5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn man en ik zijn super tevreden met het resultaat dat Michael heeft afgeleverd. Groetjes Monica

A Job Well Done!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Simpel, gemakkelijk en snel. Het resultaat is goed en wij hebben gekozen voor een matte uitstraling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De werkzaamheden werden zorgvuldig uitgevoerd. Praktisch geen rommel. De oude vloeren glanzen nu weer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

After calling several company's I had the best feeling with this one. After calling them, we made an appointment the same week. Really good and wise staff! My floor is better than ever!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg goede service en hoge kwaliteit behandeling. De vloer is netjes afgeleverd en ziet er prachtig uit! Hartelijk dank!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn zeer te vrede hoe mooi Michael onze vloer heeft geschuurd en gekristalliseerd. ze geven goed en duidelijk advies na aanleiding van de wensen van de klant. zeker aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

een geluk bij een ongeluk. Onze vloer was erg beschadigd door een verstopping. Hierdoor kwamen we bij dit bedrijf terecht! Zeer goed resultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn vloer straalt weer helemaal. Mijn man en ik zijn erg tevreden

goed werk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat een bedrijf hier uit de buurt mijn vloer ''gepolijst'' had is mijn vloer er alleen maar slechter op geworden. Dhr Gomez constateerde dat de vloer niet op de juiste manier gepolijst was en wist dit gelukkig op te lossen. Met dank aan zijn vakkundigheid en professionaliteit is mijn vloer nu zoals ik gewenst had.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle glans van mijn vloer was weg en ik wou weer een mooie glanzende vloer. Ze konden vrij snel komen kijken en meteen een proefstuk doen, na het resultaat gezien te hebben op een klein oppervlak waren wij eigenlijk al meteen verkocht. De vloer straalt weer helemaal en wij zijn harstikke tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, Niks op aan te merken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn heel erg tevreden . de vloer ziet er prima uit en is zeer vakkundig behandeld door n hele nette werknemer . de vooraf telefoontjes waren zeer prettig en duidelijk .zodat we goede informatie kregen .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De kracht van vakmanschap is duidelijk zichtbaar bij Marmerbehandelen.nl Vanaf het eerste moment dat ik contact met Michael heb gehad wist ik dat zij weten waar ze over praten. Ik heb een pracht vloer na het schuren, reinigenen en polijsten van mijn granieten vloer. Harstikke bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn hardstenen werkblad zat vol vlekken en het werd steeds erger! Gelukkig zijn de vlekken nu weg en is er bescherming aangebracht!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, klantvriendelijk en goed werk geleverd bij ons op kantoor. Handig dat het meubilair kon blijven staan! Bedankt

Alles zeer positief!

Alles zeer positief!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn marmeren vloer zat vol vlekken en krassen mijn vriendin wist niet meer wat ze ermee aan moest. Wij hebben zelf allerlei middelen gebruikt om de vlekken te verwijderen maar helaas geen succes. Opzoek gegaan naar professioneel hulp en toen uitgekomen bij dit bedrijf, zij hebben keurig werk geleverd en wij zijn uiterst tevreden over de werkzaamheden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze granieten vloer ziet er weer als nieuw uit. Vriendelijk en hard werkend personeel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed werk geleverd bij ons thuis. De granieten vloer is gepolijst geweest en onze vloer ziet er weer als nieuw uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het personeel kwam al zijn beloftes na. Vriendelijk, eerlijk en dus betrouwbaar. Het resultaat is goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn tevreden over de kristallisatiebehandeling van Marmerbehandelen.nl. Onze vloer heeft zijn glans weer terug, doffe plekken zijn verdwenen en krassen zijn mede door de teruggekomen glans veel minder zichtbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze marmeren vloer had vlekken gekregen na een verjaardsfeestje van onze dochter. Op internet gezocht naar hoe dit te verwijderen was na 3 pogingen met HG producten toch maar gekozen voor professioneel hulp. Op internet gezocht naar een bedrijf die dit kon en toen terechtgekomen bij dit bedrijf. Ze kwamen vrijblijvend langs om te laten zien dat ze de vlekken konden verwijderen. Na demonstratie hebben ze de gehele vloer behandeld, de vloer straalt weer helemaal en de vlekken zijn weg. Ik ben uiterst tevreden!

Jan van Duivenvoordestraat 31

1067MT Amsterdam