Goede Podoloog

Gaf mij goede advies

Vriendelijk en netje

Was snel van mijn klachten af na aanpassing steunzolen, intapen van voet en aangepaste schoenen.

Goede ervaringen met Anna Vita. Was snel van mijn klachten af na aanpassing steunzolen, intapen voet en aangepaste schoenen.

Vriendelijk. Neemt de tijd.

Goed gesprek, observatie en conclusie

Na een goed gesprek en check up kreeg ik voor mijn gevoel de juiste verwijzing.

goede persoonlijke service!

We zijn warm ontvangen, goed geholpen en met goede adviezen en lekkere voetjes weer naar huis gegaan.

Fijne adequate begeleiding

Prettige benadering. Duidelijk in advies. Eigen wensen worden meegenomen.

Duidelijke uitleg

Rustig en vakbekwaam

Weet het nog niet M'n steunzolen krijg ik 14 Jan.

Nog geen idee

Vriendelijk en snel geholpen

Vriendelijke benadering en gemakkelijk een afspraak te maken

Prima zolen aangemeten, nadat de eerste linkerzool niet voldeed.

De linkerzool werd snel aangepast en is tot op heden prima.

Professionele hulp

Vriendelijke en gezellige hulp

vasten klant.

wordt goed geholpen,ze nemen de tijd voor je. goed en vakundige persoon..

Leerzaam en goed

Zelf was ik nog niet bij de behandelingen geweest. Ik kreeg een duidelijke uitleg over wat ze eerder al gezien en behandeld had. Tijdens de behandeling, wat onze hond echt heerlijk vind, wordt uitgelegd wat ze aan het doen is en waarom. Hoe het zelf te doen en welke oefeningen we zelf nog met hem moeten doen. Dit alles in alle rust en heel ontspannen. Alles bij elkaar wordt de hond er merkbaar beter van en heb ik ook veel geleerd waardoor ik zelf weet waarom ik welke oefeningen moet doen waar hij ook weer beter van wordt. Al met al zeer goed, leerzaam en nuttig.

vriendelijk, betrokken

neemt alle tijd, misschien wel teveel tijd voor mij. laat mij onnodig 18 minuten wachten

Professionele prettige houding

Goede praktijk, goede behandelaar

Goed en deskundig geholpen!

Goede ervaring. Een vriendelijke en deskundige mevrouw.

Erg goed

Voor de tweede keer steunzolen laten maken. Ik heb een irritatie aan mijn peesplaat. Na 3 weken voorzichtig lopen op mijn zolen, kan ik nu weer meer dan een uur wandelen zonder pijn! Erg fijn natuurlijk!! Dus ik ben een tevreden klant!

Deskundigheid en ervaring

professionele benadering van het probleem

zeer aardige en bekwame vrouwelijke podotherapeut

werd deskundig en vriendelijk geholpen

zie boven

Deskundige en vriendelijke pedicure.

Ik dacht dat ik last had van een likdoorn maar bleek een watje te zijn. Pedicure heeft het deskundig behandeld zonder pijn.

een super gemotiveerde organisatie

een telefonische afspraak gemaakt met vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen. op de afspraak heel fijn ontvangen deze mevrouw neemt alle tijd en aandacht voor de persoon waar het om draait. Met vriendelijke groet van een heel tevreden klant. A van Ommen

Behandeling is goed

Behandeling is goed. Alleen is de praktijk 2 jaar geleden verhuist en heb ik daar geen bericht van ontvangen. Sterker nog, ik heb in 2 jaar niets over een vervolg afspraak gehoord. Zelf heb ik naar de praktijk voor een afspraak gebeld omdat mijn zooltjes kapot gingen. Ik kwam voor de afspraak en moest zoeken en vragen waar de praktijk nu zit. Misschien een tip, kijk de administratie van voor de verhuizing even na. Misschien zijn er meer patienten die al 2 jaar niets hebben gehoord. Met vriendelijke groet, J.Kooij-Scheer.

goed!

aan te bevelen.