We wisten niet goed wat we er van moesten verwachten,maar omdat ze eerst een proefstuk elke komen doen durfden we het wel aan Toen de specialist (Jesse) binnenkwam en zijn verhaal deed hadden wij er zoveel vertrouwen in dat wij gelijk zeiden dat hij het maar gewoon moest gaan doen En het eindresultaat is fantastisch 10 jaar eerder moeten doen !
Beste Ferry, Tof om te lezen dat alles zo bevallen is en dat het vertrouwen met onze collega Jesse er meteen was. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe vloer, Met vriendelijke groet,
De eigenaar Tomas kwam met zijn zus. Onze Chinees hardstenen vloer van 10 jaar oud was dof door de diverse verkeerde schoonmaak middelen. Na een proefstukje gedaan te hebben , heeft hij 120m2 vloer gekristalliseerd. Zo mooi was onze vloer nog nooit geweest. Ook niet toen wij de vloer 10 jaar geleden hebben laten leggen. Eindelijk een bedrijf welke door ervaring,expertise zeer bekwaam is. Ongekende werkethos , van 9 tot 6 bijna achter elkaar gewerkt. Hulde wij zijn heel blij. ABSOLUUT aanbevelingswaardig.
Beste Anke, Heel erg bedankt voor de geweldige review! Het doet ons goed te lezen dat u ons aanbeveelt. Veel plezier gewenst met de nieuwe vloer. Met vriendelijke groet,
Ik heb de vloer verpest met HG schoonmaakmiddel, maar gelukkig heeft Henk hem weer helemaal goed gekregen, super blij mee
Beste Patricia, Super om te lezen dat onze collega Henk alles weer mooi gemaakt heeft. Met vriendelijke groet,
Website 5505590330 Onderwerp 3320636888 Ik vraag? Bestellen steen kleuren? Ja vriend Steve Frank hoor Amerikaanse. Ik ben doof. Clickbank Automatisch of IBAN NL 63DEUT 0265188040 G. Jankie-frank
Eerst tel contact gehad, er werd een stukje proef gedaan.2mnd later hebben we de hele vloer laten doen. Ziet er prachtig uit, hopen dat het zo blijft. Maar je hebt 5 jaar garantie. Zeer tevreden.
Beste Jeanette, Super bedankt voor de review en mooi om te lezen dat het er weer prachtig uitziet allemaal. Met vriendelijke groet,
Prettig contact, vriendelijke medewerker, vlot en prachtig resultaat. Echt een aanrader!
Beste Rebecca, Hartelijk bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet,
Prettig contact bij het maken van een afspraak, kon ook vrij snel ingepland worden. Goede uitleg vooraf en tijdens de werkzaamheden. Fijn dat ook de benedenverdieping niet vooraf leeg hoefde en werd geholpen alles te verplaatsen. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Zeker een aanrader voor een 'nieuwe' vloer.
Beste Karin, Dank u voor de mooie review! Wij wensen u veel plezier met de vloer. Met vriendelijke groet,
Na telefonisch contact een snelle reactie met een offerte en een afspraak. Een week later stonden op de doorgeven aanvangstijd 2 medewerkers voor de deur. Onze woonkamer was zeer snel door hen leeg gehaald. Ze werkten achter elkaar door en gingen voorzichtig met ons interieur om. Na afloop blonk de vloer ons tegemoet. Alles werd weer netjes op de plaats teruggezet en de 90 m2 zag er in 6 uur tijd weer glimmend uit. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen Marmer Behandelen zeker aanbevelen bij onze vrienden.
Beste Gideon, Bedankt voor deze fantastische reactie! Het doet ons goed te lezen dat u ons aanbeveelt en dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet,
Vloer kreeg snel weer doffe plekken, jammer teleurstellend
Beste John, Ook negatieve referenties zijn welkom zo kunnen wij onze service blijven verbeteren, Bedankt dus voor uw referentie. De vloer is in 2017 behandeld en u krijgt 5 jaar garantie op het kristalliseren. Wij hebben u een mail gestuurd voor het inplannen van een afspraak om de gehele vloer opnieuw te behandelen. Kosteloos natuurlijk, ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Michael Gomez Varela Marmerbehandelen.nl
Na een klacht te hebben ingediend bij Marmer Behadelen, beloven ze beterschap en is er een nieuwe afspraak gemaakt om de vloer wederom en beter te behandelen
Originele beoordeling
Na het lezen van de referenties hebben we besloten om Marmer Behandelen te laten komen om de vloeren een facelift te geven. De vloer van de keuken, badkamer en toilet hebben we laten behandelen. Onze vloer bestaan uit zwart/wit diagonaal gelegde marmeren plavuizen van 200x200 mm. Na de behandeling zagen de vloeren en netjes uit en na 3 dagen begon de ellende, doffe plekken, overal voetstappen, elke druppel die je ziet zelfs als je deze gelijk weg haalt zie je er op. Dweilen met alleen schoon lauw water geeft enig verbetering , voor 2 uur. We hebben er zo veel werk aan dat we op het punt staan de vloeren er uit te halen. Deze klacht hebben wij bij Marmer Behandelen voorgelegd waarna de medewerkers terug zijn geweest en een gedeelte weer te behandelen, en na 2 dagen begon het weer van voren af aan. Dit kan toch niet de bedoeling zijn? Wij zijn ten einde raad en weten niet meer wat we nog aan de vloer moeten doen. Het vertrouwen in Marmer Behandelen heeft een aanzienlijke deuk opgelopen en bedenk me wel twee keer om met dit bedrijf in zee te gaan.
