Tevreden

Persoonlijk. Korte lijntjes. Duidelijke manier van werken. Dus tevreden

Goede en persoonlijke service!

Binnen 2 weken was ons huis verkocht! Gerard gaf eerst een goed advies over de wijze waarop de woning het beste in de markt kon worden gezet. Nadat we samen de juiste timing en vraagprijs hadden bepaald, ging het heel snel. Zeer tevreden!

Great

I am very thankful for the interest and help.

• Would you recommend us? Yes

Contacten positief en geen negatieve ervaringen.

De makelaar die “echt” ontzorgt

Zeggen wat je doet en doe wat je zegt. Alles top geregeld van A tot Z. Uitstekende communicatie en nuchtere kijk op de zaak. Makelaars puur sang.

Professioneel

Het is nog wat te vroeg eigenlijk om algehele beoordeling te geven, omdat ons huis nog maar net te huur staat. De intake en het proces naar de verhuur toe was prima.

Goede betrokkenheid en adequaat handelen bij de zaken

Tot het verhuren van deze woning had ik geen ervaring met Fryslan Homes. Ik ben door een kennis in contact gekomen met ze en ze hebben het hele proces van het verhuren van de woning goed begeleid.

In een woord uitermate tevreden.

De afhandeling van de verkoop is uitermate goed verlopen. Het contact met Gerard was ook perfect. Dus alle lof voor de afhandeling, ook als ik nog een vraag stel na dat alles is afgehandeld. Met groet, Jur Ester

Goede service gehad

Hi, gewoon een top service gehad en vriendelijke mensen. Op 1 raar telefoongesprek na waarbij een medewerkster onprettig reageert omtrent documentatie/een bezichtiging, terwijl er met een andere collega maatwerk was afgesproken.

Heel goed en snel

Binnen een week ma de bezichtiging mooi snel de sleutels gekregen

Als ik weer zou kopen/ verkopen ging ik weer bij Fryslân homes

Hele goeie ervaring met Gerard als mijn aankoop/ verkoop makelaar samen kijken naar de mogelijkheden het ontzorgen en altijd kunnen bellen met vragen vind ik Geweldig!

Serous

Very good services

10/10

Mirela was really helpful. With proper documentation, the process went smoothly.

10/10 recommend

Very quickly process. I could rent two different studios, one for me and one for my mother. We had the proper documentation already which contributed to a smoother process. Mirella was really helpful to have us already moved in in 3 days frame.

Uitstekende begeleiding bij verkoop huis.

De medewerker was altijd bereikbaar. Hield zich aan de afspraken. Vriendelijk in de omgang.

Pro-actief, vriendelijk, flexibel, meedenkend en professioneel!

Vanaf het prille begin was er sprake van een bijzonder aangenaam contact met Marco en Monique. Pro-actief, vriendelijk, flexibel, meedenkend en professioneel! Eerst verhuur, daarna verkoop. Het heeft wat tijd gekost en ik heb Marco voor forse uitdagingen gezet (onbewust), die allen zijn aangegaan en tot een goed einde zijn gebracht. Kortom: een bijzonder huis, bijzondere voorhistorie, bijzondere omstandigheden en een net zo bijzondere makelaar, zonder wie het niet zou zijn gelukt. TANKEWOL, Marco!! Cheers, Theo Oostendorp

Fijne samenwerking!

Sinds een aantal maanden verhuur ik mijn woning via Fryslan homes. Fijne communicatie, professioneel en tevens betrouwbaar. Zeer tevreden over de geboden service!

Was super alles snel geregeld dik tevreden

Super goed dik tevreden snel schakelen mee denken top

Perfecte samenwerking met Mirrela

Professionaliteit

Professioneel en betrouwbaar. Mijn dochter en ik hebben het huis gehuurd. Het eerste gesprek verliep goed en na een week kregen we de sleutels. Telefonisch en e-mail contact verloopt altijd goed. Ik raad Fryslan Home aan

Perfect!

Goede communicatie met Mirella, een topper!

goed team

Het is een goed team dat weet wat ze doen.

Alles was goed en vlot geregeld

Ga zo door!

keurig geregeld!

Nas het vertrek van een vorige huurder kregen we binnen korte tijd een nieuwe huurder aangereikt. Overdracht weer professioneel en netjes geregeld.

Betrouwbaar, vriendelijk, ter zake kundig

Wij hebben ons huis verhuurd via Fryslân Homes. Het prettige contact, de kundigheid en het vertrouwen wat ze uitstralen maken ze waar. Wij zijn dik tevreden.

Struikheide 6

8445SE Heerenveen