Flexpower is perfect voor, tijdens en na het trainen het helpt me verder

Flexpower heeft me verrast in zijn werking. Eerst dacht ik dat het niks deed maar je voelt dat de crème werkt als je gaat bewegen, het trekt diep in de huid, verwarmt en activeert de spieren. Wanneer ik weet dat het een zwaardere training wordt gebruik ik het ervoor. Toch onverwachts last van mijn spieren terwijl ik dacht dat het geen zware training zou zijn dan smeer ik Flexpower erna en werkt het goed voor mijn herstel.

De ideale sportcréme voor voor/tijdens/na het sporten

Ik gebruik het bijna bij al mijn behandelingen op de club

Topproduct!! Zowel voor, tijdens als na de training!!

Snelle levering en topproduct! Thanks Flexpower Europe! Ik ben fan! 👌🙏

Perfecte service

Snelle reactie op bestelling nadat plaatsing mislukte door server problemen Uitstekend afgehandeld via e-mail met betalingslink

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het product werkt erg snel. De spieren (hamstring) werden gelijk warm.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je spieren worden en blijven goed warm bij inspanning en de crème ruikt gelukkig niet zo sterk als tijgerbalsem.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik gebruik Flexpower vooraf aan een training door mijn spieren ermee in te smeren. Ook na een training smeer ik mijn getrainde spiergroep hiermee in en ik merk duidelijk een sneller herstel dankzij Flexpower.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Flexpower is makkelijk aan te brengen en doet wat het belooft. Nog nooit spierpijn gehad in met Flexpower behandelde lichaamsdelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Flexpower werkt voor mij optimaal. 5 min na insmeren voel je de warmte vanuit je spieren omhoog komen. Het haalt stijfheid weg en verzacht pijn. Verder ruikt het lekker.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Maakt mijn spieren lekker soepel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een super fijn product! Totaal geen spierpijn of verzuring tijdens/na een zware workout. Flexpower voelt snel warm en prettig aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Had het van de masseusse gehad en ik vind het een goed produkt . Dus toen de tube bijna leeg was gelijk weer besteld . Inmiddels ook een collega de bijna lege tube gegeven om te proberen . TOP .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Crème wordt snel geleverd. Zit altijd een extraatje in zoals bijv een tas. Smeert prettig en warmt goed op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Fijn product, trekt snel in en niet vet

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voorheen gebruikte ik altijd Tijgerbalsem om kuiten, knieën en hamstrings voor het sporten op te warmen, maar dat stonk altijd en was moeilijk uitsmeerbaar. Met FlexPower heb ik een beter alternatief: warmer, makkelijker op te brengen, (bijna) reukloos en niet eens echt duur. En het wordt echt warm, soms heb je het gevoel dat er heet water over je ingesmeerde delen wordt gesproeid. Top-product, zeker voor de koude wintermaanden.

heel erg goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geweldig product komt er nog meer?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn product, trekt snel in, wordt lekker warm, plakt niet en ruikt bijna niet. Ik vind het alleen niet prettig zodra je ergens hebt gesmeerd en je daar gaat zweten, dan brand het een beetje.

Doet wat het belooft

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over het gebruik van flexpower maar er is wel iets wat ik vervelend vind. Als je flexpower vooraf gebruikt voor je sporten en je staat na je sporten onder de douche dan voelt het hete water op de plek waar je het ingesmeerd hebt erg pijnlijk. Het brandt er dan in. Hebben jullie daar een oplossing voor?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik gebruik Flexpower omdat ik op dit moment een knieblessure heb. Het helpt om mijn spieren op te warmen voor mijn workout. Na mijn workout zorgt het ervoor dat alles lekker soepel blijft en ik minder pijn heb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkt goed om mijn spieren op te warmen.

Marten Meesweg 8 10

3068AV Rotterdam

010-2619920

Over Ever Ready

Ever Ready motiveert en inspireert mensen om actief te bewegen. We doen dit met innovatieve, hoogwaardige body care producten. Maar ons streven gaat verder dan alleen producten aanbieden – we willen mensen motiveren en inspireren in alles wat we doen. Ever Ready is er voor iedereen, van jong tot oud en op elk niveau. Samen met ons team bouwen we aan een actiever Nederland.