Professionele behandeling van de natuurstenen vloeren waardoor de vloeren er weer als nieuw uitzien.
Beste Wouter, Super bedankt voor uw cijfer en referentie. Geniet van uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet,
Marmerenvloer 30 jaar oud, dof en vlekkerig nu na behandeling weer helemaal nieuw, glanzend. Heel blij mee en fijn dat er 5 jr. garantie op zit! Van eerste contact, mail tel. tot de werkzaamheden klaar waren alles prima geregeld!
Beste Truus, Een prachtige recensie om te lezen, iets waar we heel blij mee zijn. We doen altijd ons best de ervaring vanaf het begin tot het einde goed te laten lopen. Wij wensen u veel plezier met de vloer. Met vriendelijke groet,
na mijn telefonische afspraak met Michael Gomez Varela met een bevestigingsafspraak dd 14 oktober. in de afspraak is een prijsindicatie geven voor 20 m2 tussen 500, en 600 euro excl. BTW op 11 november zijn Charles en Michael gekomen om eerst een proefstuk te maken. Na het proefstuk vonden wij dat de voegen niet zo licht waren als wij hadden verwacht. Het marmer was erg opgeknapt. Michael vertelde dat dit niet beter kan, of wij moesten zelf alle voegen extra behandelen. Daar hadden wij jullie echter voor ingehuurd. Wij zijn uiteindelijk akkoord gegaan en de vloer is behandeld. ik heb de vloer zelf nog ingemeten i.v.m. de 20m2 die voor de richtprijs is gehanteerd en kwam op 14 m2 vloeroppervlak. Ik had verwacht dat de hoeveelheid m2 verrekend zou worden, maar Michael zei dat de 20m2 uit de offerte de minimale hoeveelheid was die in rekening gebracht gaat worden. Dit viel ons erg tegen. ik vind dat dit van te voren en in de bevestiging afspraak vermeld had moeten worden. Dan kom je op de uitvoering dag niet voor verrassingen te staan. Wellicht kunt daar nog eens naar kijken!! Uiteindelijk zijn wij tevreden met het resultaat. Michael zei dat wij 5 jaar garantie hebben op de vloer, maar op de nota die wij hebben gekregen staat dat niet vermeld. Wellicht kunt u dat nog apart vermelden.
Het was erg verrassend om de vloer weer zo mooi te zien. Het is alweer een aantal jaar geweest dat we de vloer zo glanzend hebben gezien. Henk was erg attent, en legde zijn proces uit tijdens zijn werkzaamheden. Zelfs ruimtes waar we niet aan gedacht hadden had hij meegepakt. We bevelen deze service zeker aan.
Beste Celeste, Wat geweldig om deze positieve recensie te lezen. Wij zijn er erg blij met dat onze collega ook de andere stukken van de vloer heeft meegepakt. Heel veel plezier van uw vloer. Met vriendelijke groet,
Dit bedrijf is erg goed en kundig. Wij zijn keurig volgens afspraak geholpen. Onze marmeren vloer is behoorlijk oud en had een opknapbeurt nodig. Na de behandeling (reinigen en kristalliseren) zag de vloer er weer mooi zacht glanzend uit. Helaas na een tijdje ging de mooie glans weg en werden oude vlekken opnieuw zichtbaar. Na hierover contact te hebben opgenomen, kwam er direct een medewerker langs om de situatie te beoordelen. Snel daarna kreeg onze vloer een extra (kristalliseer) nabehandeling. Sindsdien ziet de vloer er prachtig zacht glanzend uit! Zeer goede service. Dit bedrijf is een aanrader.
