De locatie is perfect, compliment voor de inrichting en bijbehorende verzorging. De correspondentie was direct en vriendelijk. Kortom een mooie locatie om een familie of gezinsweekend te organiseren. Dank Herman Ramakers
Beste Herman, Dank u wel voor uw super mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend
Van alle gemakken voorzien, modern, mooie badkamer, lekkere bedden.
Beste Willem, Dank u wel voor uw super mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Begijnhof
Leuke plaats om verschillende uitstappen te doen
Beste Fabke, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest, welke uitstapjes heeft u zoal gedaan? Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Tenhof
Gesitueerd in een bijzonder mooi Nederlands landschap gaf deze locatie ons het gevoel ver van huis en toch heel dichtbij te zijn.
Beste Joena, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend
we hebben met ons groot gezin genoten van onze vakantie.
Beste Dirk, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u heeft genoten tijdens uw verblijf. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Tenhof
Met kerst hebben een hele fijne week gehad met de hele familie (15 personen)in het Rentmeestershuis. Een huis met een hele fijne keuken, eetkamer en zitkamer. We hebben maar 1 minpuntje en dat is dat de matrassen niet zo fijn zijn, ze liggen door en zijn aan vervanging toe.
Beste Helen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad in het Rentmeestershuis. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Tenhof
Fijne week gehad met familie en vrienden.
Beste Dikkie, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Tenhof
mooie verzorgde woning, vriendelijk onthaal. ideale omgeving om een leuke vakantie door te brengen zeker een aanrader
Beste Cecile, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed hof van Ulvend.
Al hetgeen je nodig hebt is aanwezig maar het geheel oogt vrij "kil" dit geldt zeker voor de badkamers . Ik miste in de inkomhal ruimte om wandelschoenen te zetten/jassen te hangen.
Beste Carine, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Eyserhof
Heerlijk genoten en gewandeld. Prima uitvalbasis voor activiteiten. Schitterende omgeving.
Beste Tiny, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed hof van Ulvend.
Prachtige locatie, netjes en comfortabel ingericht
Beste Evelyne, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Eyserhof
We hadden met 17 personen een woning op het landgoed van Ulvend, en deze was voorzien van alle gemakken en comfort. We hebben een uitstapje naar Luik gemaakt en hebben in de omgeving gewandeld. Voor een lang weekend (1 t/m 3 november 2019) was dit geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Robert, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed hof van Ulvend.
Veel speelaccomodatie voor de kinderen. Alles is goed onderhouden. Huis is zeer goed in orde.
Beste Aline, Dank u wel voor uw super mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Tenhof
Enige opmerking die ik /wijhebben: het systeemplafond van het molenhuis. Dat is echt zonde van het gehele pand.
Beste Erik, Dank u wel voor uw beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Hoeve Vakanties | Domein Mol;en van Medael.
zie boven
Beste Peter, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de omgeving. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Begijnhof.
Mooi verblijf op een mooie locatie
Beste Mario, Dank u wel voor uw beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend.
Ook de samenwerking met Hof van Medael is super! Voor het ontbijt, de ontspanning, de gourmet alles even goed.
Beste Françoise, Dank u wel voor uw super mooie beoordeling. Ik zal uw complimenten overbrengen naar Molen van Medael. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend
Het was een voortreffelijk weekend. Ook was het weer niet zo goed maar heerlijk kunnen wandelen.
Beste Martin, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een voortreffelijk weekend heeft gehad en lekker heeft kunnen wandelen. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Tenhof
Zalig weekend achter de rug!!!
Beste Eveline, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een zalig weekend heeft gehad in de Eyserhof. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Hoeve vakanties| Domein Eyserhof
Fantastisch huis in een prachtige locatie.
Beste Koen, Dank u wel voor uw super mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met Vriendelijke groet, Hoeve Vakanties| Domein Molen van Medael.
Het was vanouds geweldig. Super mooi park en hele aardige mensen. We misten wat keukengerei en het riool rook je op de badkamer. Maar daar gingen ze wat aan doen. Het was eens zeer goed bevallen.
Beste Ruben, Dank u wel voor uw super mooie beoordeling. Graag zien we jullie nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve vakanties| Domein Molen van Medael
Mooie omkadering, toffe activiteiten, heel vriendelijk personeel. Goed georganiseerd.
Beste Kathy, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag zien we jullie nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve vakanties| Domein Molen van Medael
Wij hebben een super leuk weekend gehad. Wij verbleven met vrienden in de melkhuisjes. Genoeg plek voor iedereen. Ook hebben we een aantal activiteiten gedaan. Echt super geregeld en voor een leuke prijs! Zeker een aanrader!!
Beste Yvonne, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Super om te lezen dat jullie zo genoten hebben in het Melkhuisje, hier doen we het uiteindelijk allemaal voor! Graag zien we jullie nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve vakanties| Domein Molen van Medael
gezellig weekend
Beste Chris, Dank u wel voor uw mooie beoordeling van het Landgoed Hof van Ulvend. Fijn om te lezen dat u een gezellig weekend heeft gehad. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties| Landgoed hof van Ulvend
mooie streek en toffe vakantiewoning
Beste Richard, Dank u wel voor uw beoordeling van de Tenhof. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties| Domein Tenhof