Uitstekend geregeld!

De pop was geweldig voor onze 50 jarige politieman. Goede communicatie en fijn dat het makkelijk op te halen en terug te brengen was.

Super communicatie.

Werd steeds goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. En de pop werd 1 dag van tevoren bezorgt zodat hij zeker op tijd was. Hele fijne ervaring dus.

uitsekende service

Na mijn opdracht tot verhuur van een pop kreeg ik dezelfde dag nog een berichtje van Eddy en Marinda. Het was niet zeker of PostNL de drukte op maandag aankon en toen hebben ze uit eigen initiatief een andere bezorgdienst ingehuurd met dien verstande dat ze de pop voor het weekend diende aan te leveren dan op maandag. Dit werd gewoon gedaan, terwijl de pop dat weekend nog verhuurd kon worden. Een uitstekend service lijkt me. Dit mag zeker gezegd worden. De volgende keer ga ik meteen naar opblaasfiguurshop.nl en zal het iedereen aanbevelen.

Veel keuze, top geregeld!

Sowieso is de keuze uit poppen enorm! Bij vragen werd er snel gereageerd op mijn mail. Volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie. Dank!

Op het moment dat ik wou bestellen was er net storing waardoor ze zelf ook even geen overzicht hadden over de aanwezige poppen.. maar ze hielpen mij uitstekend en zorgen dat ik kreeg wat ik nodig had en perfect op tijd!!

De levering was zoals afgesproken. De bijgeleverde beschrijving was duidelijk, zodat wij de pop gemakkelijk konden opzetten en ook weer gemakkelijk in de tas terug konden doen. Het verzendlabel was toegevoegd, waardoor terugzenden ook een kleine moeite was.

top geregeld

website is prettig, contact was goed, afspraken worden goed nagekomen

Top geregeld allemaal!

Top geregeld allemaal!

Super goed geregeld.

Het was super goed geregeld. Duidelijk, mooie pop en goede prijs!

Mooie pop en makkelijk geregeld!

Heel makkelijk besteld, geleverd en geretourneerd. Weinig omkijken naar gehad. De pop zag er goed uit!

Goed en alles was netjes verpakt

De pop die ik besteld had zag er super leuk uit.

Helemaal top

De levering was ruim op tijd, de pop was makkelijk op te zetten en het retourzending was ook duidelijk en makkelijk! Enorm genoten van de gigantische pop voor in de tuin.

Goede snelle en duidelijke instructies/sevice

De pop lag duidelijk op de aangegeven plek en met de duidelijke beschrijving stond hij ook vlot. Ook de terugbreng was duidelijk en stond er een kluisje daar waarin ik hem retour kon doen

Snelle reactie en een ideale manier van halen en brengen.

Goed bedrijf. Makkelijke manier om zelf de pop op te halen en te retourneren Top!

Was goed zou het iedereen aanbevelen

De service was uitstekend

Heel goede service

Opblaasfiguur boer op tractor besteld kreeg vrijwel meteen bericht dat door de drukte bij postnl er een risico bestond dat opblaasfiguur niet o7p tijd geleverd werd. Als oplossing hadden zij iemand geregeld die t nog een dag eerder zouden leveren. Op de dag zelf kreeg ik een berichtje van de bezorger van de hoef logistiek dat ze er met 10 min waren. Opblaasfiguur werd netjes binnen gezet. Smiddags proef opgeblazen om te kijken of hij t deed toen al super blij met bestelling zo mooi was de tractor. Op de avond voor 50e verjaardag tuin versierd en tractor geplaatst ( dit ging heel eenvoudig en sne, duidelijke beschrijving) Veel enthousiaste reacties zelfs de jarige die niet van dit soort dingen houd was erg enthousiast ! Dag na feestje alles goed gedroogd opgevouwen, verpakt en zo weer ingeleverd bij postnl hoe makkelijk. Dus voor ons een DIKKE 10 ga jullie zeker aanbevelen.

Zeer goed geregeld allemaal

Op tijd geleverd, alles volgens afspraak en ook makkelijk retour te sturen. Kortom Top!

Fantasties

Dit bedrijf krijgt een dikke 19 van ons . Alles netjes geregeld , toppers

Peuma

Duidelijke mail met instructies. Pop was als verwacht.

Fijn, flexibele, meedenkend

Fijne en directe communicatie

Fijne werkwijze en een mooie pop op basis van vertrouwen.

Het zelf bepalen van ophaal en aflevertijd is erg handig en hele nette service. Dat zowel ophalen en afleveren zelfs de gehele dag mag plaatsvinden is erg coulant. De pop was erg mooi. De huurprijs ook netjes.

Uitstekende service

Zeer goed ervaren ,kom volgende keer bij jullie als we een feestje geven

Gewoonweg goed en gemakkelijk

Lekker makkelijk, ruim van tevoren geleverd ivm weekend en simpel weer retour te sturen. Ruime keuze, en zeer mooie poppen. Zeer tevreden!

Zeer goede ervaring

Leuke pop..goed geregeld met ophalen en terugbrengen...prima

Geweldig een aanbeveling

Ruim op tijd geleverd.

Tolnegenweg 3 A

3776PT Stroe

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!