Alles prima gegaan super snel en goed geregeld. Enige minpunt was dat ik een lage bak bestelt had en een hoge bak heb ontvangen. Dit hebben we zelf creatief opgelost.
Exact op tijd geleverd vlak na de bestelling. Keurig en met zirg geplaatst. Vriendelijk personeel. En de goedkoopste die ik kon vinden. Dus top!
Snelle levering en ophalen. Precies volgens plan
1 dag van te voren besteld en netjes de volgende ochtend geleverd. Vriendelijk personeel, een absolute aanrader!
Toppertjes !! Gas erop
dank je voor de fijne en goede afwikkeling
ik ben gewoon tevreden
Gewoon perfect
Makkelijk geregeld. Alles volgens afspraak.
- 2x dichte 10m3 container besteld, maar beide keren een open container ontvangen - Wellicht een invulveld ontwikkelen waarbij ophalen en direct vervangen tot de mogelijkheden behoort. Verder prima service!
Prettig en snel contact. Betrouwbare levering en ophalen. Ook toen ik net buiten "de tijd" belde werd ik vriendelijk geholpen en werd t zelfs nog dezelfde dag geregeld.
Prima bedrijf, alleen de aflevering was niet zoals gepland. Hadden aangegeven tussen 12 en .... en werden uit bed gebeld om 7 uur. Containertje plaatsen. Deze keer was het geen probleem alleen als je mensen de gelegenheid geeft een tijd te kiezen dan zou je je er ook aan moeten houden.
Vinkenveld 2 E
5249JP Rosmalen
Theo Heijmans Afvalcontainers correct, fatsoenlijke prijzen en snelle service...….