Super goed geregeld allemaal Helemaal top dit bedrijf

Zeer professioneel en heel prettig om zaken mee te doen

Zeer professioneel en heel prettig om zaken mee te doen

Qualiteit en goed geregeld

De pop was makkelijk te reserveren, makkelijk op te halen, en had een goede handleiding erbij. Alom erg tevreden, zou het zeker aanraden

goed geregeld en goed verzorgd

alles optijd en compleet, goed geregeld. toppie

Super zo geregeld goed verzorgd

Heel makelijk af te halen en terug te brengen goed geregeld en goede kwaliteit

Top geregeld!

Voor de 3de keer hier besteld. Makkelijke & snel

Netjes verzorgd,prima

Mooie pop die volledig aan de verwachtingen voldeed. Service is prima

Super service, mooie poppen

Onlangs hebben wij twee poppen gehuurd. Ze werden keurig thuis bezorgd, en ook het retourneren ging gemakkelijk. En de kwaliteit van de poppen was Top.

Top geregeld ook transport was keurig geregeld

Snelle service en keurig op tijd , prijs wat je totaal moest betalen was ook heel netjes transporteur was ook heel flexibel en een zeer net bedrijf

Super verzorgd en geleverd en makkelijk retour kunnen doen.

Super, en goed geregeld allemaal.

Snel via internet geregeld. Ook het ophalen en terugbrengen is eenvoudig.

Super!!

Elke vriend uit de vrienden groep die 40 wordt krijgt een eigen pop in de tuin! En elke keer kiezen we er 1 die perfect bij deze persoon past! Elke keer weer een verrassing!

Ouderwets goeie service

Doen wat ze beloven. Uitgebreid assortiment Normaal geprijsd Zorgen dat er op tijd wordt geleverd Retourneren is gemakkelijk

Super service snel en eenvoudig geregeld

Makkelijk een keuze maken uit een groot assortiment, snelle levering, de pop was een groot succes. Retour sturen was ook erg makkelijk.

Uitstekende service gehad

Ruim vantevoren bezorgd en ook nog flexibel met 1 dag langer genieten van deze prachtige verpleegster pop

Levering was netjes en optijd, en de sara was een groot succes. Opzetten was inderdaad heel eenvoudig

Prima geregeld!

De pop kon op een door mij gekozen tijdstip opgehaald en teruggebracht worden, ideaal! Kwaliteit meer dan prima en heel snel en eenvoudig op te zetten. Een echte blikvanger!

Snelle service

Makkelijk en snel geregeld met ophalen en brengen. Fijn dat je op eigen tijd de pop kan ophalen bij de zaak.

top

fijne bezorging top verpakt alles is duidelijk en super figuur gehad

perfect

Goed geregeld, het terugsturen was eenvoudig.

Super goed

Pop zag er goed uit, service is top, en de mensen. Zijn super vriendelijk die hier werken

Fantastisch

Vanaf het huren van de pop tot aan het terug brengen van de pop is in 1 woord fantastisch geregeld Via de mail kun je precies zien waar je de pop op kunt halen je naam staat netjes op het kastje en waar je de pop in kunt doen als je het terug brengt

Wow wat een service, echt super. Netjes op tijd afgeleverd, goed verpakt, goede gebruiksaanwijzing erbij. Echt voor iedereen aan te bevelen.

Vlotte en nette service

Makkelijk te bestellen, contact en reactie is vlot, makkelijk op te halen en in te leveren.

Mijn ervaring is uitstekend geweest. Zoals op de site beschreven zo gebeurd het ook. Niks op aan te merken, perfect geregeld. Met de post ook prima geregeld ook tijdens drukte. Dank hiervoor

Tolnegenweg 3 A

3776PT Stroe

Over Opblaasfiguurshop.nl

Op dit moment bestaat Opblaasfiguurshop.nl uit twee personen: Eddy Melissen & Marinda Dijkhuizen-Melissen. Heej… dezelfde achternaam? Jazeker de zelfde achternaam, wij zijn namelijk broer en zus. En we kunnen je uit ervaring vertellen dat het samenwerken nu een heel stuk beter gaat dan toen we nog klein waren... Normaal krijg je op een pagina zoals deze (over ons) een of ander deftig verhaal te horen over wie wij zijn, hoeveel passie we zouden hebben, wat onze drijfveren zijn, hoe goed we wel niet zijn en hoe goed we het met de wereld om ons heen voorhebben. Meestal is die tekst doorspekt van hoogdravende en intellectuele woorden. In de veronderstelling dat je daar als klant wel van onder de indruk raakt… Maar wij zijn Opblaasfiguurshop.nl. Wij verhuren gewoon opblaaspoppen. Daarom houden wij het vooral… LUCHTIG… Opblaasfiguurshop.nl is Nederlands grootste verhuurder in Abraham en Sarah poppen. Wij hebben vooral heel veel poppen in heel veel verschillende thema's. Dus het maakt niet zo gek veel uit wat je precies zoekt, want wij hebben namelijk bijna altijd wel iets wat bij de jarige past!