10/10

Ontzettend blij met de gang van zaken! Redelijk snel een afspraak kunnen maken, afspraken nagekomen en onze vloer ziet er weer als nieuw uit!

Zo goed als nieuw

Wat is het weer mooi geworden onze vloer Betrouwbare service en eerlijk advies als iets niet kan wordt dat ook gezegd. We kunnen het aanraden zeker als vlekken in de vloer een bron van irritatie geworden zijn

Travertin vloer prachtig geworden

Enorm blij met het behaalde resultaat bij onze vloer. Meerdere offertes opgevraagd waarvan dit bedrijf een erg goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Onze vloer is 17 jaar oud maar ziet er weer als nieuw uit.

Vader en zoon kwamen bij ons de vloer doen , ze waren gezellig aanwezig en hebben een prachtige vloer achter gelaten , alleen zagen we doffe plekken in de keuken , hiervoor gebeld en er werd snel een nieuwe afspraak gemaakt, gisteren hebben ze dat stukje vloer gedaan nu is alles prachtig , we zijn er superblij mee , ook voor de goede service en tips die we meegekregen hebben , echt top

Goede service!

Nadat we gebeld hadden, stond er binnen een uur al iemand voor de deur die net in de buurt was. Hij heeft een proefstukje van de behandeling laten zien en kon vervolgens direct het hele aanrechtblad behandelen. Wat een geweldige, snelle en bijzonder vriendelinke service!

Super gedaan

Super nette jongen Dustin. Vloeren zijn weer helemaal als nieuw !! Goed advies gekregen voor toekomstig onderhoud. Reuze bedankt. Marijn van Kronenburg.

Aanrechtblad is prachtig geworden!

Het marmeren aanrechtblad bij ons thuis had vlekken en was dof geworden. De vlekken zijn eruit gehaald en het blad glanst weer als nieuw. Goede prijs/kwaliteit en afspraken zijn nagekomen.

Schandalig veel geld moeten betalen voor half en slecht werk!

Raad ik dit bedrijf aan? Absoluut niet! Ben in contact met dit bedrijf gekomen en een prijsopgave gekregen om onze travertin vloer te laten behandelen. In eerste instantie was ik niet zeker over het oppervlak en heb even niks van mij laten horen. Dan weten ze je wel te vinden of je nog interesse hebt. Ben toen akkoord gegaan met de prijsopgave en heb een afspraak gemaakt. De medewerker kwam langs in een oude personenauto zonder bedrijfsreclame en de medewerker had ook geen bedrijfskleding aan. Was ook verbaasd dat hij maar alleen was. Kwam zeer onprofessioneel over en had er eigenlijk al een slecht gevoel over. Enige pluspunt, hij was op tijd. Hij heeft de vloer nog nagemeten en kwam toen op wat meer m2 uit. De prijs kwam uit op 1900 euro voor ongeveer 80m2..Met mijn stomme kop akkoord gegaan en hem zijn gang laten gaan. Met een machine en vloeistof die hij over de vloer spoot heeft die vloer behandeld. De machine was voorzien van een staalwolschijf. Nadat hij klaar was (binnen 5 uur!!) gaf ik aan dat hij langs de kasten in de keuken niet was geweest. Dat zou die nog doen. Hij liep naar zijn auto en kwam weer binnen met een plukje staalwol in zijn handen en deed die randen met zijn voeten en het plukje staalwol! Je bent op zo'n moment gewoon verbaasd en overdonderd en laat het gewoon gebeuren. Stom van me! Heb met veel pijn en moeite de rekening betaald. Contant! Ontzettend veel spijt van!! Later kwam ik erachter dat er overal langs de plinten, luidsprekers en keukenkastjes allemaal witte spetters zaten. Ik moest alles nog stofzuigen want overal lag slijpsel van de staalwolschijf. Langs de plinten, onder de wc, keukenkastjes is die niet geweest. Daar zie je dat de vloer gewoon nog dof is. Contact met ze opgenomen en ze hadden voorgesteld om dezelfde medewerker weer langs te laten komen om het op te lossen. Ik ga daarmee niet akkoord want wil een deel van mijn geld terug! Natuurlijk hoor je dan ineens niks meer van ze. 1900 euro voor nog geen 5 uur werk is absurd!!!

Een nieuwe vloer!

Marmerbehandelen.nl heeft mijn vloer weer laten stralen als nooit tevoren! Het team werkte snel, professioneel en liet alles netjes achter. Mijn marmer ziet er nu prachtig uit en voelt als nieuw. Absolute aanrader voor iedereen die zijn natuursteen wil laten opknappen!"

schandalige prijs moeten betalen

Op het werk valt niets aan te merken. Echter men had gezegd dat ik *** ex moest betalen en daar was ik akkoord mee gegaan, dit was voor 2 vensterbanken. Dit hebben we zelf uitgebreid met nog wat kleine stukjes vensterbank dus het is iets duurder geworden, tot zover ok. Echter, de hele klus duurde uiteindelijk maar 1 !!! uur en hiervoor hebben we *** euro moeten betalen. De reactie was: u bent zelf hiermee akkoord gegaan. Dat klopt, maar wij zijn niet de experts en hadden een redelijke prijs willen betalen en niet 650 euro voor 1 uur werk. Maw: ik voel me zeer in de maling genomen.

