geweldig

vriendelijke vrouw met een fijne praktijk. Duidelijke en eerlijke gesprekken. Ook de afspraken worden nogmaals ruim van tevoren gemeldt via e-mailadres wat ik zelf als prettig ervaar. eerlijk gesprek gehad na 3 behandelingen hoe nu verder daar een bepaalde klacht niet verbeterde en ze gaf me advies voor een verwijzing naar de kno arts te vragen .

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? voorhoofd en kaakhootontsteking. vochtbalans. energie, suiker enz.
  • Ik ben behandeld met: Beide
  • Mijn klachten zijn hersteld N.v.t.

Pijn en klachten zijn er niet meer

Met ondragelijk pijn aan mijn linker onderbeen ben ik de praktijk binnen gekomen en nagenoeg zonder pijn, na de eerste behandeling, weer naar buiten "gelopen". Ongelofelijk! De pijn werd veroorzaakt door een lekkende cyste in mijn knieholte. (de cyste is ontstaan door slijtage in mij knie) Nog enkele behandelingen ondergaan en de pijn is nagenoeg helemaal weg gebleven. Ondertussen ook succesvol behandeld voor hooikoorts. Hier had ik zo'n 50 jaar last van. Na vier behandelingen zijn de klachten (tranende ogen, niesbuien en verstopte neus) verdwenen en ben ik gestopt met het innemen van mijn reguliere medicijnen.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Pijn aan linker knie/onderbeen/hooikoorts

Ooit was ik sceptisch

Ja ooit was ik sceptisch. Ik liep al 3 maanden met een stijve en pijnlijke nek. Mijn collega’s adviseerden mij om naar de acupunctuur te gaan. Baat het niet.. dus gedaan. Na 1 behandeling was ik van de pijn af en kon ik weer naar links en rechts kijken. Nu anderhalf jaar later heb ik net behandelingen tegen kanker achter de rug en wat lichamelijke ongemakken. Pijn vanuit mijn rug (ingezakte wervels) wat uitstraalt naar een spier in mijn been. Dus terug naar Wilma! Want weer baat het niet… Na drie behandelingen is het zo goed als weg. Niet de rugpijn, dat kan niet. Maar wel die spier in mijn been! Ik raad het iedereen aan! Baat het niet…

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Overbelaste spiereb
  • Mijn klachten zijn hersteld voldoende

100% verrast. Zeer goed geholpen.

Ik kon mijn arm niet meer optillen. Goed gesprek en alles uitgelegd. De acupuncturiste is een hele lieve vrouw met kennis van zaken. Eerlijk en duidelijk uitgelegd wat mijn kansen op verbetering zijn. Het is ongelofelijk, nadat de naalden geplaatst waren kon ik mijn arm alweer wat bewegen. Ik ben naar haar toe gegaan uit nood omdat de doktoren geen vooruitgang boekte terwijl ik zoveel pijn had. Ik had er eerder naar toe moeten gaan. Geen rare pillen maar alles op een natuurlijke manier opgelost. Zo blij nu. Ik kan, en dat doe ik ook, het iedereen aanbevelen.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Onbeweeglijke arm en heel veel pijn.
  • Mijn klachten zijn hersteld voldoende

Acupunctuur heeft mijn leven veranderd.

Sinds een lange tijd leid ik aan pijn, vorig jaar is bij mij de diagnose Fibromyalgie gesteld. Ik had veel pijn overal maar in speciaal op mijn rug en heupen. Ik ben toch gaan zoeken naar een alternatief om van de pijn af te zijn. Via Google ben gaan zoeken naar acupunctuur en ik kwam bij Wilma in Brielle, na een paar sessies kan ik zeggen dat de pijn in een 80% is verdwenen. Ik ben weer gaan wandelen en sporten. Dank je wel Wilma.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Pijn en gewicht

Fijne ervaring

Hele fijne uitleg over accupunctuur, ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Fijn geholpen bij het verminderen/bijna weg van mijn klachten.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Hooikoorts, pijn bij lever en nekklachten.
  • Ik ben behandeld met: Kruidentherapie, Acupunctuur

Geweldige behandeling tegen hooikoorts

Snel en deskundig geholpen door Wilma. Ontzettend blij met haar manier van aanpakken. Meteen in korte tijd een aantal behandelingen gehad, en daardoor nu van de klachten af. Geen anti histamine meer nodig. Wat een verademing!!!

