Naar zeventien jaar fysio voor mijn nek- en schouderklachten ben ik bijna vier jaar geleden behandeld hiervoor en o.a. ook voor veel klachten voor mijn lage rughernia. Afgelopen maand weer terug voor mijn hernia klachten en naar zes behandelingen weer pijnvrij. Mijn nek- een schouderklachten zijn tot nu toe nog steeds zo goed als weg. Voor mij de beste behandeling voor mijn klachten.
Na de teleurstellende behandelingen bij twee fysiotherapeuten had ik nog steeds last van een nare pijn in mijn biceps. Mijn huisarts constateerde binnen twee minuten een slijmbeursontsteking in mijn schouder en bood mij een goudinjectie aan. Ik ben niet op dit aanbod ingegaan omdat vreesde dat dit een tijdelijk effect zou geven. Ik hoopte op een goed resultaat door het toepassen van acupunctuur. Na een 5-tal behandelingen bij Acupunctuur Brielle bleken mijn klachten af te nemen en verwacht ik een totale genezing. Mijn kwaliteit van leven is met sprongen vooruit gegaan. Daarnaast heb ik van Wilma inzicht gekregen in het totaalplaatje van de samenwerking van lichaam en geest. Ik voel mij zowel lichamelijk als geestelijk "verlicht" door de behandelingen bij Acupunctuur Brielle. Ik raad een ieder die pijn heeft aan om bij Wilma te rade te gaan. Wilma denkt nuchter, is vriendelijk en geeft een eerlijk advies.
Ik was een beetje sceptisch en ben enorm bang voor naalden. Schouder, nek-en buikklachten verholpen. Daarbij ook rust en energie gewonnen. Ongelooflijk doeltreffend! Vrienden dit al aangeraden en zal dat zeker blijven doen! Dankjewel!
M’n vuur was gedoofd ,m’n persoonlijkheid was weg .was mezelf ergens verloren .maar door acupunctuur (Wilma) me zelf terug gevonden :ben weer mezelf ,energie voor 10 kan de wereld weer aan .zo dankbaar .dank je wel hgr Yvon
Ik ben blij dat ik eindelijk de knoop doorgehakt heb om te stoppen met roken. Accupunctuur heeft mij hierbij super geholpen, geen onrust, geen stress, gewoon stoppen en volhouden zonder probleem. Had ik jaren eerder moeten doen. Wilma heeft mij hier super in begeleid, ze luistert naar je en geeft advies. Alleen maar lof!
Helaas werkte acupunctuur niet bij mij maar Wilma heeft haar best gedaan. Ik voelde mij uitermate op mijn gemak bij een super lieve deskundige vrouw.
Ik heb het als zeer positief ervaren het gaat er heel relaxt aan toe en je bent geen nummer er wordt juist verder gekeken als alleen de klacht waar je voor komt
Fijne kennismaking, toegankelijke hulpverlener. Snel resultaat!
Zeer prettige therapeute. Goede uitleg van zaken en verwachtingen. Behandeling is zeer snel aangeslagen met gewenste vermindering van de pijnklachten. Boven verwachting.
Als wandelen je grote hobby is en je wordt geveld door een vloetplaat ontsteking dan kan je bijna niets meer. De doktor zei er staat 1 jaar tot 1,5 jaar voor. Na 6 maanden ben ik bij acupunctuur Brielle terechtgekomen en Dankzij Wilma ben ik er na 5 behandelingen er volledig vanaf. Al gelijk bij de eerste behandeling voelde ik een enorme vermindering in pijn. Wilma je bent een topper en ik heb door jou mijn oude wandelniveau weer bereikt. Duizend maal dank!
De acupunctuur therapie gehad omdat ik langer dan 40 weken zwanger was. De behandeling als fijn ervaren en Wilma is een warme leuke vrouw! 's avonds is de bevalling spontaan opgekomen. Kortom aanrader!
Na bijna een jaar reukloos of met een vreselijk vieze niet te omschrijven geur door het leven te zijn gegaan door corona, bij Wilma terecht gekomen... (nadat de huisarts zei dat er niets aan te doen was en ik maar 2x daags aan geurtjes moest ruiken om mijn reuk te trainen)..... en ik daar iets te ongeduldig voor ben... Iets zei mij dat er een alternatief voor moest zijn.... ineens pote accupunctuur op... na 1 telefoontje gelijk een afspraak gemaakt en Wilma vertelde over de verzwakte milt.... hierdoor reuk verlies... en alle andere symptomen.... waarin ik mij heel goed herkende... 1e afspraak... naaldjes in onder benen en armen... en echt waar m'n eerste reuk ervaring sinds een jaar, heel voorzichtig.... een traantje over m'n wang.... na de 2e behandeling de stank weg... en nu na 5 behandelingen ruik steeds meer.... appeltaart, speculaas, parfum...geweldig.... Verde rmeer energie, focus.... gewoon weer de oude ik....SUPER BLIJ.... echt een aanrader!!!!
