4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een aantal vlekken op de hardstenen vloer na zelf lijnzaad olie gebruikt te hebben werd het alleen maar erger. Op Google gezocht en ik kwam uit bij dit bedrijf. Nadat ik het contactformulier had ingevuld werd ik snel gebeld door Michael, na uitleg over hoe de vloer behandeld zou worden en wat de prijsindicatie zou zijn heb ik meteen een afspraak gemaakt voor een gratis demonstratie. De demonstratie beviel erg goed en ze hebben de vloer meteen afgemaakt. De vloer ziet er weer als nieuw uit en zij hebben gratis mijn werkblad meegenomen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat ziet mijn vloer er weer mooi uit !! Bedankt. Hij glimt weer als nieuw. Keurige vakman, die ook nog eens zijn vak verstaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerst zelf geprobeerd met diverse producten van HG niks hielp.. Marmerbehandelen heeft mijn problemen zorgvuldig opgelost.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend werk verricht bij mij thuis!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies gekregen en zeer gemotiveerd personeel. Zij dachten echt met mij mee en kwamen met de juiste oplossing.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat mijn buren een glas rode wijn hadden laten vallen op mijn leistenen vloer had ik natuurlijk rode vlekken in de vloer, Michael van Marmerbehandelen is dezelfde week nog langs geweest om de vloer te inspecteren. Ik kreeg meteen het gevoel: Dit is een vakman! Gisteren heeft hij mijn vloer behandelend en alle vlekken zijn weg en de vloer ziet er prachtig uit!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn vloer is nog nooit zo mooi geweest als nu, ik ben zo tevreden over het resultaat . Het blinkt gewoon 👌👌👌

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettige samenwerking, leuk contact, vriendelijk personeel en het gewenste eindproduct gekregen!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb met dit bedrijf een zeer goede ervaringen, onze vloer was zeer dof na 2 x zelf proberen te reinigen hebben we marmer behandelen benaderd, die hebben uitstekend werk geleverd, onze vloer is weer als nieuw! Heel erg blij mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima vakmannen! Alle vlekken en krassen zijn uit de vloer en de vloer is Zijdeglans achtergelaten zoals ik dat wou.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De vloer is weer als nieuw, precies zoals zij beloofd hadden. Wat ik fijn vind is dat het meubilair niet uit huis hoeft en er geen stof vrij komt. - Paar vlekjes waren pas de volgende dag te zien, ik heb meteen gebeld en ze komen volgende week langs!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dhr. Gomez van MarmerBehandelen.nl is zeer vriendelijk en heeft mijn marmerenvloer snel en vakkundig behandelt! Wat ik ook erg fijn vond is dat de meubels in huis konden blijven staan. Daarbij glanst de vloer weer als nieuw!

Jan van Duivenvoordestraat 31

1067MT Amsterdam