Fantastisch mooie pop!

Mooie pop, eyecatcher in de straat! Makkelijk op te zetten en wordt gebracht én opgehaald. Bij telefonisch contact heb ik een uiterst vriendelijke en spontane dame gesproken. En dat allemaal voor, vind ik, niet veel geld.

Top service

Ruime keuze en heel vriendelijk en meedenkend

Geweldig!

Alles super goed geregeld. Box ruim op tijd thuis bezorgd gekregen, duidelijke instructie. Box zelf naar postnl punt gebracht en terug gestuurd met retourlabel.

Een fantastische eye catcher voor de verjaardag

Voor de 50e verjaardag van mijn vrouw een mooie , grote opblaaspop besteld. De pop was mooi op tijd en netjes verpakt met een zeer duidelijke instructie. Het was een echte eye catcher voor ons huis en later ook voor bij het feest. Het inpakke. En terugsturen was een fluitje van een cent!

Netjes en op tijd

Hij werd keurig op tijd bezorgd en opgehaald petje af ook voor de bezorgingdienst kreeg10 min voor ze er waren netjes een berichtje gr Peter

Alles perfect geregeld en superduidelijk

Top ervaring. Alles is in een nette kist verzonden en was gemakkelijk met een label te retourneren. Top! Tot een volgende keer, dat is zeker!

Uitstekende service, Fantastische POP. Een aanrader!

Uitstekende service! Superleuke POP! Een aanrader! Maakt het feestje compleet!

Goede informatie vooraf

Duidelijke informatie en goede bezorging

snelle goede afhandeling

Snelle afhandeling op goede website met later goede communicatie.

De levering is super, geven duidelijk aan wanneer en hoe laat ze komen bezorgen en afhalen en de poppen zijn goed.

Voldoet aan alle verwachtingen

Prima service wat betreft levering. Mooie pop en makkelijk op te zetten. Makkelijk terug te sturen

Topservice maakt topdag!!!

Goede service. Voor tijdens en na de huur goede informatie. Afspraak is afspraak dus eindelijk een leverancier die doet wat ie zegt en alles op tijd regelt

Super goede service

De pop is makkelijk te bestellen en wordt zelfs ruim op tijd thuis gebracht. Mooie pop en makkelijk op te zetten... Ook erg orginele poppen die je niet zo snel ergens anders ziet..

Snel en makkelijk te regelen

Communicatie was prettig er werd meegedacht over ophaaltijden ivm oud en nieuw. Ophalen en terugbrengen is super snel en handig in de boxen. De pop stond heel snel, makkelijk opzetten en afbreken.

Makkelijk en snel geregeld

Misschien niet de goedkoopste. Ik woon in de buurt dus het ophaalsysteem werkte perfect

In 1 woord super!!

De pop werd keurig zoals afgesproken bezorgd. Het opzetten was een fluitje van een cent. En het retourneren via postnl was ook geen probleem.

Top geregeld

Bestellen gaat makkelijk , leveren is perfect geregeld als mede de inlever mogelijkheid ! Daarnaast was ook de pop helemaal top en makkelijk te installeren ! Meer waarde voor een feestje !

Alles volgens afspraak, duidelijke beschrijving,

Goede services, snelle levering, goede kwaliteit!

De pop was een groot succes! de bestelprocedure, levering en retour sturen was super geregeld. Ook de communicatie per mail ging snel!

Snel en leuk

Prima gelukt

Perfect!

Top dat het op deze manier kan. Eigen ophaaltijd en wegbreng tijd bepalen. Ideaal! Pop voldoet aan het plaatje op internet. Wij hebben dit nu voor de tweede keer besteld hier, zouden het een volgende keer weer doen! Groetjes Odette

Alles goed geregeld, bezorging , uitleg, terugsturen.

Prima!

Voor mijn vriendin een grote Sarah pop gehuurd, deze lag netjes op de afgesproken dag klaar om af te halen en was voorzien van duidelijk instructie hoe deze op te zetten. De dag erna deze weer bij het afhaaladres terug gebracht.

Alles is prima vanaf het begin af gegaan. Ook denkt men mee en daar hou ik van

Helemaal top!

helemaal top!

Tolnegenweg 3 A

3776PT Stroe

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!