In 1 woord super!!

De pop werd keurig zoals afgesproken bezorgd. Het opzetten was een fluitje van een cent. En het retourneren via postnl was ook geen probleem.

Top geregeld

Bestellen gaat makkelijk , leveren is perfect geregeld als mede de inlever mogelijkheid ! Daarnaast was ook de pop helemaal top en makkelijk te installeren ! Meer waarde voor een feestje !

Alles volgens afspraak, duidelijke beschrijving,

Goede services, snelle levering, goede kwaliteit!

De pop was een groot succes! de bestelprocedure, levering en retour sturen was super geregeld. Ook de communicatie per mail ging snel!

Snel en leuk

Prima gelukt

Perfect!

Top dat het op deze manier kan. Eigen ophaaltijd en wegbreng tijd bepalen. Ideaal! Pop voldoet aan het plaatje op internet. Wij hebben dit nu voor de tweede keer besteld hier, zouden het een volgende keer weer doen! Groetjes Odette

Alles goed geregeld, bezorging , uitleg, terugsturen.

Prima!

Voor mijn vriendin een grote Sarah pop gehuurd, deze lag netjes op de afgesproken dag klaar om af te halen en was voorzien van duidelijk instructie hoe deze op te zetten. De dag erna deze weer bij het afhaaladres terug gebracht.

Alles is prima vanaf het begin af gegaan. Ook denkt men mee en daar hou ik van

Helemaal top!

helemaal top!

Tot in de puntjes goed geregeld!

Wij hebben twee poppen besteld en opgehaald. Je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden en begeleid via de mail. Als er iets bijzonders is, helpen ze je ook vriendelijk en snel via de telefoon. Kortom, een fijne ervaring. Als wij in de toekomst weer een pop nodig hebben, komen wij zeker terug.

Super geholpen en geweldige service

Super service

Tot in de puntjes verzorgd

Bij telefonisch contact luistert men en geeft vervolgens een goed advies. Als is op tijd klaar. Het ophalen en retour brengen is goed over nagedacht vandaar een dikke tien.

Service en afspraken verdienen een 10. Er is meegedacht en dat heeft gedragen aan een enorme verrassing.

Top geregeld!

Alles volgens afspraak en makkelijk af te halen

Originele pop

Ruim van te voren een opblaaspop gereserveerd voor mijn broer die 50 werd. De wielrenner. Deze had ik nog niet eerder gezien als opblaaspop. Alles volledig naar tevredenheid verlopen. Top pop! Meer kan ik er niet van maken!

Netjes geregeld

De eerste keer dat we een pop moesten hebben en wegens de feestdagen hebben ze de pop 2 dagen eerder opgestuurd dan besteld en alles is netjes geregeld! Ook het opsturen geen probleem gewoon naar een post nl pint inleveren en klaar! Wij hebben een goede ervaring gehad

grote keuze, makkelijk af te halen, fijn contact

Gewoon goed en gemakkelijk geregeld!

Goed verzorgd door met een eigen koeriersdienst rond de feestdagen te bezorgen, daardoor keurig op tijd. Een goede pop met een goede beschrijving en iedereen vindt het leuk. Makkelijk terug te sturen door meegeleverde retourlabel. Makkelijker kan het niet. Prima dus!

Alles perfect geregeld

Alles zoals besproken klopte, het ophalen, terugbrengen en de pop was een groot succes met duidelijke handleiding. Kom volgende keer zeker terug.

Duidelijk en stipt.

Alleen even lastig dat de grondpennen er niet bij zaten. Maar gelukkig woon ik naast een camping.

Opblaas Pop was zeer goed bevallen

Op het logistieke verhaal na , was het zeer geslaagd ,.. We hadden helaas :-( : -( +/- 15 min na de Logistieke planning deadline de order geplaatst,.. en moesten daarom zelf zorgen dat we haar naar Katwijk kregen

Voldoet aan alle verwachtingen. Bij een volgende keer kom ik zeker terug!

Voldoet aan alle verwachtingen. Bij een volgende keer kom ik zeker terug!

Goed ontvangen

Mijn zus was er heel blij mee met de Sara pop

super goed!!

Netjes geholpen aan telefoon, afspraken naar gekomen,verzonden voor tijd! en terug gestuurd gemakkelijk afgegeven bij Karwei. In een woord kan niet beter!!!

Tolnegenweg 3 A

3776PT Stroe

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!