Het vervangen van 7 houten pergola's door aluminium op de 5e woonlaag van ons flatgebouw was geen sinecure. Jumbo was snel met een goed doordacht plan van aanpak en offerte, die zowel creatief denken en gedegen kennis uitstraalde. De voorbereiding verliep rustig en de planning werd gehaald. de uitvoering van het werk verliep geheel volgens plan, en het personeel was deskundig, discreet, en communiceerde goed met de opdrachtgever en de individuele bewoners. Dus alles geheel naar wens: Uitstekende klus!
Goedendag, Hartelijk bedankt voor uw mooie bericht! Fijn om te horen dat alles zo goed is gelopen en het eindresultaat naar wens is, daar doen we het voor! Namens heel team Jumbo wensen wij u en de andere bewoners veel plezier van de aluminium pergola's. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
De kwaliteit van hun product staat buiten kijf, met name in de windbestendigheid. Na een aantal maanden bevalt dit boven verwachting. Tijdens de montage was er door een interne fout vertraging opgelopen wat uiteindelijk kordaat is opgelost. In ieder proces treden tegenvallers op en is het prettig wanneer deze worden opgelost.
Goedendag, Bedankt voor uw review! Erg fijn om te horen dat het geleverde systeem zo goed bevalt en ook onze service u positief is bevallen. Namens heel team Jumbo Barneveld wensen wij u veel plezier van uw balkonbeglazing. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Originele beoordeling
Onbeschoft gedrag van de verkoper in het oplossen van een door Jumbo veroorzaakt probleem. Door hun interne fout in de werkvoorbereiding is onvoldoende materiaal besteld en het project incompleet opgeleverd. Geen enkele toereiking om het werk af te maken, slechts dreiging met een Metaalunie-procedure. Ga niet met deze mensen in zee, ze vragen de hoofdprijs maar leveren geen service voor deze hoofdprijs
Goedendag, Bedankt voor het bericht. Onze welgemeende excuses voor de fouten die zijn gemaakt. Momenteel zijn wij met u in contact om het probleem zo spoedig mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Wij vertrouwen op een goede afhandeling. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Zorgvuldig en prettig personeel. Mooie kwaliteit materialen.
Goedendag, Hartelijk dank voor uw positieve review, erg leuk om te horen! Wij wensen u veel plezier van uw Jumbo-oplossing en een hele fijne zomer. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen
Goedendag, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met uw windscherm. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Uitstekend produkt, prima installatie team
Beste Joost, Hartelijk dank voor uw positie recensie. Wij wensen u veel plezier van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Voor zover ik kan beoordelen prima bedrijf. Ze doen wat ze hebben beloofd, maar zo hoort het eigenlijk ook.
Beste Monica, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat wij uw verwachtingen hebben waar kunnen maken. Wij wensen u veel plezier met uw overkapping! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
aankoop traject : helder en duidelijk montage: helder en duidelijk
Goedendag, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat alles duidelijk en helder verlopen is! Uw tips gaan wij meenemen om in de toekomst beter te doen. Namens heel team Jumbo veel plezier met uw lamellen overkapping! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Zonwering laten plaatsen op een bestaande pergola. Prima geregeld allemaal.
Goedendag, Dank voor uw recensie! Fijn om te horen dat alles prima is verlopen. Uw verbeterpunt speel ik intern door zodat we dat de volgende keer anders kunnen doen. Veel plezier met uw zonwering! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
alles goed op tijd volgens af spraken
Goedendag, Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie! Wij wensen u veel plezier met uw glaswand. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Wat een rust en toewijding !! Alles op de centimeter nauwkeurig . Vakmanschap hoog in het vaandel!!
Beste Jan & Nieke, Bedankt voor uw positieve recensie! Wat fijn om te horen dat het allemaal zo goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier van de zonwering. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Prima werk geleverd
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw beoordeling en overwegend positieve recensie. Uw verbeterpunt nemen we mee voor de toekomst. We kunnen beter communiceren wat wij allemaal onder deze montagekosten vatten - als voorbereidingen etc. Wij wensen u veel plezier van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Zeer kundig personeel en zeer klantgericht. Fantastische service.
Beste Annelies, Hartelijk bedankt voor uw complimenten en review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van de zonwering. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Goed advies
Goedendag, Hartelijk dank voor uw positieve recensie. Wij wensen u veel plezier van uw windschermen! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Via het vakantiepark Het Familiehuis in Nunspeet hebben wij van Jumbo een offerte ontvangen voor het plaatsen van een vast zonnescherm met elektrisch regelbare lamellen. Op basis van deze offerte hebben wij de verdere afspraken rechtstreeks met Jumbo gehad en dat is geheel naar tevredenheid verlopen via uitsluitend telefoon en mail. Ook de afstemming met Het Familiehuis voor de daadwerkelijke realisatie is naar onze mening goed verlopen.
