Uitstekende Service en Resultaten!
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Marmerbehandelen.nl om mijn marmeren vloer te laten polijsten, en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! Vanaf het eerste contact merkte ik dat ik met echte vakmensen te maken had. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven me uitgebreid advies over welke behandeling het beste zou zijn voor mijn specifieke vloer.
De afspraak was snel gemaakt, en de communicatie verliep soepel. Ze kwamen keurig op tijd en werkten zeer professioneel. Mijn vloer had na jaren gebruik wat doffe plekken en kleine krasjes, maar na de behandeling zag hij er weer uit als nieuw! De glans is prachtig hersteld, en ik kan niet geloven hoeveel frisser mijn woonkamer eruitziet.
Wat ik vooral waardeer, is dat ze duidelijk en transparant zijn over de kosten. Geen verborgen verrassingen, gewoon eerlijk werk voor een eerlijke prijs. De service was vriendelijk en ze gaven ook nog handige tips mee om het marmer zelf beter te onderhouden.
Kortom, ik kan Marmerbehandelen.nl van harte aanbevelen aan iedereen die zijn marmeren oppervlakken een opfrisbeurt wil geven. Ze leveren topkwaliteit werk en zijn hun prijs meer dan waard!