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Hooikoorts

Blij!

"Ik ben echt superblij met de behandeling! Het resultaat is beter dan ik hoopte, het nu zoveel beter!

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Peesontsteking

Verrassend goede ervaring.

Was onbekend met acupunctuur. Naaldjes zetten niet altijd even fijn maar het resultaat maakt alles goed. Vanaf de eerste behandeling sneller in kunnen slapen. Wilma is zeer kundig en prettig in de omgang. Zeker aan te raden.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Slecht inslapen en BMS

Super blij!

Loop al 2 jaar met hielspoor klachten. Heb echt van alles geprobeerd. Fysio, dragen van strassburg sok, Shockwave, EPTE niks hielp totdat ik bij Acupunctuur Brielle terecht kwam. Het is een hele fijne ruime relaxte praktijk waar je in ontspannen sfeer wordt behandeld. Ben nu 6 x behandeld en kan gewoon weer een rondje van 3-4 km lopen met mijn hond, zonder pijn. Ben echt heel blij met dit resultaat. Wilma, je bent van goud, dankjewel!

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Hielspoor

Betrokken en deskundig

Wilma is betrokken en deskundig, ze kan zich goed inleven. ik voelde me bij haar gelijk om mijn gemak. Ook na een behandeling kun je bij haar aangeven wat het met je doet. Ze is goed bereikbaar en reageert snel.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? N.v.t.
  • Ik ben behandeld met: Acupunctuur
  • Mijn klachten zijn hersteld N.v.t.

Klachten verminderen al na een behandeling

Zeer ervaren met het juiste behandelplan. Wilma luistert en kijkt heel goed naar de klachten en gaat gericht aan de slag. Het voelde meteen vertrouwd en ik was op mijn gemak.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Spierspanning

Super!

Kon snel terecht in de praktijk bij Wilma. Had via whats app een bericht gestuurd naar de praktijk, die spoedig werd beantwoord. Na een behandeling van een aantal keren achter elkaar was ik snel van mijn klachten af. Na 1 behandeling merkte ik al verschil. Zo bijzonder! Ik ben er heel blij mee. Bedankt!

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Klachten strottehoofd
  • Mijn klachten zijn hersteld volledig

Had ik dit maar eerder geweten, zo blij!!

Na jarenlange klachten heeft Wilma, een zeer deskundige accupuncturiste, mij voldoende van mijn klachten afgeholpen. Alles wordt goed uitgelegd door haar en daarnaast zorgt ze voor een prettige omgeving waarin iedereen zich goed thuis kan voelen. Als het terugkomt weet ik haar zeker weer te vinden!

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? pijn r.o. in buik
  • Mijn klachten zijn hersteld voldoende

Mijn klachten lijken voor 90% te zijn opgelost.

Al jaren had ik last van een 'klem' op de keel. Door mijn werk met veel verantwoordelijkheid en veel schermwerk is er in de loop van de tijd spanning op mijn keel en kaken komen te staan. Deze spanning kreeg ik niet weg met ontspanningsoefeningen. Toevalligerwijs kwam ik in aanraking met 'acupunctuur' en met het idee van 'baat het niet, dan schaadt het niet' ben ik het gesprek en de behandeling aangegaan. Het schijnt een verschijnsel te zijn waar veel mensen last van ondervinden. Na zeven behandelingen en het gebruik van speciaal hiervoor uitgezocht Chinees kruidenpoeder is de spanning vrijwel verdwenen. Ik sloot de behandelingen af met de woorden: 'Als ik merk dat ik ergens in mijn lijf vast kom te zitten ... ik weet je te vinden'. Dank je wel!