Perfecte behandeling conform de afspraken

De vloer is super mooi opgeknapt na het licht opschuren en behandelen met kristalwater.

Duidelijk en service gericht

Dustin heeft onze hardstenen vloer in de gang, bijkeuken, wc en keuken behandeld. Waarbij vooral de vloer jn de keuken er ernstig aan toe was. Na 2 soorten proefstukken en een gedegen advies is hij vakkundig aan het werk gegaan en zijn de vloeren als nooit tevoren. Wij zijn erg tevreden!

Uitstekende service en prachtig resultaat!

Wij hebben vorige week gebruik gemaakt van de diensten van Marmerbehandelen.nl voor het schuren en kristalliseren van onze marmeren vloer, en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Het team was zeer professioneel en duidelijk in hun communicatie. Ze gaven goed advies over hoe mijn marmer het beste onderhouden kon worden. Mijn vloer ziet er nu weer als nieuw uit, met een prachtige glans. Wat ik ook waardeerde, is dat ze netjes en op tijd werkten, zonder enige rommel achter te laten. Ik zou Marmerbehandelen.nl absoluut aanraden aan iedereen die hun natuursteen weer in topconditie wil hebben. Dank voor de geweldige service!

Geweldig!

De vloer is eerst deels gepolijst, het resultaat was overweldigend. Na overleg en prijsberekening heb ik aangegeven de vloer in zijn geheel te behandelen. Dit werd ook direct gerealiseerd. Ik ben erg blij met het resultaat. De vloer is schoon en glanzend. Voorheen gingen de vlekken op de vloer na het dweilen niet weg. Nu is die weer vlekkeloos. Helaas is een chloorvlek op de toiletvloer er niet uit gegaan, mij is vooraf aangegeven dat het hoogstwaarschijnlijk niet zou lukken. Maar dit heeft mij niet weerhouden het te laten behandelen. De medewerker, de zoon van de eigenaar is erg vriendelijk, beleefd en werkt zorgvuldig. Sorry dat ik je naam ben vergeten :( Ik ben weer helemaal happy en zal jullie zeker aanbevelen.

Aanrechtblad is weer als nieuw

Onze hardstenen aanrechtblad had veel vlekken van de vorige eigenaar. Fijn dat dit bedrijf het blad weer als nieuw heeft kunnen maken. Bedankt voor de goede service en het meedenken.

Uitstekend werk geleverd

Als voorzitter van de VvE is het van groot belang om de juiste partij te selecteren. Gelukkig is zowel het contact als de vloerbehandeling uitstekend verlopen. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en blij met de samenwerking.

Uitstekend werk bij marmeren vloer

Onze marmeren vloer in huiskamer, keuken, bijkeuken en toilet was aan een opknap beurt toe. Dat is met Marmer Behandelen uitstekend gelukt: snel en het ziet er weer prachtig glimmend uit.

Top service

Granitovloer ziet er weer prachtig uit .

Een professioneel bedrijf met heel goede vakmensen.

In juni was ik al heel tevreden over de werkzaamheden van dit bedrijf. Vlotte reactie en afhandeling. Helaas was 4 weken later de vloer opnieuw beschadigd door wateroverlast. Ik heb meteen een mail gestuurd. Medewerkers leefden met mij mee. Alles werd snel opgepakt en vandaag kan ik weer genieten van het zeer mooie resultaat. Aquiles Kemmel is een zeer goede en ervaren vakman. Jullie mogen trots zijn op jullie bedrijf en medewerkers.

Enorm tevreden met het resultaat

Onze marmeren vloer is weer nieuw! Fantastisch werk en alle afspraken nagekomen.

Vloer is weer schoon en als nieuw .

Vloer is weer schoon en als nieuw .

Professioneel

Van begin tot eind professioneel

Keurige uitvoering

Voor het behandelen en het schoonmaken van onze terrazzovloer hebben wij Marmer Behandelen benaderd. Na het zien van de prijs hebben wij over een verdere samenwerking nagedacht. Gezien de uitvoering was dit het zeker waard. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Vakwerk met prima service en communicatie!

Vandaag Richard over de vloer gehad. Een vriendelijke man met verstand van zaken. Deze organisatie zegt in de communicatie precies wat is uitgevoerd. Erg tevreden!

Vloer is weer prachtig geworden.vriendelijke man alles weer op zijn plaats gezet.

Was precies op afgesproken tijd hard gewerkt ben zeer tevreden over het resultaat

Jan van Duivenvoordestraat 31

1067MT Amsterdam