Ik kwam bij Wilma terecht met zgn globus gevoel ( constant n brok in je keel en daardoor slikproblemen en langdurig hoesten). KNO arts en gespecialiseerde logopedie gaf geen resultaat. Deze klachten had ik 2 jaar. Na de acupunctuur behandeling in combinatie met Chinese kruiden ben ik van mijn klachten af.
Ik ben naar accupunctuur gegaan omdat ik erg veel last had van opvliegers en slecht in mijn vel zat. Na een aantal behandelingen al heel veel verschil ben erg tevreden wou dat ik het eerder had gedaan.
Na 10 behandelingen fysio en niks opgeschoten raade mijn vriendin aan om naar Wilma te gaan. Meteen bij het naalden zetten voelde ik al veel minder pijn. En het bleef ook minder pijn doen. Nu na 6 behandelingen ben ik pijn vrij.
ik had jaren eerder moeten gaan
Naar aanleiding van de uitslag van een mdb bloedtest ben ik in aanraking gekomen met acupunctuur. Ongelooflijk maar na 1 behandeling was ik van mijn bekken klachten af. De praktijk ruimte en de prettige benadering heb ik als heel prettig ervaren
Nooit gedacht dat zo’n klein prikje zo’n groot effect zou hebben, helemaal geweldig Mijn ischias is totaal verdwenen
Begonnen met een voor bespreking, plan van aanpak volgende. Voor elke behandeling was er een gesprek en hierop werd de behandeling indien nodig aangepast. Waarom acupunctuur. Ik zat in een spagaat navelbreuk operatie en mijn slokdarm verbrand door maagzuur. De behandeling werd gericht op de pijn na de operatievan de navelbreuk Na enkele behandelingen werd de pijn minder en uiteindelijk geheel weg. Ab de Jonge
Na een beknelde zenuw in mijn been te hebben opgelopen, heb ik eerst een kuur diclofenac gedaan. Pijn in rug en dof prikkelend gevoel in bovenbeen bleef. Via een vriendin contact opgenomen met Acupunctuur Brielle. Wilma kan goede bepalen wat er gedaan moet worden en heeft een goed resultaat. Na 6 behandeling eigenlijk klachtenvrij. Prima optie voor dit soort aandoeningen.
Luistert geduldig naar klachten en maakt behandelplan. Behandelingen worden pijnloos uitgevoerd. Bij mij na paar behandelingen al zichtbaar resultaat (waar dermatoloog geen winst meer boekte). Geeft eerlijk aan wanneer behandeling gestopt kan worden.
Was voor mij een onbekend terrein. Maar het hielp bij mij niet.
Ik had mijn schouder overbelast en had de keuze om naar de dokter te gaan en een spuit corticosteroïden te halen. Maar vorige keer had acupunctuur mij ook goed geholpen. Ik heb gebeld en kon dezelfde week al terecht,en na een aantal behandelingen had ze het weer voor elkaar. Zeer blij mee.
Al jarenlang last van mijn darmen, slecht slapen en pijnlijke nek en schouders door stress. Na een hele goede uitleg, door iemand die heel snel in de gaten heeft waar je klachten vandaan komen. Begonnen met het behandelen van mijn darm problemen. Nu het prikken van de 1ste naaldjes voelde ik dat er wat gebeurde met mijn lichaam. Mijn lijf is helemaal gereset en ik voel me zoveel beter. Ik blijf om de zoveel weken terug komen om te kijken wat er op dat moment voor klachten zijn en om dan die aan te pakken. Ik raadt het iedereen aan om te proberen. Het is een ervaring die ik niet had willen missen. Bedankt!!
Van der Fuyckstraat 11
3232AL Brielle
Ik bied al meer dan 15 jaar behandelingen aan volgens de Chinese geneeskunde. Mijn specialisaties zijn Pijnbestrijding, Interne Klachten en Cosmetische Acupunctuur. De praktijk en ik zijn aangesloten bij beroepsvereniging ZHONG. Vanuit de aanvullende verzekering worden de behandelingen vergoed. Er wordt wel een Eigen Bijdrage gevraagd. Acupunctuur kent een geschiedenis van duizenden jaren, kent geen of nauwelijks bijwerkingen en werkt snel en effectief. De Chinese Geneeskunde vormt een goed alternatief voor allerlei gezondheidsklachten waarbij ik de medische kant beslist niet uit het oog verlies. Zie ik jou binnenkort in de praktijk?