Wij hebben een top kamp gehad!

De accommodatie was ontzettend schoon, netjes onderhouden en compleet. Wij hebben gebeld voor het glas in een slaapkamer en dit is diezelfde middag meteen opgelost! Dus super! Ook de omgeving is super. Wij hebben een super tijd gehad!

• Locatie Tenhof

goede service, te weinig toiletten voor grote groep

het huis was van alle gemakken voorzien. heel groot nadeel was toch 3 toiletten voor ruim 20 personen. verder hebben we heerlijk verblijf gehad!

• Locatie Tenhof

Veel ruimte en een echt vakantiegevoel

Zeer mooi vakantiehuis, netjes verzorgd en proper. Voldoende ruim binnen en buiten - met een grote leefruimte en ruimte op de verdiepingen. Een toilet en douche aan iedere slaapkamer is een echte luxe. In de keuken was - voor ons - weinig (kast)ruimte om voorraad weg te bergen en het keukenmateriaal, vnl glazen en messen mogen binnenkort vervangen worden. Zeer ruim achter de vakantiehuizen met speeltuintjes, volleybalveld, een bos, beekje wat super was voor de kinderen. Er is wel weinig privacy tussen de aanpalende woningen en geen restrictief op avondlawaai. Met een groep van 16 25/30 jarigen die een verjaardagsfeestje hielden was dit niet de complete rust die wij gehoopt hadden. In huis met de ramen toe heb je geen hinder van de buren. Mooie omgeving en uitvalsbasis om de Voeren te verkennen - zeer vriendelijke mensen in de regio. Aanvulling: de geleverde barbecue was minder naar prijs / kwaliteit.

• Locatie Tenhof

Mooie, ruime, prachtig gelegen accommodatie

Goed ingericht huis, wel erg gehorig door open trap in huiskamer. Traphekje voor kleine kinderen zou ook handig zijn. Leuk aangelegde speeltuin. We hebben echt genoten.

• Locatie Eyserhof

Goede service en kwaliteit

Wij vinden alleen de veren op de deuren storend. Verder alles prima.

Zeer Goed

Wij hadden ditjaar een paar opmerkingskes - we betalen 55 euro voor een BBQ - maar die werkt niet echt zeer goed - we verstaan dat er al iets stuk kan zijn maar goed dan moet dat opgelost worden. We vinden de nieuwe opbergrekken in de slaapkamers ook zeer onhandig - het vorige rek was veel beter. Voor de rest hebben we een tof verblijf gehad hoor en we komen zeker nog eens terug M vr gr Monique Fransen

• Locatie Landgoed Hof van Ulvend

Toplocatie met alles erop en eraan

Toplocatie : huis heel functioneel en netjes; ruime en verzorgde tuin

perfect!

• Locatie Tenhof

mooie omgeving prachtig huis,de luxe dat ieder een eigen bad kamer had.

heerlijk verblijf,mooi huis en mooie omgeving.

• Locatie Landgoed Hof van Ulvend

prachtige ligging, comfortabel maar sterk kostenbewust regime

Comfortabel huis, prachtige ligging. Huis is goed voorzien, maar ALLES van tijdelijke aard moet zelf worden meegenomen (afwasmiddel, zout, peper, wc-papier, keukenrol e.d.). Verder is het gebruik van de borg oneerlijk: nalatigheid van de verhuurder (geen warm water) kan niet bestraft worden, terwijl de verhuurder met de borg wel een sanctiemogelijkheid heeft.

• Kindvriendelijkheid N.v.t.
  • Locatie Molen van Medael

Goede locatie om met groep te vertoeven

Het is een beetje bizar dat voor gebruik van een BBQ moet bijbetaald worden. Beter tijdens de zomermaanden een prijsverhoging doen en BBQ sowieso ter beschikking hebben, dan te moeten afwegen of je die erbij huurt en mss niet gaat gebruiken als het weer tegen zit.

