Was dan ook weer redelijk snel op mijn nieuwe werk plek als teamleider.
Snelheid, eerder met jobhunten beginnen.
Prettige persoonlijke op maat begeleiding met goed luisterend en betrokken oor waardoor de kern geraakt wordt
Geen
Door verkoop van het bedrijf, raakte ik na 19 jaar bij deze werkgever te hebben gewerkt, mijn baan kwijt. Om die reden deelgenomen aan het outplacementtraject. Marieke heeft mij heel goed begeleid van het begin tot het einde. Erg fijne gesprekken met haar gevoerd waarin ze mij heeft laten inzien welke kant ik op wil in de toekomst en hoe ik dit aan kan pakken. De sollicitatiebrief, cv, LinkedIn en het sollicitatiegesprek alles is aan bod gekomen. Als je wilt gaan deelnemen aan een outplacementtraject dan raad ik CareerAdvisor zeker aan. Marieke heeft mij heel goed op weg geholpen!
Mail/contact response buiten de directe contact persoon om. Marieke is altijd op tijd met haar reacties, maar indien je iets buiten haar om moest weten/regelen te weten moest komen van Career Advisor mag het wel iets sneller.
Flexibel en goede coach soms zat er iets teveel tijd tussen de gesprekken kan allemaal wel iets sneller. Dit is natuurlijk voor iedereen anders. Totaal wel zeer positief.
Weet ik zo niet
Persoonlijk en maatwerk
De communicatie mag soms iets strakker.
Soms zat er wel wat veel tijd tussen de gesprekken mag wel iets sneller.
Zeer tevreden, interessante gesprekkken gehad met Rene heeft mij meer vertrouwen gegeven.
Geen
Zeer tevreden over het traject goede klik met coach en goed netwerk binnen 2 maanden toch weer een baan gevonden bedankt.
Veel geleerd tijdens het outplacementtraject en meteen kunnen toepassen. Vanaf november intensief getraind en dat resulteerde de laatste 2 maanden (februari, maart) al in de nodige gesprekken, ca.. 3 per maand) met als resultaat een nieuwe baan met ingang van april en dat terwijl het traject nog liep.
Loolaan 37
7314 AB Apeldoorn
CareerAdvisor: regionaal de sterkste! CareerAdvisor zet zich met veel enthousiasme in voor iedere werknemer die ondersteuning kan gebruiken bij het vervullen van een baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn. Dit doen wij aan de hand van outplacement- of re-integratie trajecten, maar ook door loopbaanadvies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 85% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt, heeft alles te maken met de regionale focus die CareerAdvisor nastreeft.