Beste Jessica, Super om te lezen dat na de 2e behandeling de glans opnieuw mooi zichtbaar is. U krijgt altijd 5 jaar garantie op de vloer. Mooi om te zien dat onze collega’s goed werk geleverd hebben. Wij wensen u veel plezier met de vloer. Met vriendelijke groet,
Dit bedrijf is een aanrader. Onze Belgisch hardstenen vloer bleek door oude lagen moeilijk te reinigen. Het resultaat van het reinigen en kristalliseren bleek na enige tijd niet mooi. Er bleven vlekken op de vloer zitten. We waren wat bevreesd met een slechte vloer te blijven zitten en betaald te hebben. De mensen die bij dit bedrijf werken zijn heel eerlijk, aardig en professioneel. Ze zijn 3 keer helemaal naar Zeeland gereden zonder extra kosten, net zo lang totdat het resultaat naar onze wens was. De vloer is prachtig schoon, glad en licht glanzend geworden. Ook de voegen zien er weer keurig uit. We merken dat de Belgisch hardstenen vloer nu goed beschermd is tegen invloeden van vuil en zuur. Hierdoor ziet de vloer er nu fantastisch uit en is het praktisch in gebruik met o.a. huisdieren en kinderen. Hartelijk bedankt voor alle inzet, we geven jullie een dikke 10.
Beste Daphne, Wat mooi om te lezen dat het naar wens is. Hier doen we dan ook alles aan en met resultaat. Wij wensen je nog veel plezier met de nieuw uitziende vloer. Met vriendelijke groet,
Zeer vriendelijk en efficiënt, heel blij met het resultaat!
Beste Diana, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet,
De medewerker die de vloer kwam doen was uitermate vriendelijk en beleefd. Werkte efficiënt en schoon. Natuurlijk moet je nadat ze zijn geweest nog even aan de bak om alles na te stofzuigen en te dweilen en poetsen, maar dat is mijn inziens normaal. Je krijgt vijf jaar garantie op het afgeleverde werk en dat betekent dat als er bijvoorbeeld een doffe vlek ontstaat of iets dergelijks ze als service terug komen om het in orde te maken. Bij ons waren op sommige delen de voegen slecht vanwege ouderdom , maar wij hebben er voor gekozen om deze later zelf bij te voegen. Als je wilt kunnen zij dit ook doen. We zijn tevreden over het resultaat! Prijs-kwaliteitverhouding is okee.
Beste Manon, Een hele mooie beoordeling, hartelijk bedankt daarvoor! We hopen dat u nog lang mag genieten van uw mooie vloer. Met vriendelijke groet,
Goede afspraak gemaakt, van tevoren de prijs goed ingeschat. Netjes gewerkt. Het resultaat is helemaal mooi. Super blij ermee.
Beste C. Vermeulen, Roosendaal, Bedankt voor de beoordeling en reactie! Hopelijk geniet u nog lang van de vloer. Met vriendelijke groet,
We ergerden ons aan de tegelvloer, veel doffe vlekken en krassen. Na het dweilen zag het er mooi uit, maar zodra opgedroogd was het weer mis. Nadat Johan van Marmerbehandelen.nl geweest is ziet de vloer er weer prachtig uit. De voegen zijn weer mooi helder en de tegel is mooi glad en makkelijker om te dweilen. Uiteraard verdwijnen niet alle krassen maar dat hoort ook niet, het is een natuurproduct. Al met al zijn we erg blij met het resultaat !
Beste Heleen, Johan is uiteraard een echte vakman! Gelukkig zijn de meeste krassen uit de vloer en is alles weer in mooie staat. Wij wensen je heel veel plezier van de vloer. Met vriendelijke groet,
Keurig op de afgesproken tijd aanwezig. De mannen waren vriendelijk en hadden verstand van zake. Het resultaat is naar tevredenheid. Wij zijn blij!
Beste Monique, Wat fijn dat alles naar wens is, vanuit ons wensen wij jullie veel plezier met de nieuwe vloer. Met vriendelijke groet,
Onze vloer is weer als nieuw en dat in 1 dag. De meubels konden in huis blijven staan wat wij erg fijn vinden.
Beste Betty, Een prachtige beoordeling en daar doen we het voor! We wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet,
Ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten maar het eindresultaat ziet er goed uit, alleen jammer van de plekken die hij niet helemaal weg kon krijgen omdat deze te lang hebben ingevreten in de tegels. Maar ook die zien er nu beter uit dan dat het was. Ook Johan was prettig in de communicatie hij vertelde vooraf duidelijk dat hij die plekken waarschijnlijk niet helemaal weg kon krijgen.
Beste Hans, Top om te lezen dat de vloer er weer mooi bij ligt en dat zelfs de aangevreten stukken er veel beter uit zijn gekomen. Met vriendelijke groet,
Onze vloer is lelijk geworden door de kinderen. Via onze buurman zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen. Vloer is weer nieuw. Dankje
Beste Onur, Fijn om te horen dat de vloer er weer stralend uitziet en heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet,
Belgische hardstenen vloer na 20 jaar weer opgefrist, totaal ander gezicht en erg snel gedaan, zonder alle meubels weg te hoeven halen.
Jan van Duivenvoordestraat 31
1067MT Amsterdam