Super geregeld, leuke opblaaspop

Snelle communicatie Komen afspraken na Eenvoudig Leuke opblaaspop Blije jarige

Top. Fantastisch!

Pop was in goede staat. Fijne manier van ophalen en wegbrengen. Duidelijke instructie erbij

Fijne klantenservice, super netjes geleverd en goed geregeld met retour, in een woord geweldig

Perfect!

hele snelle communicatie over de levering, keurig tijdig geleverd en simpel op te zetten. Wij hebben er een hoop plezier aan gehad. Ook het terugleveren was super eenvoudig!

Top ervaring

Ik heb opblaasfiguurshop als goed ervaren de pop kwam zelfs al een paar dagen voor dat ik hem eigenlijk gereserveerd had en mijn eind datum was op een zondag ik kreeg de mogelijkheid om hem zelfs op maandag pas terug te sturen. De pop was als verwachting!

Geweldig!

Goede service! In een woord geweldig!

Top service

Meer dan hun best gedaan om in kort tijdsbestek op tijd te leveren

We hadden de pop voor ons apres ski tennis toernooi gehuurd. Super leuke foto’s met de prijswinnaars gemaakt. Olga, zo noemde we haar, kwam donderdag en maandag weer teruggestuurd. Super handig met verzendbewijs en heel makkelijk aan te sluiten. Als we weer een pop nodig hebben, huren we die zeker bij jullie

Super geregeld. Hele mooie opblaaspop. En ophalen en terug brengen is top geregeld.

Prima geregeld!

Het ophalen en terugbrengen was prima geregeld. De pop zelf was super makkelijk op te blazen/zetten! Top dus.

lekker makkelijk en snel

makkelijk op te blazen en te plaatsen.

Keurig op tijd. Wij hadden de pop dinsdag nodig en de vrijdag ervoor was ie er al. Met een speciale koerier omdat ze zeker wilden weten dat ie op tijd werd geleverd. De volgende pop in juni gaan wij zeker weer bij dit bedrijf bestellen.

Ervaring om te delen.

Efficiënt! Komt afspraken na dus 100% betrouwbaar,

Top service

Top bedrijf en hebben veel variaties

Goede service, mooie pop

Duidelijke instructies en goed voorwerk betreft verzenden via de pakketdienst. Alle labels waren al compleet.

Goed geregeld, goed geïnformeerd over verzending pakket, duidelijke uitleg over opzetten en afbreken pop. Prima!

Oplossingsgericht gedacht, goede ervaring!

Ik was helaas te laat voor het transport, maar kon het vervolgens nog wel zelf ophalen en daarna wel per post retourneren. Communicatie was goed met Marinda!

Alles goed geregeld!

Makkelijk zelf op te halen. Alle informatie is vooraf duidelijk en prima prijs. Gemakkelijk zelf op te zetten.

Helemaal geweldig

Pop op tijd geleverd en werkte perfect

Geweldige en duidelijke online site en de service was gewoon helemaal oke.

Veel keus om een item te kiezen, de pop was keurig compleet met gebruiksaanwijzing en het aanleveren en terug sturen verliep geheel zonder problemen,

Zeer tevreden stond netjes klaar zo als vermeld van af 7 uur in de kast en ik er ook was . Retour iedem dieto terug in de kast en klaar.

Top service en leuke pop

De pop kwam ruim op tijd binnen. De pop is makkelijk op te zetten/blazen en op te ruimen.

Goed geregeld!

Van boeking tot terug levering simpel en goed geregeld!

Fantastisch!

persoonlijke benadering, duidelijke website, vroegtijdige levering, check levering bij onduidelijkheden transporteur, inspelen op actuele weersomstandigheden en adviezen per mail gestuurd, eenvoudig retour. In 1 woord fantastisch. Het complete pakket. Top.

Top voor als je snel een pop nodig hebt!

Ophalen en wegbrengen gaat super en de pop is compleet en in goede staat.

Tolnegenweg 3 A

3776PT Stroe

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!