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? spanning op de keel
  • Mijn klachten zijn hersteld voldoende

Ontspannende omgeving en prettige sfeer zijn op zich al prettig. Veel aanvullende info van Wilma tijdens de behandeling.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Polyneuropathie en slaapprobleem

Objectieve benadering van klachten

Gekomen met pijnklacht in voet tgv een peesontsteking en een heupklacht . Prognose mbt peesontsteking eerlijk dat dit mogelijk niet reageert op de behandeling. Pijnklachten ook na 4 behandelingen niet verminderd. Heupklachten hierentegen volledig over.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Pijnklachten voet en heup
  • Mijn klachten zijn hersteld onvoldoende

Fantastich

Wilma weet waar ze het over heeft, voor mij pijnbestrijding bij polyneuropathie Het is niet te genezen maar ze heeft bij mij de pijn met ik denk 70% gereduceerd Echt geweldig Wilma van mij mag je blijven. Dankjewel

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Polyneuropathie

Van

Ik ging naar Wilma als een soort “laatste redmiddel” . Onder het mom van :” baadt t niet, dan schaadt het niet”! Ik liep al 2 jaar met een enorm pijnlijke arm/ schouder na een val. Fysio gehad, maar de pijn en vooral de bewegings-beperking bleef! Na een uiterst aangename kennismaking met Wilma, ging deze kundige vrouw met haar naalden aan de slag. Na het zetten van een paar naaldjes zei ze: “ til je arm nog eens op”? En tot mijn enorme verbazing was de beperking al veel minder en ook de pijn bij de beweging! Ik kon haar wel zoenen! Na 4 behandelingen ben ik eigenlijk nagenoeg van de pijn af en is de bewegings beperking weg!! Ik kan mijn handjes weer allebei in de lucht gooien!!

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Frozen shoulder
  • Mijn klachten zijn hersteld volledig

Ervaringsdeskundige acupunctuur bij uitstek!

De klacht wordt altijd series en met uiterste precisie behandeld. Na deze effectieve pijn gerichte behandeling ga u altijd ontspannen naar huis. Van harte aanbevolen!

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Rug en nek

Fijne ervaring

Wilma is zeer kundig en denkt vooral mee. Helaas werden mijn klachten niet minder maar dit ligt aan mijn kwaal en zeker niet aan de kundigheid van Wilma.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? cva
  • Mijn klachten zijn hersteld onvoldoende

Ik ben super blij dat ik van mijn pijn af ben,en daardoor ook weer kan slapen. En als het nodig is kom ik zeker terug.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Slijmbeurs ontsteking in heup
  • Mijn klachten zijn hersteld voldoende

De pijn is zoveel minder na de behandeling

Het is bijna niet te geloven. Maar de pijn is door de behandeling beter onder controle.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? Onderrug
  • Ik ben behandeld met: Kruidentherapie, Acupunctuur

aanrader

Ik heb artrose in beide knieen, rechterheup en 2 stenoses in onderrug, daarbij dus veel pijnbeleving. Na 4 sessies acupunctuur heb ik alleen nog last van mijn linkerknie, hierin zit inmiddels geen kraakbeen meer dus was wel te verwachten dat dit niet geheel verholpen kon worden. Liever op deze manier dan met zware medicatie, al met al een prima resultaat.

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? artrose pijn
  • Mijn klachten zijn hersteld voldoende

Een treffende behandeling met snel resultaat

Met een heftige rugpijn binnengekomen waar ik amper door kon lopen en na 4 behandelingen ben ik weer aan het sporten. Goed behandeld door een aardige professional

• Voor welke klacht(en) bent u behandeld? (Onder) Rug

Van der Fuyckstraat 11

3232AL Brielle

Over Pijncentrum Acupunctuur Brielle

Ik bied al meer dan 15 jaar behandelingen aan volgens de Chinese geneeskunde. Mijn specialisaties zijn Pijnbestrijding, Interne Klachten en Cosmetische Acupunctuur. De praktijk en ik zijn aangesloten bij beroepsvereniging ZHONG. Vanuit de aanvullende verzekering worden de behandelingen vergoed. Er wordt wel een Eigen Bijdrage gevraagd. Acupunctuur kent een geschiedenis van duizenden jaren, kent geen of nauwelijks bijwerkingen en werkt snel en effectief. De Chinese Geneeskunde vormt een goed alternatief voor allerlei gezondheidsklachten waarbij ik de medische kant beslist niet uit het oog verlies. Zie ik jou binnenkort in de praktijk?