Heerlijk rustig gelegen, gezellige kleinschalig domein. De huisjes zijn perfect onderhouden. De eigenaars zijn super vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker nog eens terug.
Beste Kelly, Dank u wel voor uw super mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad in de vakantie woning van Molen van Medael. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Molen van Medael
ondanks de grote hitte fijne vakantie gehad
Beste Arno Knobbout, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een fijne tijd heeft gehad ondanks de extreme hitte. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Tenhof
Tipje: muggeraam aan slaapkamers
Beste Ivo, Dank u wel voor uw super mooie beoordeling. We zijn momenteel druk bezig met de muggen/vliegen horren voor de slaapkamers. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend
Heel fijne tijd gehad alles goed geregeld en verzorgd
Beste Willem, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een fijne tijd heeft gehad in de Begijnhof. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Begijnhof
We hebben bij het hof van Ulvend een heerlijke week gehad met de hele familie (3 generaties). De accommodatie is slim en modern ingericht. Elke kamer een eigen badkamer, prima bedden, ruime woonkamer en keuken. De buitenruimte is mooi. Genoeg ruimte om te spelen voor de kinderen. Wij waren er toen de kersen geoogst werden. Leuk om te zien hoe dat gebeurd.
Beste Else, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u een heerlijke week heeft gehad met de gehele familie. Leuk om eens gezien te hebben hoe de kersen "geplukt" worden! Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend
mooie omgeving mooie accommodatie mooie ligging
Beste Peter, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein molen van Medael
De woning bevindt zich op een enorm domein waardoor de kinderen zonder gevaar kunnen rondlopen. Er zijn een petanque baan en een tennisbaan en een ruim terras met omringende weiden
Beste Helene, Dank u wel voor uw super beoordeling. De kinderen hebben zich goed vermaakt op het domein zo te lezen :-) Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties |
Het huis is top. Ideale en zeer rustige ligging. Ook fijn dat we gebruik kunnen maken van de sportvelden. Het huis is praktisch ingericht; ruim genoeg met alle benodigdheden en toch ook heel gezellig! De communicatie verliep super vlot. Vriendelijke mensen! Wij zouden hier zeker terug naar terug keren!
Beste Lien, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Tenhof
Mooie locatie, sommige bedden waren wat minder maar wel erg mooi. Super inrichting en genoeg ruimte. Erg schoon. Goed dat alles wat over blijft qua eten achter gelaten kan worden om aan gezinnen of dieren te geven, mooi initiatief.
Beste Nikki, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Eyserhof
Sfeer volle accomodatie met vriendelijke personeel en geode brasserie. Fijne locatie op even mooing locatie voor gezinnen en stellen
Beste Sydney, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Eyserhof
We komen hier al jaren met veel plezier
Beste Stijn, Dank u wel voor uw mooie beoordeling, en dat u al zoveel jaren met plezier komt naar de vakantiewoningen van Hoeve vakanties. Graag zien we u dan ook in de toekomst nog een keertje terug. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Tenhof
goede ervaring, alles mooi schoon, enige minpuntje zijn de douches. Heel weinig water, zeer kleine straal, lastig om je haar ook te wassen
Beste Claudia, Dank u wel voor uw beoordeling. Dank u wel voor het doorgeven van de douchestraal, als u dit tijdens uw verblijf had doorgegeven hadden we er gelijk naar kunnen kijken voor u en het probleem kunnen verhelpen. Graag zien we u in de toekomst nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met Vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Begijnhof
We hebben een leuke week gehad. We werden vriendelijk ontvangen. De accommodatie met name het woongedeelte vond ik voor een grote groep erg klein. Op de foto oogt het groter. Ietwat gedateerd. Her en der ook niet echt schoon ( bananenschillen op kast. En taart resten op de grond) Vanaf vrijdag kregen wij buren. Een grote groep jongens. Begrijpelijk dat dan de muziek wat harder staat. Prima mee te overleggen of hij wat zachter kon na 12 uur s avonds. Toch vindt ik dat er vanuit het park meer toesicht op zou moeten zijn. We voelde ons zeer bezwaard om het zelf te moeten oplossen.
Beste Bianca, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u een leuke week heeft gehad, ondanks de minpuntjes. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | Domein Ten Hof
Originele beoordeling
Geweldig voor allerlei gezelschappen. Rust, maar ook genoeg plek voor tieners om te rennen, voetballen, verstoppertje te spelen, en in het donker het bos te ontdekken :-)
Beste Daniëlle, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Molen van Medael
Mooie locatie, waar we met een groep van 36 personen verbleven. Ruime slaapkamers met eigen badkamer en zeer royale leefruimte en keuken. Verder een restaurant met lekker eten, waar je vijf dagen per week terecht kan. Hier wordt o.a. vlees geserveerd van de eigen streekrunderen. Voor wie wil golfen: een prachtige short-golfbaan. Prima uitgangssituatie voor vele mooie wandelingen. Vriendelijke en behulpzame eigenaar en personeel. We kwamen hier voor het vijfde jaar en hopen dat nog lang te blijven doen.