Beste Adriaan, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn dat u het contact en de afstemming als positief ervaren hebt. Wat u zegt over de nader af te stemmen zaken is een goed punt. Dit gaan we meenemen in toekomstige offertes. Wij wensen u veel plezier met uw lamellen overkapping bij uw nieuwe chalet! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Prettige kennismaking in de showroom. Gaf de doorslag om de opdracht uit te laten voeren.
Goedendag, Hartelijk bedankt voor uw recensie. Wat een mooie cijfers en wat fijn om te horen dat de kennismaking in de showroom zo positief was. Uw verbeterpunt gaan we doorgeven aan de monteurs zodat we dit in de toekomst beter kunnen doen. Wij wensen u veel plezier van uw doekoverkapping. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Perfecte afleverin
Beste Gerda, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met uw zonwering. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Erg prettig geholpen, een mooi zonnescherm gekregen wat netjes gemonteerd is.
Beste Yolande, Hartelijk bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo prettig geholpen bent! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe zonnescherm. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Uitstekend geholpen in de showroom en uiterst netjes gemonteerd door vakmensen
Beste Wilbert, Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Wij wensen u veel plezier met de terrasoverkapping bij uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Goede ervaringen: goede voorlichting, snelle en duidelijke offerte, afspraken worden nagekomen, meedenkende monteurs die keurig werk afleveren
Beste Bart, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de ervaring met Jumbo positief is! Uw tip nemen wij zeker mee in toekomstige projecten. Wij wensen u veel plezier van uw zonwering en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Keurige dienstverlening op de vestiging. Na aankoop moesten we achter de beloofde afspraken aan; het duurt lang voordat afspraken voor bij ons aan huis gemaakt waren. Het monteren van de overkapping is uitstekend gegaan, op alle momenten waren de mensen van Jumbo vriendelijk en behulpzaam.
Goedendag, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u onze dienstverlening op de vestiging en de montage als positief hebt ervaren! Wat u benoemt over de snelheid van het maken van afspraken is inderdaad een verbeterpunt. Dit zullen we zeker meenemen in toekomstige projecten. Wij wensen u veel plezier van uw doekoverkapping! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Prettige en professionele sfeer en begeleiding. Verstand van zaken. Netjes.
Beste Corine en Ed, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het is een prachtig plaatje geworden! Wij wensen u veel plezier van uw tuinkamer. Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Ben superblij met ons scherm. We krijgen veel complimenten. Staat mooi en houdt de zon buiten. Heerlijk om onder te zitten. Keurige medewerkers die het scherm hebben aangebracht.
Beste Liesbeth, Hartelijk bedankt voor deze beoordeling. Wij wensen u nogmaals veel plezier van uw prachtige doekoverkapping! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Na een goed gesprek in de showroom hebben er gekozen voor een mooie zonwering van Weinor. We zijn er heel erg blij mee, zeker met het warme weer van de afgelopen tijd.
Beste Sabrina, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zo blij bent met het zonnescherm. Wij wensen u veel plezier met de zonwering bij uw nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Jumbo heeft voor ons een pergola van 12 meter lang en 4 meter diep ontworpen, geheel passend in de stijl van het huis en met een overdaad aan apart schakelbare verlichting op ons verzoek. Daarover heen loopt in drie delen het zonnescherm. Onze ervaring met Jumbo: Geweldig goed. Het was constructief een zeer lastige opdracht die perfect is uitgevoerd, door vakkundige en prettige mensen. Het ziet er prachtig uit, het werkt zonder haperen en we hebben er de hele mooie zomer probleemloos van genoten. Vakmanschap is geweldig en meedenken met de klant staat op de eerste plaats. We zijn zeer tevreden. Dank jullie wel. Fam Lieuwens-Almere.
Beste familie Lieuwens, Allereerst hartelijk bedankt voor de mooie complimenten en uw review! Het was een prachtige, uitdagende opdracht met een plaatje als eindresultaat. Wij wensen u namens heel team Jumbo veel plezier met uw pergola en zonwering! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld
Op een prettige manier te woord gestaan in de showroom door André. Er werd meegedacht, en kwam met een goede oplossing. Ook de montage is goed verlopen. Vakwerk!
Goedendag, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat het advies en de montage als zo positief is ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw zonwering! Met vriendelijke groet, Team Jumbo Barneveld