• Locatie Begijnhof

Prachtig en schoon huis met alle voorzieningen

Het huis is helemaal vernieuwd en van alle gemakken voor zien. Mooie slaapkamers en een fijn groot woongedeelte. Sanitair en keuken zijn bijzonder netjes en alles is aanwezig. Ook eromheen is het groen en speelvoorzieningen mooi aangelegd en verzorgd. Heel vriendelijk personeel.

• Locatie Molen van Medael

Alles zeer goed verlopen

we hebben een zeer aangenaam familieweekend gehad.

• Locatie Tenhof

Mooi domein, alles tot in de puntjes in orde, top !

• Locatie Tenhof

Prachtig vakantiehuis op een mooi domein!

Het huis is ruim & luchtig, met voldoende leefruimte. Prachtig uitzicht op de boomgaard. Mooie speeltuin voor de kleinsten. Buiten staan er voldoende tuintafels en -stoelen. Kamerindeling is ook handig (voldoende 2- en 4 persoonskamers). Elk zijn eigen badkamertje bovendien. MOoie speelruimte in de kelder waar de kinderen hun "privacy" kunnen hebben. Enige nadeel: de piepende deuren... daar mag zeker nog iets aan gedaan worden.

• Locatie Landgoed Hof van Ulvend

Vriendelijk personeel bij het ontvangst.

Het was super! Regelmatig verbleven in jullie vakantiehuisjes met vrienden en nu met familie. Met vriendelijke groeten en tot een volgend keer...

• Locatie Tenhof

mooie huis met voldoende ruimte voor groep. Fijne dagen gehad.

Het huis voldeed aan onze verwachtingen, netjes en genoeg ruimte; de matrassen en kussens waren niet zo prettig door de kunststof bekleding. en wat we misten waren theeglazen.

• Locatie Landgoed Hof van Ulvend

Ik vind het zeer fijn dat jullie alles hebben vernieuwd terwijl het eigenlijk vroeger ook nog wel ging. Goed hoe jullie de zaakjes in orde houden!!

Niets op aan te merken

Uitstekend!

Niets aan toe te voegen. Heel vriendelijk, uitzonderlijke faciliteiten. Aan te bevelen!

zeer comfortabele vakantiewoning in bijzonder mooie omgeving.

Zeer comfortabele vakantiewoning in bijzonder mooie omgeving. Enkel hadden wij de avonden nogal fris in de woning en de verwarming deed het niet.

mooie , nette accomodatie in een prachtige omgeving.

We zijn zeer tevreden. We vinden het wel moeilijk dat het saldo cash moet betaald worden. We hebben de accommodatie 2 jaar na elkaar gehuurd en vinden de prijsverhoging vrij hoog.

Goede communicatie snel antwoord en overzichtelijke website

Goede en duidelijke website. Zeker aan te bevelen voor een volgende keer.

Heel goed verblijf voor grotere groepen

Wij hebben een top weekend gehad met vriendinnen. Toffe ontvangst, goede bedden. Alles aanwezig in de keuken wat je nodig hebt.

Ondanks het slechte weer hebben we enorm kunnen genieten van het prachtig domein en leuke omgeving.

We waren met groep van 60 man, 33 volwassenen en 27 kinderen. Een drukke bedoening met zoveel volk en hadden wat pech met het weer waardoor we wat meer binnenactiviteiten moesten inplannen dan eerst gepland. Maar het was uiteindelijk fantastisch. Vrijdagavond leuke spelletjesavond gedaan, zaterdagochtend gaan zwemmen in mosaqua (25 min rijden) en huifkartocht, zaterdagnamiddag cupcakes gemaakt en kinderdisco. Zondag superleuke schattentocht op het domein, echte aanrader en namiddag gaan wandelen en toren en labyrinth ( niet simpel) aan drielandenpunt. Was topweekend, bedankt voor leuke samenwerking. Met vriendelijke groeten, Delbeke Stijn

Ulvend 1

6255NA Noorbeek