeer waardevol ervaren. Met humor en oprechte interesse zorgde hij voor inzichten en ondersteunde hij mij in de zoektocht naar een nieuwe baan. Hij zorgt ervoor dat je niet alleen denkt aan een nieuwe baan, maar een baan die écht bij je past. Dit deed hij door veel te luisteren en kritische vragen te stellen waar nodig. Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder hem niet op de plek terecht was gekomen waar ik nu zit. Ik raad het inschakelen van de dienstverlening van CareerAdvisor dan ook ten zeerste aan.
Bij careeradvisor kun je zelf je coach kiezen en aangeven wat je nodig hebt. Het programma wordt aangepast op jouw behoefte. Je krijgt veel inzichten in jezelf en waar je heen wil. Mijn enthousiaste coach Vincent was vriendelijk en positief en spreekt uit ervaring. Dit heeft geholpen mijn kennis en positieve houding die ik altijd heb weer te gebruiken bij het solliciteren. Mijn nieuwe avontuur heb ik al gevonden, voordat het programma klaar was. Helemaal blij mee. Bedankt Vincent!
Marijke heeft met veel goeie tips mij door het loopbaan traject begeleid.
Na mijn onverwachte ontslag contact opgenomen met CareerAdvisor. Vanaf dat moment voelde het als thuis komen. Geen gehaast, alle tijd van de wereld. Zeker in de onzekere situatie (ik ben 55 jaren oud) waarin ik me verkeerde. Zij halen echt alles uit de kast, niet alleen voor een baan. Maar zeker ook voor jou als mens.
Ik zit op dit moment nog in het traject en heb nog waardevolle gesprekken gepland staan met mijn loopbaancoach Vincent Heinink. Hij weet net als ik wat het is om tussen twee banen te zitten en is daarom ook ervaringsdeskundige pur sang. Ik ben nu al zeer tevreden met de opgedane inzichten over wie ik ben, wat ik kan, waar ik blij van wordt en wat ik volgend jaar wil gaan doen. Voor mij is CareerAdvisor een organisatie die door inzet van professionals, assessments, netwerk en tools, de juiste ondersteuning biedt om het beste uit jezelf te halen.
Het team van Careeradvisor en coach Leon zijn zeer klantvriendelijk en beweegt mee naar de wensen van de klant. Het team bestaat uit diverse profesionals met elk een eigen specialisme. Zij zijn zeer betrokken in elke stap van het proces. Je krijgt wel waar voor je geld! Soms zit er iets teveel tijd tussen de gesprekken anders zeker een 10.
Hi Andre, Wat ontzettend leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe uitdaging. Team CareerAdvisor
Job coaching was onbekend bij mij. Door ontslag werd mij dit aangeboden en ik dacht, dat kan wel eens goed voor mij zijn. Ben tenslotte al 58 en heb 10 jaar lang niet gesolliciteerd. Er is vast veel veranderd... Met Vincent gelijk een prettige klik. Het feit dat je kan sparren met iemand van gelijk niveau, is al heel prettig. Ik denk dat Vincent meer luistert dan praat. Maar dat is voor een oudere werkloze boekhouder een prettige gesprekspartner. Dat is ook coaching. Ik denk dat de coaching mij een beetje meer lef heeft gegeven om vooral mezelf te zijn in mijn CV, sollicitatiebrieven en sollicitatiegesprek. Uiteindelijk heb ik precies volgens het boekje aan het eind van de rit een goede en leuke baan te pakken! En of dat nou door de coaching komt of door mijn kwaliteiten, dat weet ik niet. Het is denk ik wel een feit dat door de gesprekken ik mij in het sollicitatiegesprek "vrij" voelde om mijzelf te zijn, waardoor ik uiteindelijk gekozen ben. Ik zal Vincent/ Careeradvisor zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Hartelijke groeten, Marco de Haan
Hi Marco, Bedankt voor je mooie review! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe uitdaging. Team CareerAdvisor
Vincent heeft mij zeer goed op weg geholpen met het herschrijven van mijn CV. Ook heb ik door hem buiten de bestaande paden gekeken naar andere mogelijkheden. Ik ben erg tevreden over het verloop en de begeleiding die ik heb gehad. Heel erg bedankt.
Hallo Marc, Wat ontzettend leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe uitdaging. Team CareerAdvisor
Ik ging met een gebrek aan zelf vertrouwen het traject aan, maar door middel van eerlijke en open gesprekken in combinatie met verschillende Assessments kreeg ik mijn vertrouwen terug. Vol energie ga ik aan de slag als vrijwilliger want dat blijkt mijn passie te zijn.
Hi Alex, Wat ontzettend leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe uitdaging. Team CareerAdvisor
Ik heb veel geleerd van mijn coach. Hij weet waar hij het over heeft. Is gedreven, betrouwbaar, betrokken, geduldig, inspirerend, betrokken en meelevend. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en zie de toekomst zonniger in. Vincent je bent een TOPPER!!!
Hallo Shelley, Wat ontzettend leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier in de toekomst! Team CareerAdvisor
Loolaan 37
7314 AB Apeldoorn
CareerAdvisor: regionaal de sterkste! CareerAdvisor zet zich met veel enthousiasme in voor iedere werknemer die ondersteuning kan gebruiken bij het vervullen van een baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn. Dit doen wij aan de hand van outplacement- of re-integratie trajecten, maar ook door loopbaanadvies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 85% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt, heeft alles te maken met de regionale focus die CareerAdvisor nastreeft.