Beste Natuurstudieweek, Dank u wel voor uw Eysersterke beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie hopen nog vaak terug te komen, wij zien jullie uiteraard ook graag weer in een van onze vakantiewoningen terug. Met vriendelijk groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Eyserhof
Met onze familie verbleven wij op een fantastische locatie in een schitterende omgeving. De kinderen van mijn broer & schoonzus en zus en zwager genoten van de speeltuin, de schatzoektocht en het riviertje de Geul dat over het landgoed stroomt. De gastheer en gastvrouw waren bijzonder vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Wij kwamen iets eerder dan zij verwachtten, het huis was al gereed. Zij liepen 's avonds een ronde over het park om een vriendelijk praatje te maken. Zorgden meteen dan luidruchtigere buren na 22u wat stiller werden en gaven goede tips over uitstapjes in de omgeving.
Beste Erik, Dank u wel voor uw zeer mooie beoordeling. Zeer fijn om te lezen dat uw verblijf zo goed bevallen is. Ik heb uw complimenten al doorgegeven aan de Molen van Medael. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Molen van Medael
ik kan alleen maar positief zijn over de accomodatie. Alles was voorhanden dus geen klagen. Jammer alleen dat we de sleutel elders moesten ophalen. Zou je toch gewoon met de molen van Medael kunnen afspreken. En positief was ook de mogelijkheden mbt activiteiten. Goede en vriendelijke begeleiding.
Beste Frans, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles voor handen was en u geen klagen heeft gehad tijdens uw verblijf. Graag zien we u dan nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, Team Hoeve Vakanties | Domein Tenhof
We hebben een fantastisch weekend gehad in een prachtige en ruime opgezette woning. Alles wat je je kan bedenken was aanwezig in de woning. Het terras was ruim en aan de rustige kant.
Beste Daniel, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. fijn om te lezen dat u een fantastisch weekend heeft gehad en dat alles naar wens is geweest. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | Domein Eyserhof
Het was 10 jaar geleden dat wij uw domein met een groep bezochten. We vonden het hele weekend weer fantastisch, mede dank zij het weer. De Carrehoeve Ulvend 1b was prima in orde en het buitenterrein was ook top (incl. jeu-de-boules veld). Ook vonden we de gesprekjes met Angelique plezierig en nuttig. We zouden graag vaker bij jullie een weekend willen verblijven; we onderzoeken over ca. half jaar opnieuw onze mogelijkheden en nemen dan nog eens contact op. Hartelijk dank en graag tot ziens. Familie Sengers uit Bergeijk
Beste Janus en Lenie, Dank u wel voor uw zeer mooie beoordeling, en leuk om te lezen dat u weer terug bent gekomen na 10 jaar :-) Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. P.s. Groeten van Angelique Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend
vriendelijke leiding, mooie omgeving en een schitterend vakantie huis.
Beste Peter, Dank u wel voor uw zeer mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | Domein Ten Hof
Zeer mooie en verzorgde vakantieverblijf zowel binnen als buiten. Rustige omgeving en bijzonder goed gelegen om via fietsknooppunten de omgeving te verkennen, idem met wandelknooppunten. Een fietsstalling met oplaadpunt zou het geheel kunnen af maken.
Beste Albert, Dank u wel voor uw beoordeling en de tip voor de oplaadpunten. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | Domein Landgoed Hof van Ulvend
Zeker een aanbeveling waard. Alles was schoon en in goede staat.
Beste Mevrouw Linkels, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | Domein Ten Hof
Wij hebben een fietsweekend georganiseerd met 70 deelnemers. De locatie, de voorzieningen, het contact met de verhuurder was perfect. En absolute aanrader en wij hopen vorig jaar weer terug te komen.
Beste Emil, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Graag zien we u volgend jaar weer eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | Domein Ten Hof
Mooie accommodatie in een zeer mooie streek
Beste Gabriël, Dank u wel voor uw beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | Domein Eyserhof
Het was ongeveer wat we er ons van hadden voorgesteld. Een storend element was het werken met luidruchtige machines gedurende gans de dag.Tijdens onze BBQ was dit wel storend. Het uur van vertrek 10 u is ook vrij vrooeg.Onze groep doet dit al jaren en overal was dit 11u. Voor de rest een uitstekend mooi verblijf met mooie omgeving.Ontvangst was ook OK
Beste Raymond, Dank u wel voor uw beoordeling. Graag zien we u nog eens terug in een van onze vakantiewoningen. Met vriendelijke groet, team Hoeve Vakanties | Domein Eyserhof